Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

pļāpa par dāvanām
« : 2016. gada 25. decembris, 14:25:02 »
Tagad laikam ir iestājies lielais apdāvināšanas laiks. Interesanti, kādas būtu tās dāvanas, kuras jūs nelietotu 100%?

Atslēdzies Luīze

Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. decembris, 16:31:51 »
Man tādas nedāvina. :)

Teorētiski tās varētu būt lietas, kas man negaršo vai nepatīk smarža. Vai neatbilst izmērs un krāsa. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. decembris, 17:53:55 »
Ha! Dāvanu var izdzert vienmēr! (ja ne, tad var ieliet mērcē vai marinādē).
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. decembris, 18:59:11 »
Tie, kas var gribēt mani apdāvināt, tik daudz jau nu pazīst, lai galīgi nederīgas lietas neuzdāvinātu. Kolēģu/labu paziņu mazās dāvaniņas ir pietiekami universālas, lai būtu lietojamas - man nav iebildumu pret tējām, medu, zaptēm, saldumiem, svecēm, vannas bumbām utml. Tas viss izlietojas. :)
Tā tīri teorētiski, kas būtu galīgi garām - smaržas ne-gaumē, kaut kāda dekoratīvā kosmētika un bižutērija.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. decembris, 19:08:46 »
esmu saņēmusi kaut kādas vannas bumbas, kaut dāvinātāja zin, ka man ir tikai duša :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. decembris, 20:18:23 »
Tad vari doties pie kāda ciemos un teikt, ka esi atnākusi ar savām bumbām vannā pagulēt. :D Vai dāvināt tālāk, kam ir vanna. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. decembris, 20:30:11 »
Vot, jautājiens radās. Kādreiz latviešiem spēkā bija likums, ka uzdāvinātas lietas tālāk dāvināt nedrīkstot. Daudzām citām tautām, cik zinu, tāda ierobežojuma nav. Kā ir tagad? Var tālāk dāvināt?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. decembris, 21:01:25 »
nekad par tādu likumu neesmu dzirdējusi. Bet par tālāk aizdāvinātām konfekšu kastēm,kas jau ar pelējumu pamazām apmetas, gan

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. decembris, 21:19:37 »
Nu kā, tas tak pilnīgi saprotami, manuprāt. Vai tad Tev patiktos uzzināt, ka saņēmējs Tavu dāvanu kaut kam aizdāvinājis? Ja dāvana aizdāvināta tālāk, tātad nav patikusi, nav derējusi vai vispār noniecināta -  apbižīgi dāvinātājam, kas taču gribējis iepriecināt... Otrkārt, ja es to dāvanu esmu novērtējusi par nederīgu štruntu, tad kā es varu štruntu dāvināt tālāk? Ķeksīša pēc, ka uzdāvināts kaut kas?
Pati esmu no kaut kādām loteriju dāvanu paciņām atdevusi citiem kafiju, jo es to nedzeru. Bet nu tā ir lieta, ko neviens neatpazīs svešās mājās kā savu dāvanu  :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. decembris, 11:07:40 »
esmu saņēmusi kaut kādas vannas bumbas, kaut dāvinātāja zin, ka man ir tikai duša :rofl:
Mērcē kājas burbuļbļodā! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2016. gada 26. decembris, 13:45:32 »
Nezinu, man ne1 neko pilnīgi nelietojamu nav uzdāvinājis.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2016. gada 26. decembris, 13:55:49 »
Saldas smaržas. Un taču laba zīmola :(

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 26. decembris, 17:28:52 »
Ar smaržām grūti notrāpīt, ja vien nav labi zināma un pārbaudīta lieta.

Šogad esmu aplaimota ar plankumainām vilnas zeķēm. Izskatās smieklīgas, bet gan jau pa mājām novalkāšu. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2016. gada 26. decembris, 22:08:27 »
Vilnas zeķes čībās nelien, bet bez čībām baigi slīd  :rat:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2016. gada 26. decembris, 23:04:30 »
Vilnas zeķes čībās nelien, bet bez čībām baigi slīd  :rat:
Ūja. Kas tās par tādām neriktīgām čībām, kurās nelien vilnas zeķes?! Tāpēc jau čības ir čibas, nevis balles kurpes, lai tajās būtu silti, ērti, mīksti... Un, cik zeķes gribu, tik savelku  :happy: