Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9660 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Nuffs

• Viesi
Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #45 : 2016. gada 29. decembris, 11:04:44 »
Visi dabīgās šķiedras audumi burzās.
Kokvilna, bambuss, lins, zīds, vilna, viskoze...

Bet būtībā jau nav par ko cepties, par nepatīkamo dāvanu taču nav izdots ne cents.
Var taču pats nopirkt sev šalli kādu vien vēlas :)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #46 : 2016. gada 29. decembris, 12:46:51 »
Es jau necepos par daavanu kaa taadu. Shtrunts, atdoshu labdariibai, kaada rudmate buus laimiiga neesaat. Driizaak attieksme mani dara piktu, jo nosaucu 3 matreaalus no kuriem gribeetu shalli,,ziids, kashimirs, merino ..Var sajauktaa veidaa,,var tiiru, var ar 10-20% piemaisiijuma..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #47 : 2016. gada 29. decembris, 12:48:51 »
Ja dāvinātājs bija vīrietis, tad nav ko brīnīties. Viņi nav spējīgi ko sakarīgu nopirkt.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #48 : 2016. gada 29. decembris, 13:19:06 »
No vīrieša nevajag prasīt viņam nesaprotamas lietas. Nu reti kurš vīrietis atšķirs materiālu, no kā ražota šalle! Ja gribēji saņemt šalli, vajadzēja parādīt, kuru tieši, lai nebūtu vilšanās. Norādēm jābūt tiešām un nepārprotamām...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #49 : 2016. gada 29. decembris, 13:25:22 »
par šalli runajot...
 :rat: nafik man tāda dāvana, kurai jānosauc visi parametri,KĀ es gribu...
tad taa vairs nav nekada dāvana ,bet gan pasūtījums  :smile:
Dāvanai manā izpratnē jābut pārsteigumam, mīļumam .ja man kaads nosayktu šādus parametrus :confused: ..

es tak saku ka dāvankartevislabāk :) bez pretenzijām, bet apsveikts...(bet arii tad var atrauties pretenzijas,ka nepareizā bode ):D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #50 : 2016. gada 29. decembris, 13:35:03 »
manuprāt dāvanu karte ir slikta dāvana:
1. šausmīgi bezpersoniski
2. uzliek saistības, līdz kautkādam datumam, kaut kādā vietā, kaut kādu summu iztērēt...

man 1x bija vesela kaudze, un 1 aizmirsu iztērēt, tak tāda ņemšanās pēc tam...neatstās tak 50 eur tam kantorim...

esmu nosolījies, ka ja man kāds kaut ko tādu uzdāvinās, es viņam dāvināšu pretī, par riebīgi mazu summiņu un labi tālu no dzīvesvietas... lai izbauda, nelietis...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #51 : 2016. gada 29. decembris, 13:50:54 »
daddy... es zinu  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #52 : 2016. gada 29. decembris, 14:06:19 »
manuprāt dāvanu karte ir slikta dāvana:
1. šausmīgi bezpersoniski
2. uzliek saistības, līdz kautkādam datumam, kaut kādā vietā, kaut kādu summu iztērēt...
Nu nav tik traki, ja aptuveni zina intereses...:) Protams, ja uzdāvina riebīgi mazu summiņu labā restorānā, tad ir štruntīgi... vai - 1 nakti hotelī, līdz kuram pa dārgo jānokļūst... A tā - manuprāt feina lieta

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #53 : 2016. gada 29. decembris, 14:49:27 »
Brālis visas dāvinātās kartes atgrūž man. Cenšos tad ko viņam nopirkt, lai gan atdotas tiek ar domu, lai lietoju pēc savām vajadzībām.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #54 : 2016. gada 29. decembris, 16:18:58 »
...nosaucu 3 matreaalus no kuriem gribeetu shalli,,ziids, kashimirs, merino ..Var sajauktaa veidaa,,var tiiru, var ar 10-20% piemaisiijuma..

Viskoze no nosauktā ir vislētākais materiāls, vai nu finanses dziedājušas romances,
vai nu skopulīgs tas dāvinātājs.  :rofl: ;)

Bet, piekrītu jau izskanējušai domai,ka dāvana ir pārsteigums. Ja tik smalki jāpasūta, tad tiešām var sev nopirkt pats. Mēdz būt cilvēki, kuri tik ļoti baidās aizšaut garām, ka tiešām jautā, ko
dāvināt. Parasti mierinoši saku,ka viss ir, lai tik ņem kādu vīnu un našķi un nāk. Kādu simbolisku struntiņu jau tomēr iedāvina, bet to norakstu uz to, ka cilvēks tā jūtas labāk un justies labi,tas ir pats būtiskākais. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2016. gada 29. decembris, 17:01:47 »
Pa manam, ir sekojoši varianti - 1)dāvana- foršs pārsteigums, tad diezgan labi jāpārzin gan attiecīgā prece, gan jubilāra vēlmes šai ziņā. Citādi sanāks nepatīkams pārsteigums, kā piemēram, ja es uz dullo kaut kādu spininga spoli nopirktu, kuru 100+1 variants; 2)dāvana-pēc vienošanās. Tad riktīgi jāizprasa viss, lai točna zinātu ko un kādu, vai arī - ņemam jubilāru pie rokas un ejam kopā uz bodi. Jā, nebūs pārsteiguma kā pie dāvanas ārā tīšanas, bet būs prieks par kārotu mantu. Tas tā, vairāk starp savīem tuviniekiem iespējams; 3)kaut kāds vidusceļš - dāvanu karte vai manta, kas šā vai tā noderēs un galīgi garām nebūs.
Un jubilāriem vēlams būtu neprasīt no dāvinātāja lietas, kuras tas nejēdz nopirkt - nu nesūti vīrieti pēc apakšveļas un beibi pēc spininga, un nebūs jāsūkstās, ka d**sā darbs un materiāls.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #56 : 2016. gada 29. decembris, 18:21:36 »
pēc spininga beibes sūtīt ir neprāts - tad viņas uzzinās, cik tie štrunti PATIESĪBĀ maksā... iespējams, ka ar apakšveļu ir līdzīgi :D :D 

kaut kāda saistība vīriešu hobijiem ar sieviešu ģērbšanos ir...jo man ne reizi vien ir gadījies, ka pa 2 pilnām vizuļu kastēm neatrodas ĪSTAIS vizulis, ko tieši šobrīd varētu uzlikt...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #57 : 2016. gada 29. decembris, 19:44:16 »
pēc spininga beibes sūtīt ir neprāts - tad viņas uzzinās, cik tie štrunti PATIESĪBĀ maksā... iespējams, ka ar apakšveļu ir līdzīgi :D :D 
Parasti jau beibes tāpat zina, cik tās badapātagas maksā... :-) Spiningu neesmu dāvinājusi, spoli un vizuļus gan esmu. Un gumijas laivu. Un ehaloti... Vienkārši uzmanīgi jāklausās, kad tiek jūsmots par kādu konkrētu modeli.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #58 : 2016. gada 29. decembris, 20:13:11 »
Daavinaataja bija sieviete ap 30, ar labu fin.staavokli. Shaads pasuutijums bija taapeec, ka cilveeks uzplijaas-nu pasaki, ko Tu gribi, man taa buus eertaak, vieglaak,,,es negribu zamorchivatsja ..Pateicu, par cik cilveeks apmeklees Harrods bodi, kuraa ik gadu peerk daavanas ..tad nu arii pasuutiju,

Nuffs_

• Viesi
« Atbilde #59 : 2016. gada 29. decembris, 20:48:14 »
Nu, tagad vismaz zini šīs personas gaumi, ;) arī labi :)