Es pieļauju, ka ir kādi provizoriski aprēķini šīm izmaksām pamatā. Pie kam neesmu drošs, ka summu žurnālisti nav izzīduši no pirksta un veikuši savus personiskos aprēķinus kā tas bija gadījumā ar Dienvidu tilta kompleksa kopējo tāmi, izdalot to ar Daugavas platumu šķērsojuma vietā un piekāšot pārējo mezglu garumu. Provizoriskos aprēķinus veidojot nepierēķina kreisos maksājumus. Vismaz ne tie ierēdņi, kas to dara. Jo viņiem no tā visa labums 0%. Ja gribiet zināt, cik maksā autentiskam identisks senlaicīgais tērps - to iespējams noskaidrot. Tie noteikti nav 150 eur. Un piedevām vēl atrast kādu, kas sašūs 1000 šādus tērpus - tas ir nopietni.. Jautājums - vai vajag tik izvērstas svinības - protams, var aiziet nodiet vecajos lindrakos, kas šūti vēl 1982. gadā un balta blūze (krekls) jau katram atradīsies. Var uzšaut gaisā pāris kastes centrāltirgū pirktas pirotehnikas un pārējo naudu sadalīt bomžu patversmēm un pansionātiem.
Par Lūsēnu un viņa attieksmi esmu vienaldzīgs, man šķiet, ka viņam pašam arī īsti pilns rublis nav pēc laulības izjukšanas.
Piebildīšu, ka es akli neaizstāvu kaut kādas mistiskas summas, bet gribu pateikt, ka lai formulētu viedokli, ir nepieciešama pietiekami izsmeļoša informācija, nevis virsraksts tenku portālā.