Autors Tēma: Kā dabūt Instagrammā apstrādātas bildes no Instagramma datorā vai citā nesējā  (Lasīts 2999 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Kopš man nesen ir viedtālrunis ar samērā normālu fotokameru, biežāk fotogrāfēju ar telefonu, jo foto aparāts ne vienmēr ir līdz. Piedevām vēl Instagramm piedāvā vieglu foto apstrādes programmu. Mans jautājums - kā instagrammā apstrādātās , uzlabotās bildes dabūt citā datu nesējā?
Nav problēma nokopēt necilo orģinālu, bet es gribu to uzlaboto bildīti ar visiem uzlabojumiem.

Atslēdzies tex

Nelietoju instagramu. Bet vai no pašas instagram lapas datorā nevar "nolādēt"? MAn tā kā šķiet, ka vajadzētu varēt...

Atslēdzies true detective

man automaatiski apstraadaataas bildes tiek noglabaatas telefona fotoalbumaa.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies taj

Šis jautājums mani arī interesē, bet tā arī vēl neesmu atradusi atbildi.

True Detective, vai nav tā, ka automātiski telefonā saglabājas tās bildes, kuras apstradātas ar kādu telefonā pašā pieejamo aplikāciju, bet ne instagram, jo instagram paredzētā bilde ir tad, kad ir ieiets jau instagram aplikācijā un tad "mesidžs" uzreiz arī tiek iekšā tai instagram?

Un pats instagram man pagaidam liekas tāds ar maz iespējām. Laikam pusmūžs klāt, ka nesaprotu.  ;) Jo, nu, tik vien zinu, ka var uz tās "sirds" uzspiest un tad ir tas "laiks", bet, a tālāk ko. Bildi dabūt datorā vai telefonā no instagram vēl nav sanācis. Priekš tā, lai varētu dalīties pašā instagram ar iepatikošos vētījumu, cik noprotu, ar ir jādabū telefonā aplikācija "šārošanai".

Cerēšu, ka kāds gudrāks atnāks un apskaidros...  :shampis:
Save
Save
Save

Atslēdzies taj

Pūka, kāds Tev ir viedais? Kurā no visa lielā piedāvājuma klāsta ir OK fotokamera?

Man tagad Samsung Galaxy J7 un liekas jau, ka ir tīri laba kamera. Biju jau mazliet sagurusi staipīt līdzi spoguļkameru, tā nu tagad dažbrīd atļaujos vaļību reizes, kad izvelku gadžetu un ērti/ātri paspaidu, nolieku, miers. Tiesa, vislabākais no iespējamā rezultāts dienas apgaismojumā. Mijkrēšļa telpas un āra tumsas, kā jau visiem foto, uzreiz ir grūtāk. Ja nav lielas patikšanas un zibspuldzes pārgaismojumiem. Kaut gan arī tos pa laikam var, ja nu ļoti vajag.

viesmiiliigs

• Viesi
taj, True Detective ir taisnība - instagram apstrādātās bildes automātiski saglabājas arī telefonā.
Ieej galerijā (man ir Samsung Galaxy S5 Neo, arī patīkama kamera, izmēri un svari tādi, ka bildes pa tiešo citur nemaz nevar ievietot, ja nav apstrādātas un samazinātas), kreisajā augšējā stūrī ir kaut kas uzrakstīts (atkarībā no Taviem iestatījumiem). Uzspied, un skaties, ko rāda. Man ir "Laiks", "Albumi", "Notikumi", "Kategorijas". Izvēlies "Albumi". Man šajos albumos piemēram ir automātiski veidoti albumi: "Kamera", "Screenshots", "Download", "Facebook", "Hangouts", "Instagram" utt
Rullē uz leju un skaties, kur ir mape /albums "Instagram". Tur arī būs Tavas apinstagramētās bildes.
Parasti es to, ko vajag datorā dabūt, pārsūtu uz gmail, vai nošārēju savā google disk, pēc tam jau var savākt uz tās ierīces, kur vajag.
Par telefonā optimālāku kā Instagram redaktoru esmu atzinusi Pixlr. Tam ir plašākas gan "manuālās" rediģēšanas iespējas (crop, rotate, double exposure, adjustment, autofix, autocontrast, blur, smooth, sharpen, splash, heal, red eye, brighten, darken, pixelate, doodle), gan daaaudz vairāk garatvo effect, overlay, stylize variantu + rāmīši + stickers. Tāpat arī jpg "uzlabošanai" datorā ir pieejama gan web app, gan desktop versija
https://pixlr.com/
. Pirms sāku cīnīties tikai ar raw un lightroom, jpegiem izmantoju tieši šīs pixlr online opcijas, vai Polarr https://www.polarr.co/

Par telefonu kamerām - klīst baumas, ka Huawei esot kaut ko baigi krutu uztaisījis, bet nu tas pašai tad jāskatās un jāmeklē.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. decembris, 10:32:46 no pitons »

Atslēdzies taj

Paldies! Sapratu un brīvākā brīdī apskatīšos, kas un kā.

Pixlr un Pollar ir zināmi, arī patīk padarboties ar šiem! :)

Atslēdzies Pūka

Paldies, paldies! Būs laiks atskaittīšos!
Taj - man ir Huawei P9 Lite. Pirmais viedais man , tāpēc nekādus salīdzinājumus veikt nevaru.

Atslēdzies taj

Pūka, o, interesanti, nekad nav pašai vai draugiem bijis Huawei! Tad jau kādreiz ieliec kādu bildīti... :)

Atslēdzies Pūka

Taj un citiem. Viena bildīte ar Huawei. Dienas gaisma, vai pareizāk sakot krēsla, bildīte resizota no 3,9 MB, un drusku rediģēta. Struktūra, asums.

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies taj

Jā, tiešām ļoti labi! :) Gan tehniski, gan kadra izjūta!

Atslēdzies Trix

Varbūt infa bezjēdzīga/problēma atrisināta, bet, meklējot citus labumus, uzdūros šim:
http://www.makeuseof.com/tag/instagramdownloader-download-images-instagram-user-windows/

Skaties pati, noder vai ne.
Es visu atceros, Ričard...