Autors Tēma: Kāpēc tā?  (Lasīts 2346 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Kāpēc tā?
« : 2016. gada 11. decembris, 19:14:46 »
Šad tad ienāk prātā, kāpēc tā, ka pret dažiem cilvēkiem izjūtu ne ar ko īsti nepamatotu nepatiku. Būtībā neko par šiem cilvēkiem nezinu, nav bijusi nekāda tuvāka saskarsme, bet ir spēcīga netīksme. Izteikti attiecībā pret 3 cilvēkiem. Viens vismaz personīgi satikts, bet pret pārējiem 2 vispār neizskaidrojami, kāpēc tā, jo informācija tikai no sadaļas "slavenību dzīve", pie tam tur bieži vien tā ir bijusi ar pozitīvu pieskaņu. Nevaru to saprast, būtībā taču - kas man par daļu, ne man ar šiem cilvēkiem jākontaktējas, ne kas cits... Ir taču pilnīgi vienalga ko dara un kā dzīvo man sveši cilvēki... Bet, kaut ko izlasu, vai, kaut kur ieraugu, un izjūtu nepatika uzviļņojumu...

Atslēdzies Zigfrids

Re: Kāpēc tā?
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. decembris, 22:21:37 »
Atbilde droši vien meklējama turpat, kur atbilde uz citu jautājumu sieviešu sakarā. Ir gadījumi, kad pašas saka: "It kā necils vīrišķis, bet kā ieraudzīju ... klikšķis, "nevaru bez viņa dzīvot", utt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. decembris, 22:25:40 »
Droši vien, ka viss no "tās pašas operas"...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. decembris, 22:29:35 »
Un vai kāds (-a) spēj ko pastāstīt šai sakarā? Vai ir kādi personiski vai publiski pētījumu rezultāti?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. decembris, 23:08:43 »
Vai ir kādi personiski vai publiski pētījumu rezultāti?
Iedomājies, ir gan pētījumi. Vismaz 1 Nobelu saņēmis.
Par to, kā vērtējam cilvēkus un prognozējam. Ir 2 sistēmas. Pirmā ātra un intuitīva, emocionāla, otrā loģiska un apdomīga.
Un nesteidzies teikt, ka pirmā piemīt sievietēm, otrā vīriešiem, pētījumi to neapliecina. Arī viens un tas pats cilvēks ne obligāti lieto vienmēr to pašu sistēmu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. decembris, 23:32:21 »
Redzējies, kā? Nu, ta' tik' kādu linku vai atsauci šurp, y autores jautājiens taps vispusīgi un autoritatīvi atbildēts!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 12. decembris, 08:17:32 »
Phe... budto vechiem nesaklikshkjeetu uz "it kaa peleekaam peleem"... ne nu visi racionaali taadas izveeles ceriibaa, ka garshiigas kotletes ceps un citi vinjas nenocels...

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2016. gada 12. decembris, 09:29:53 »
Kāpēc izjūt nepamatotu patiku vai nepatiku? Viens no iemesliem varētu būt ķermeņa valoda, ķermeņa uzbūve. Es kaut kā sliecos domāt, ka cilvēkā viss ir ierakstīts. Sākot no matu struktūras, beidzot ar nagu/pirkstu formu. Katrs kaut ko nozīmē. Mūsdienās cilvēki, pumpējot lūpas, palielinot krūtis, pat krāsojot matus, nojauc dabas doto informāciju. Tāpēc arī baisas nesaprašanas. Kad uzzināju, pēc kādiem parametriem var noteikt, vai sieviete ir interesanta gultā, ar prieku vēroju sievietes :smoker:

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2016. gada 12. decembris, 09:51:10 »
Pēc kādiem?

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2016. gada 12. decembris, 10:00:38 »
Nezin kāpēc negribu dalīties ar šo informāciju. Tā man ir kā pērle kabatā :egle:

Atslēdzies dille

« Atbilde #10 : 2016. gada 12. decembris, 10:02:34 »
Fui, nejaukā, viņa mums nestāstīs, turēs sev noslēpumā... Aj, aj ...

Ir jau pētījumi, bet pēc vīriešu teiktā :
- ne visai patīk ļoti slaidas sievietes, jo vīrietis meklē siltumu.

Tās, ko saucam par pelēkajām pelēm var izstarot sievišķību (nejaukt ar mātišķumu) un uz viņām pretējais dzimums var skriet kā traki.
Viss jau tāpat notiek zemapziņas līmenī.

Atslēdzies dille

« Atbilde #11 : 2016. gada 12. decembris, 10:11:48 »
Ā, sākumā runa bija par nepatiku, nevis patikšanu...

Vispār jau - ja pret kādu izjūtu nepatiku (parasti jau mazliet padomājot ir skaids, kas nav iepaticies - tukšs plātīgums, uzpūtība vai kas cits, vai arī man škiet, ka šai personai kaut kas netīkams piemīt) - tad jāskatās pašai sevī, kas manī pašā ir tāds, lai es uz to pavilktos.

Un vēl kas cits - kad cilvēks ir prieka pārņemts, laimīgs - vispār neviens taču nekaitina, vai ne? 

Atslēdzies dip

« Atbilde #12 : 2016. gada 12. decembris, 10:21:03 »
Sākšu ar sevi - man nepatīk un kaitina pārlieku enerģiskie cilvēki, kas šaudās šurpu-turpu, visu dara drudžaini ātri.
Netīk vīrieši ar gaļīgām lūpām. Kāpēc - figviņzin.
Cilvēki, kuri uzspēlē trakotu optimismu (ja es to pamanu uz skaitli 3).

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2016. gada 12. decembris, 10:42:43 »
Man nepatika Akvelīna Līvmane. Bez kāda izskaidrojuma. Cik nu redzēta kino, teātrī pat lomas nevarēja būt par iemeslu. Kaut kad lasīju interviju, un izrādās, ka man ne vienai tā - viņai teikts vai dzirdējusi, ka daudziem nepatīk.
Reizēm domāju - varbūt kaut kas saistīts ar gareno seju, jo ārkārtīgu nepatiku izraisa arī Ilze Jaunalksne, kopš pirmo reizi viņu redzēju TV. Lai gan Jaunalksne tiešām ir... nejauka (būsim politkorekti), atšķirībā no Līvmanes.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies dip

« Atbilde #14 : 2016. gada 12. decembris, 11:20:53 »
Atcerējos vienu gadījumu. Ekskursijas vadītājs, kuram piemita ļoti daudz kas no tā, kas man nepatīk. Sākot no ģērbšanās stila. Bet kā man viņš patika :faint: