Autors Tēma: Kā izturēties pret sievieti (Zigītim un Co)  (Lasīts 6773 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Kā izturēties pret sievieti (Zigītim un Co)
« Atbilde #30 : 2016. gada 15. decembris, 20:31:19 »
Es vb neuzmaniiga, bet... rodas iespaids, ka skaitliski izteeeeeeiktaa mazaakumaa esoshie bikshainji suudzas par preteejo dzimumu vairaak kaa visi tejienes sievishkji kopaa...
Un nee, pareizais secinaajumsnav, ka sievieshi tik baiseliigi, ka tikai suudzeeties atliek...

Atslēdzies dille

« Atbilde #31 : 2016. gada 15. decembris, 21:12:41 »
Eu, puiši, saņemās ! :)
Es te cenšos jūs aizstāvēt, bet jūs (viena daļa) tā žēlojaties, ka nevilšus iezogas doma - kā jums neiet ...
Jums tā pietrūkst maiga sievietes pieskāriena

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2016. gada 15. decembris, 22:07:25 »
Atklāti sakot, man tagad vispār pofig. Varu teikt tikai vienu, - viss ne tuvu nav tik skaisti, kā jaunībā izskatās, to biš ļooooti labi saprotu, ko nozīmē teiciens, ka pēc 40 precētie apskauž neprecētos. Esmu tālu no domas, ka Jānis Zālītis tikai manuprāt vienā daļā savu darbu ir pilnīgu tuftu sarakstījis. Uzdevis vēlamo par esošo.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2016. gada 15. decembris, 22:08:15 »
Nez, par ko es tādu godu būtu izpelnījies, bet katrā ziņā uzslava Broņai par centību.
Atbildēšu īsi. Ir eksperimentāli pārbaudīts, ka tad, kad sievietei tas viss saraksts viena vīrieša izpildījumā ir, tas viņai pašai zibenīgi apnīk. Tālāk rodas slikts garastāvoklīs, utt. Iemeslu es nojaušu .

Broņa ir norakusi ašpadsmit tēmas, tagad airējas ārā, pie kam tajā pašā virzienā. Tobiš - čiepa zin ko ēdis.

Ps. - Iemesls ir piemērā par mediķu izgudrojienu, bet nevienam nesaki.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2016. gada 15. decembris, 22:09:56 »
... un vispār, kā redzu, vēlamo par esošo uzdot (īpaši šādās un līdzīgās tēmās), ir vienas lieeeelas daļas vaļasprieks - mīļākā nodarbe.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2016. gada 15. decembris, 22:12:34 »
Broņa ir norakusi ašpadsmit tēmas, tagad airējas ārā, pie kam tajā pašā virzienā. Tobiš - čiepa zin ko ēdis.

Es neesmu šeit tik sen, lai zinātu tādas lietas, bet ... labi, neriskēšu kļūt nepieklājīgs.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2016. gada 15. decembris, 22:21:34 »

Vot, to var it labi redzēt ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2016. gada 15. decembris, 22:22:02 »
Es vb neuzmaniiga, bet... rodas iespaids, ka skaitliski izteeeeeeiktaa mazaakumaa esoshie bikshainji suudzas par preteejo dzimumu vairaak kaa visi tejienes sievishkji kopaa...
Un nee, pareizais secinaajumsnav, ka sievieshi tik baiseliigi, ka tikai suudzeeties atliek...

Nē, patiesībā viss ir robežās, tikai sadi@suši grupa svārkaiņu tuč tuč ievārījuma, kurus acīmredzot vīrieši audzinājuši, ir tik daudz, ka atliek tikai spītīgi neatzīties, jo būs apakaļ pagātnē - pa di@su ar žagaru. Kā PU - viss beigsies, kad sāks atzīties. Es ar tā darītu, tas ir izdzīvošanas likums.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2016. gada 15. decembris, 22:27:15 »
Eu, puiši, saņemās ! :)
Es te cenšos jūs aizstāvēt, bet jūs (viena daļa) tā žēlojaties, ka nevilšus iezogas doma - kā jums neiet ...

Nepietrūkst parasti jau nekā ..., bet paldies par atbalstu un rūpi. Aplūkosim standarta komplektu? Cik dzimumakti ar vīrieša smadzenēm tad normāli nāk komplektā ar tādu maigu pieskārienu?  :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #39 : 2016. gada 15. decembris, 22:29:46 »

Sabiedrība divkosīgi apgalvo, ka veči par jūtam nerunā, tēlo baigi stipros, neraud, palīdzību nemeklē, ielaiž visādas slimības, tajā skaitā alkoholismu, depresiju un vēzi, lai tik izskatītos stiprs.
Savukārt tad, kad vecis atļaujas pateikt, ka viņam kaut kas nepatīk, ka viss nav kartība ar moderno pedagoģiju, cilvēktiesībām baltajiem heteroseksuāļiem, feminismu, sabiedrības vērtībām un attieksmēm, tad sākas vairāk vai mazāk slēpta vai atklāta ņirgšana, ko tie veči te sūdzas.

Un pēc tam vecenes brīnās, ka pēc 60 jau īpaši daudz to veču palicis nav.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #40 : 2016. gada 15. decembris, 22:34:24 »
Sabiedrība divkosīgi apgalvo, ka veči par jūtam nerunā, tēlo baigi stipros, neraud, palīdzību nemeklē, ielaiž visādas slimības, tajā skaitā alkoholismu, depresiju un vēzi, lai tik izskatītos stiprs.
Savukārt tad, kad vecis atļaujas pateikt, ka viņam kaut kas nepatīk, ka viss nav kartība ar moderno pedagoģiju, cilvēktiesībām baltajiem heteroseksuāļiem, feminismu, sabiedrības vērtībām un attieksmēm, tad sākas vairāk vai mazāk slēpta vai atklāta ņirgšana, ko tie veči te sūdzas.

Vot, te Raimondam taisnība. Bet ne tas vien.
Bet par tiem večiem pēc 60 ... a kurai tas rūp?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #41 : 2016. gada 15. decembris, 23:00:09 »
Viena daļa ir precējusies un tiem ilgas pēc maiga sievietes pieskāriena ir ierakstītās laulības līguma nosacījumos ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #42 : 2016. gada 16. decembris, 08:15:10 »
:)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ragana

« Atbilde #43 : 2016. gada 16. decembris, 08:37:59 »
Skatos un brīnos - SF sadalījies dzimumos un "kaļimbamba" iet vaļā! :clap:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #44 : 2016. gada 16. decembris, 08:44:43 »
Skatos un brīnos - SF sadalījies dzimumos un "kaļimbamba" iet vaļā! :clap:

A par ko lai kaļimbambo, ja par seksu, reliğiju un politiku uzskati līdzīgi?  :)