Autors Tēma: Politiskais sektantisms..  (Lasīts 5772 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Politiskais sektantisms..
« Atbilde #15 : 2016. gada 22. decembris, 11:57:08 »
Kustības DNR un LNR ar saviem karogiem RU militārās audzināšanas nometnēs pamanītas jau 2006.. Narvas Tautas republiku es jau kaut kur pieminēju, klīst tāds rēgs pa Igauniju, ir padoms?

ir.

vajag barot, lutināt un visādi citādi lolot vietējo tautu, lai viņi būtu paēduši, padzēruši un visādi citādi laimīgi. tad viņi uz RU pusi ij neskatīsies.
A ja ir tā kā tagad, ka bezdarba līmenis x3 vidējā alga :2 kā valstī vidēji, man nav viņiem, ko pārmest, ka viņi grib atdalīties...  :facepalm:   

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2016. gada 22. decembris, 13:07:50 »
Es jau neir stulbs.
Tikai, man pieredze par nodevīgas nepateicīgās sučkas mentalitātes gājieniem saka, ka draugs Tu varētu tik noskatīties, kā uz Tevis bruģēta laukuma Tavu čučellu dedzina... . Jo viņi pat no Miami un Milano, Monaco un Maoricco dir@, kā visus apšaut!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2016. gada 22. decembris, 16:54:21 »
Tad atliek tikai viens - pierādīt, ka latvieši VAR. Kā jau rakstīju - šai teritorijā var izvietoties 24 milj. iedzīvotāju. Darba vietas + dabiskais pieaugums, y viss... 23 milj. latviešu, y neviens pat neiepīkstēsies ...
Ai, bet par ko es ... sapņoju ... Nereāli.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2016. gada 22. decembris, 22:49:57 »
Kā esmu ievērojis, tad Mao garantijas patīk. Ļoti labprāt pieoprasa un saņem ...
Tad nu es arī gribētu ... Man arī patīk. Kā jau NVG cilvēkam, - saņemt garantijas no gudrākiem, kuri saprotot un zinot ...
Ļaunas mēles un tumši prāti melš, ka šī teritorija (LV) jau pasen tiekot gatavota klopes arēnas lomai. No šejienes augot kājas varas hroniskajam infantilismam (NATO ģenerāļi jau pasen visiem āboltiņveidīgajiem ieskaidrojuši esot, ka nav vērts un nav jēgas šeit kko attīstīt, - tāpat visus ieguldījumus raķetītes ar baltām zvaigznītēm vai trīskrāsu karogiem uzkrāsotiem vērtībā  nonullēšot dažās sekundēs) ekonomikas jautājumos, mierīgajai apstākļu radīšanai un pasīvai cilvēku aizbraukšanas uz dzīvi citur vērošanai, it kā tas viņus pilnīgi neinteresē (a nafig te cilvēki - jo mazāk, jo labāk). Tā teikt, prezervatīvam nav jābūt biezam un izturīgam, to izlieto vienreiz un izmet.
 Ukrainā neizdevās krievu lācim smuko kažoku novilkt pār acīm un noklāt pie kamīna, kas zina, moš pie Baltijas jūras veiksmes būšot vairāk? Un, ja zigfrids kko leksies par savu tikko uzbūvēto māju, kura gulēs drupās, tad vienmēr var pabakstīt LV Prezidenta virzienā un teikt: "Ar visām pretenzijām - pie jūsu, LV varas! Mēs, NATO, tikai aizstāvējām jūs no ļaunās, teroristiskās Krievijas, kura labprātīgi neatdeva savu lāčādu mūsu piekamīna pasēdēšanu vajadzībām." Nu, apmēram tāpat kā haholiem izgāja - izmantoja kā prezervatīvus, y iz(uz)meta, y atbildības - nekādas.
Nu tad kā, Mao? Dosi man garantijas, ka tā nenotiks?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2016. gada 22. decembris, 22:55:02 »
Kas nenotiks?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2016. gada 22. decembris, 22:58:20 »
Nenotiks tas, ka mūsu NATO draugi mūsu teritorijā izprovocēs klopi ar krieviem, un:
a) kad noveiksies, visus nopelnus piesavināsies sev;
b) kad dabūs pa pakaļu, tad aicinās mūs pašus risināt mūsu konfliktus ar KF.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2016. gada 22. decembris, 23:05:00 »
NATO esam mēs.
Būs Tev viss jāsāk no sākuma...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2016. gada 22. decembris, 23:05:02 »
Slabo, Mao?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2016. gada 22. decembris, 23:07:57 »
Nujā, nujā, naivajam Kārlim (tam, kurš Ulmanis) seifā arī gulēja visādi papīrīši, tai skaitā mūžīgas draudzības un neuzbrukšanas līgums ar Ādolfu un tāds pats papīrītis no Josifa ...  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2016. gada 22. decembris, 23:18:11 »
Stulbs esi? Ja mūs grūdīs lācim par mierinajumu, tad tak jo lācis ir nojūdzies.
Kas man slabo? Tu ar Latvenergo neslēdzi līgumu jaunajā mājā, jo tak Ulmani uzmeta ar līgumu? Bet uzmeta tak tavs lācis, un Ukrainu arī.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2016. gada 22. decembris, 23:19:12 »
Nujā, nujā, naivajam Kārlim (tam, kurš Ulmanis) seifā arī gulēja visādi papīrīši, tai skaitā mūžīgas draudzības un neuzbrukšanas līgums ar Ādolfu un tāds pats papīrītis no Josifa ...  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2016. gada 22. decembris, 23:24:21 »
Redzi, Mao! Tad, kad zigfrids iebaksta ar pirkstu KF koncepcijā, kurā rakstīts par attieksmi pret bijušajām republikām, tad Mao pasaka, ka tam ticēt nevar, nosauc zigfridu par sektantu un pieprasa no viņa PERSONISKAS garantijas (tipa, tu man te kādus citu sacerētus papīreļus priekšā nebāz! Pats atbildi!).
Bet, kad nāk analoģisks pieprasījums pretējā virzienā, tad bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem tas pats Mao baksta ar pirkstu lielā uzraksta "NATO" virzienā! A kur paliek personiskā atbildība?  :( Slabo tomēr?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #27 : 2016. gada 22. decembris, 23:36:06 »
Stulbs esi? Ja mūs grūdīs lācim par mierinajumu, tad tak jo lācis ir nojūdzies.
Kas man slabo? Tu ar Latvenergo neslēdzi līgumu jaunajā mājā, jo tak Ulmani uzmeta ar līgumu? Bet uzmeta tak tavs lācis, un Ukrainu arī.

Un pēc kara visādās jaltās Čērčils un tas otrais kopā ar Josifu nesēdēja pie viena galda un LV likteni nelēma? A ko ta' lieliskie sabiedrotie neiestājās par LV neatkarību kā līdz 1940. gadam?  :)

Neuzmetēji sirdsskaidrie, odnako!  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 22. decembris, 23:44:55 no Zigfrids »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2016. gada 22. decembris, 23:39:14 »
Reku Tavs diskusijas līmenis, citēju "Man Tev pretjautājums. A Tu PERSONISKI tās lidmašīnas redzēji", " Mao tic, ka tur nolaidās NATO lidmašīnas, es - nezinu, nolaidās vai nenolaidās? Man ir tiesības tam neticēt."

Ko Tu tur klārē par KF KONCEPCIJU? Neredzēju, ir tiesības neticēt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2016. gada 22. decembris, 23:47:36 »
Mao, PERSONISKAS garantijas būs vai nebūs?
Vai arī Tu esi sektants? Ja esi sektants (kā no Tavas puses tiku nokristīts es), tad garantijas es vairs neprasu. Bet arī Tu esi sektants.  :)