Kā esmu ievērojis, tad Mao garantijas patīk. Ļoti labprāt pieoprasa un saņem ...
Tad nu es arī gribētu ... Man arī patīk. Kā jau NVG cilvēkam, - saņemt garantijas no gudrākiem, kuri saprotot un zinot ...
Ļaunas mēles un tumši prāti melš, ka šī teritorija (LV) jau pasen tiekot gatavota klopes arēnas lomai. No šejienes augot kājas varas hroniskajam infantilismam (NATO ģenerāļi jau pasen visiem āboltiņveidīgajiem ieskaidrojuši esot, ka nav vērts un nav jēgas šeit kko attīstīt, - tāpat visus ieguldījumus raķetītes ar baltām zvaigznītēm vai trīskrāsu karogiem uzkrāsotiem vērtībā nonullēšot dažās sekundēs) ekonomikas jautājumos, mierīgajai apstākļu radīšanai un pasīvai cilvēku aizbraukšanas uz dzīvi citur vērošanai, it kā tas viņus pilnīgi neinteresē (a nafig te cilvēki - jo mazāk, jo labāk). Tā teikt, prezervatīvam nav jābūt biezam un izturīgam, to izlieto vienreiz un izmet.
Ukrainā neizdevās krievu lācim smuko kažoku novilkt pār acīm un noklāt pie kamīna, kas zina, moš pie Baltijas jūras veiksmes būšot vairāk? Un, ja zigfrids kko leksies par savu tikko uzbūvēto māju, kura gulēs drupās, tad vienmēr var pabakstīt LV Prezidenta virzienā un teikt: "Ar visām pretenzijām - pie jūsu, LV varas! Mēs, NATO, tikai aizstāvējām jūs no ļaunās, teroristiskās Krievijas, kura labprātīgi neatdeva savu lāčādu mūsu piekamīna pasēdēšanu vajadzībām." Nu, apmēram tāpat kā haholiem izgāja - izmantoja kā prezervatīvus, y iz(uz)meta, y atbildības - nekādas.
Nu tad kā, Mao? Dosi man garantijas, ka tā nenotiks?