Autors Tēma: tēriņi dāvanām  (Lasīts 3487 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: tēriņi dāvanām
« Atbilde #15 : 2016. gada 21. decembris, 10:51:28 »
Vakar 100g kultūras bija Juris Rubenis. Domāju, ka dievkalpojumus vairs nevada, tikai meditāciju Elijas namā.

Atslēdzies dip

« Atbilde #16 : 2016. gada 21. decembris, 10:53:47 »
Kopš palasīju (nespēju tikt līdz beigām) Rubeņa grāmatu "Dievs ir tepat", pilnībā mainījās priekšstats par šo svētotēvu. Nu kā var šitā sačakarēt visu. Labāk nebūtu rakstījis. Katrā lappusē tiek izteikti neargumentēti apgalvojumi, pasniedzot tos kā aksiomas, uz ko tālāk balstīts teksts, pieņemot aplamo izteikumu kā pamatvērtību. Pilnīgs bullšits, vai arī es pārāk daudz gribu no reliģijas. Neviļus rodas sajūta, ka arī kristietība tāda sekta vien ir.

Atvainojos, ka ne par pamattēmu.

Par pamattēmu - mani tēriņi šogad viszemākie - 6,73 eur.

Re, cik savādi - grāmata "Dievs ir tepat" ir manā iepirkumu listē. Vienkāršos vārdos viss izskaidrots. Bez dogmām. Ak jā, un no reliģijas es laikam negribu pārāk daudz. No reliģijas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2016. gada 21. decembris, 16:43:52 »
Bob, Dievs ir tepat ir viena no Rubeņa pirmajām grāmatām, ko nemitīgi pārizdod, kā arī pats viņš to arī to teicis, ka tagad daudz ko rakstītu citādi. Man šī grāmata ļoti patika( nopirku pirms 8 gadiem).
Man arī liekas, ka Rubenis nekur vairs nekalpo, kaut gan  kas zina, varbūt kādreiz savā Torņkalnā parādās. Kā arī Rubenis nav īsti vairs mācītàjs, paklausoties un palasot viņu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2016. gada 21. decembris, 16:50:01 »
Nesaprotu par ko dusmoties?! Par to, ka paši pakļaujaties iepirkumu drudzim?
Man gan nav liela ģimene, bet par dāvanām domāju gana laicīgi. Vispirms izdomāju ko vēlētos dāvināt un ko varu atļauties, tad atliek tikai iegādāties. Un arī vasara un citi gadalaiki ir labi Z-svētku dāvaniņu iegādei. Tik galvenā problēma - kur nolikt, lai neatrod...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #19 : 2016. gada 21. decembris, 17:17:21 »
Patīk atrast jēdzīgas dāvanas, tās iesaiņot un dāvināt.
Vienīgā "bēda" - bērnu ģimenēm katram no manis tiek pa dāvanai, bet man no katras ģimenes pa vienai. Toties mīļas.
Mans Z.sv. budžets ar eglīti, galdu, dāvanām...parasti ap 300€ sanāk.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2016. gada 21. decembris, 21:55:13 »
Vajadzētu uztaisīt kašķi un nekur neiet-to,ko gribu dāvināt,nevaru atļauties,sarunāt par neapdāvināšanos nevar,jo viena daļa jau sapirkusies,tai skaitā arī es jau dabūju smuku un siltu apmetni...sviests.Un,es nekur netieku! Varētu skaistas mīļdāvanas sarūpēt ar nelielām izmaksām.Stress moka nost.Varbūt atvainoties un neiet? Bet otrreiz gadā būs kopā VISI mani bērni un gribu uztaisīt bildes rekonstrukciju-ir man viena mīļa bilde no sīču bērnības,tikai, kā pierunāt jaunāko ,lai iesēžas man klēpī? :rofl: Un tīri fiziskais izpildījums,jo ir izaudzis garāks par mani.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #21 : 2016. gada 21. decembris, 23:13:39 »
pie kam te Rubenis?
es par to,ka nieka kārumus iepirku,kam zinu,būs prieks.K[size=78%]as vienīgā senā radiniece,veciem kārumi netraucēs...bet tas cenas[/size] :rat:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #22 : 2016. gada 21. decembris, 23:19:57 »
lumberga gadījums hrestomātiska ilustrācija ,kur krustojas tradīcijas ar iespējām...
vai tad nevar klēpī omei pasēdēt vnk tāpat,bez dāvanam?? ka ome ir dzīvajā klātesoša? vislielākā dāvana...sīkie to saprastu pirmie

Atslēdzies diddly

« Atbilde #23 : 2016. gada 21. decembris, 23:22:49 »
ā,lumbis laiakm par bērnu rakstīja,vēl jo labāk,vai tad tiešām vajag krāmu dāvinasanu,jeb prieku dos visiem KOPĀBŪŠANA?
Lumbi,Tev nevajag stresot. :big_hug: