Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9691 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #60 : 2016. gada 29. decembris, 22:15:51 »
Mellene, kaut kur Tev ir taisnība, nevajag to visu pārvērst par murgu un stresu.

No otras puses - kaut kā tak vajag apkārtējos iepriecināt...un kad tad ja ne ziemsvētkos? :)  Tad kaut kā sirds atveras...pat man. konkrēti - sīkā nokāva kompi, nu visticamāk gultā lietoja, šis pārkarsa un izbeidzās. vecss jau arī bija. Nu vo, ziemsvētku vakars, sīkā bēdīga, viss slikti. Palika žēl, pasūtīju, otrajos ziemsvētkos dabūju, bērns laimīgs... nebūtu ziemsvētki, fig viņa 2 dienu laikā pie jauna kompja tiktu, noteikti pasmacētu, lai ilgāk atceras, ka kompi nedrīkst bez paliktņa gultā likt!  :evil: un vēl visādus solījumus izspiestu...
Daddy, tu ko? Es šito nezināju. Es pa gultu vien ar kompi. A kas vainas? Ko ta gulta šim nodara?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #61 : 2016. gada 29. decembris, 22:28:37 »
Dāvanu kartes man šķiet bezpersoniskas. Lai gan, štruntīgāks variants, kad kolektīvā nolemts - viens otram dāvināsim dāvanu karti par X summu  :veee:

Pērn Ziemassvētkos saņēmu ko tādu, ko pirmo reizi atdevu tālāk - māla fiņķikļuška, kurai nepieciešams daudz vietas. Pēc tam, kad biju to atdevusi (ne atdāvinājusi) saņēmu ko stipri līdzīgu, bet gaumīgāku ... Nosmējos par karmu un atradu vietu. Interesanti, ka ne reizi visa gada laikā, šis objekts nav radījis apgrūtinājumu vai vēlmi tikt vaļā ....

Šogad ... saņēmu ko tādu ... To nevar atdot ne labdarībai .... nekur un nevienam. Pieļauju, ka radīts vienā eksemplārā un maksājis gana dārgi ....  Visticamāk nonāks pagrabā un pēc tam ... aizies savu ceļu ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #62 : 2016. gada 29. decembris, 22:31:54 »
Man nav saprotams, kas tas ir - māla fiņķikļuška.

« Atbilde #63 : 2016. gada 29. decembris, 22:36:56 »
fiņķikļuška = štrunts
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #64 : 2016. gada 29. decembris, 23:35:16 »
Šogad ... saņēmu ko tādu ... To nevar atdot ne labdarībai .... nekur un nevienam.
:rofl: Šo varu saprast. Gan ne šogad un ne Zsvētkos, bet tapu apdāvināta no
pazīstama, dārga, mākslinieka ar savu portretu. No vienas puses jauki, un pat ļoti
zinot, ka darbus pērk ne vien LV, bet arī pasaules kolekcionāri.
No otras -exponēt savu feisu, lai cik makslinieciski atainotu, slikta gaume. ;).
Tad nu ari nobāzu bēniņos,
varbūt mazmazmazbērniem atrodot tas šķitīs stilīgi :).

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #65 : 2016. gada 29. decembris, 23:39:29 »
daavanu kartes ir laba lieta, nafig daavinaat kaadu smarzju ko nezini vai patiks, labaak karti veikalaa, lai pats apdaavinaamais peerk.

peedeejo daavinaaju beernam uz 2gad jubileju, tb beernam shtruntus, mammai iedevu karti uz c&a, nopirka beernam ziemas meeteli. Es par daavanu karteem
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #66 : 2016. gada 29. decembris, 23:41:25 »
Dāvanu karte ir tā pati nauda, bet vislabāk ir dāvināt pliku naudu. Tad apdāvinātais nav ierobežots izvēlē. Visiem patīk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #67 : 2016. gada 29. decembris, 23:59:26 »
manuprāt dāvanu karte ir slikta dāvana:
2. uzliek saistības, līdz kautkādam datumam, kaut kādā vietā, kaut kādu summu iztērēt...
man 1x bija vesela kaudze, un 1 aizmirsu iztērēt, tak tāda ņemšanās pēc tam...neatstās tak 50 eur tam kantorim...

Nupat vietējā avīzē izlasīju, ka Austrijā dāvanu kartes derīgas 30 gadus. Kas par stabilitāti, ne? ;)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #68 : 2016. gada 30. decembris, 00:19:25 »
re,UKijā šo tēmu risina lietiķšķi,iesakot vietnes,kur notirgot negribētas dāvanas
http://www.mirror.co.uk/money/5-best-places-sell-your-9499522

bet mani izbrīna DE,nemīlētas ir koncertu biļetes...nu nu....es gan neapvainotos,par biļeti,kas maksā no 50-100
http://www.t-online.de/ratgeber/familie/familienleben/id_51569982/schlechte-geschenke-zu-weihnachten-das-sind-die-top-10-.html

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #69 : 2016. gada 30. decembris, 00:19:56 »
Dāvanu karte ir tā pati nauda, bet vislabāk ir dāvināt pliku naudu. Tad apdāvinātais nav ierobežots izvēlē. Visiem patīk.

Nē, visiem nepatīk, nu kaut vai man. Tad zūd dāvanas kā dāvanas jēga.
Neizslēdzu, ka kādam trūcīgam cilvēkam tā tiešām būtu iespēja realizēt
ikdienas vajadzības,
bet, svētki nav ikdienas primāro nepieciešamību lāpīšana,
vismaz normāli tā nevajadzētu būt.
Svētki ir parsteigumi, prieks, neparedzamais, ne ikdiena, ne sadzīve ar tās vajadzībām.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #70 : 2016. gada 30. decembris, 00:20:08 »
Es par to tikai priecātos, jo manas dāvanu kartes 50% gadījumu atrodas pēc derīguma termiņa beigām un 40% gadījumos tiek iztērētas pēdējā dienā - pērkot da jebko, lai neiet zudumā. Tie 10% aiziet - ņem, tērē kā vēlies! 30 nu labi, pat 10 gados ko izdomātu.

Pēdējo dāvanu karti (laikam labi, ka galaktiko) atdevu vīram - būsi veikalā, tērē kā vēlies.

Ja saņemtu kaut kādas Drogas vai Stenderu ...  :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #71 : 2016. gada 30. decembris, 00:23:21 »
bet tas jau no bodes un tirgotaja atkarīgs..katrs tak uzliek savu termiņu, cik grib  :talking:   vait ne???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #72 : 2016. gada 30. decembris, 07:50:40 »

Daavinaataja bija sieviete ap 30, ar labu fin.staavokli. Shaads pasuutijums bija taapeec, ka cilveeks uzplijaas-nu pasaki, ko Tu gribi, man taa buus eertaak, vieglaak,,,es negribu zamorchivatsja ..Pateicu, par cik cilveeks apmeklees Harrods bodi, kuraa ik gadu peerk daavanas ..tad nu arii pasuutiju,
droši vien daudzas, zinot, ka šalle no Harrods, nēsātu to kaut arī zaļu un no viskozes.  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #73 : 2016. gada 30. decembris, 08:52:42 »
Dažos jautājumos esmu dziļi praktisks cilvēks, tādēļ dāvanu kartes noteikti nebrāķēju. Godīgi runājot, man pat nav ideju, kas varētu būt skaista dāvana priekš manis - tāda, kas man ļoti patīk un ar pārsteiguma momentu.
Nē, nu ir jau, taču tas ir absolūti nesasniedzamās cenu kategorijās. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #74 : 2016. gada 30. decembris, 09:17:23 »
Daddy, tu ko? Es šito nezināju. Es pa gultu vien ar kompi. A kas vainas? Ko ta gulta šim nodara?

Apgriez kādreiz kompi vēkšpēdus un paskaties - viņam tur ir tādi mazi caurumiņi, restītes. Tie domāti ventilācijai, kompis pa tiem velk iekšā gaisu, dzesē savas iekšiņas un pūš siltu gaisiņu ārā. ja restītes ir ciet, kompis slikti dzesējas. papildus no gultas/veļas tiek sasūkti iekšā putekļi, kuri arī traucē normālu gaisa apmaiņu...tā viņš tur piesērē un vienā jaukā dienā pārkarst un beikts  :rat:

Lai tā nenotiktu kompis jāliek uz paliktņa, lai būtu iespēja iesūkt gaisu. Arī ar spilveniem, segām, papīriem kompi nevajadzētu apkraut tās pašas dzesēšanas dēļ...