Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9696 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #90 : 2016. gada 30. decembris, 12:30:57 »
mūsdienu bērniem (nabadziņiem  :m:) kārdinājumu ir TIK daudz un viss ir TIK dārgs... :)

tāpēc es savējiem mācu mērķtiecīgi krāt kaut kam lielākam... piemēram aicinu sakrāt pusi (vai trešdaļu atkarībā no tā, cik man tā manta liekas derīga) no kārotās mantas vērtības, apsolot pārējo piemest... šiem neiet nemaz tik viegli, baigā cīņa un vērtību pārvērtēšana - vai tiešām vajag to mantu pa 200-300eur, ja pašam kaut vai puse jāsakrāj...  bet tas ir ļoti labi, lai rūdās! :)   

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #91 : 2016. gada 30. decembris, 13:06:15 »
o Dille kkā bikuc piegāja tuvāk manai domai par apsēstību ar dāvināšanu un dāvanu gaidīšanu.

Jau esmu kkur minējusi,ka dāvana uzliek pienākumu. Pat ja negribam to atzīt, tad tomēr tā ir(kaut zemapziņā)...
tādējādi ziemsvētki ir laba lieta,jo tā pienākuma uzlikšana notušējas...visi dāvina , visi gaida... kāds tur vairs minētais pārsteiguma moments? viņa nav....
un es vairs nespēju savos gados rādīt priecīgu ģīmi un pārsteigumainu seju saņemot to,ko man nafik nevajag . seko samulsuma moments ...

ar vecmāmiņu dāvanām arī ir tā... viņām tā dāvināšana vajadzīga tādēļ, lai justos labāk pašas..tāpēc citreiz uzdāvina kko jocīgu vai nevajadzīgu apdāvinātajam.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #92 : 2016. gada 30. decembris, 13:47:22 »
 :rofl: Iedomājos kā pie eglītes tuvinieki apmainās ar naudu .  :rofl:
Galvenais, lai vīrs sievai neuzdāvina mazāk, kā sieva vīram.  :rofl:

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #93 : 2016. gada 30. decembris, 14:22:05 »
Vispār jau cūcība neiedomājama - ja cilvēks uzcerējis dāvanā saņemt kašmira šallīti par 895 mārciņām un saņemt kaut kādu viskozi par nieka 200 mārciņām ... :fryingpan:

Tev nu gan jokains priekshtats par Harrod uniiti..Tur var dabuut gan par 20maarcinjaam shalli, gan par 2000..Un nedomaaju, ka taa viskozes brenda lupata maksaaja daargaak, kaa neziimola ziida lupata...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #94 : 2016. gada 30. decembris, 14:32:31 »
Nuf, tu varētu reģistrēties, tad man būtu kur "patīk" piespiest, taviem komentāriem...:)

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #95 : 2016. gada 30. decembris, 15:07:32 »
Es jau necepos par daavanu kaa taadu. Driizaak attieksme mani dara piktu...

Lūk, arī atslēga, sāgai par zaļo šalli :)
Dāvanas būtība jau iedziļināšanās apdāvinājamajā - kas patīk, ko vēlas,
kas piestāv, iepriecina, utt.
Enerģijas pieslēgšana apdāvājamai personai, domas, iedziļināšanās.
Nebūt neizslēdzu naudu kā dāvanu kādā situācijā, bet pārsvarā man šķiet tā tāda
neiedziļināšanās, atpirkšanās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #96 : 2016. gada 30. decembris, 15:31:02 »
Manas domas - kaut kā nejēdzīgi no vecmāmiņas gaidīt naudu un dusmoties, ja tās nav. Drīzāk palūgt, varbūt viņa var ko garšīgu izcept, kas sīkajam garšo.
Cilvēkiem (arī sīkajiem), kuri uzskata, ka viņiem vajag visu ko dārgu vai ko noteiktu sadāvināt, nedāvināt vispār neko. izspiedēji tādi.

Zini, neko konkrētu negaidīja no omes. Patiešām ne. Vienīgi tagad jādomā, ko iesākt ar nevienam nevajadzīgu lego komplektu, par ko ome ir izdevusi naudu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #97 : 2016. gada 30. decembris, 15:48:13 »
Būs pie kāda mazāka sīča jāiet, varēs aizdāvināt prom

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #98 : 2016. gada 30. decembris, 16:22:01 »

Lūk, arī atslēga, sāgai par zaļo šalli :)
Dāvanas būtība jau iedziļināšanās apdāvinājamajā - kas patīk, ko vēlas,
kas piestāv, iepriecina, utt.
Enerģijas pieslēgšana apdāvājamai personai, domas, iedziļināšanās.
Nebūt neizslēdzu naudu kā dāvanu kādā situācijā, bet pārsvarā man šķiet tā tāda
neiedziļināšanās, atpirkšanās.

Cik labi uzrakstiji !!!!  :big_hug:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #99 : 2016. gada 30. decembris, 16:34:56 »
Vienīgi tagad jādomā, ko iesākt ar nevienam nevajadzīgu lego komplektu, par ko ome ir izdevusi naudu...

Es Tev varu pateikt, kur liek citiem nevajadzīgus Lego. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #100 : 2016. gada 30. decembris, 16:45:24 »
Es Tev varu pateikt, kur liek citiem nevajadzīgus Lego. :D

Atdāvina Trixēniem? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #101 : 2016. gada 30. decembris, 17:00:39 »
A kā Tu uzminēji?  :blushing:
 :D :D :D

Labi, labi, Tu vari droši teikt, ka īstenībā jau gribētāji stāv rindā. :) Ļaunā neņemšu ne kapeiku - nenoturējos, neiekomentējusi, redzot savējo kviecienus, kādu Lego ieraugot. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. decembris, 17:05:53 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Nuffs.

• Viesi
« Atbilde #102 : 2016. gada 30. decembris, 17:04:28 »
Šķiet. Omei attālināta saskarsme ar mazbērniem, ja nav pamanījusi, ka no lego vecuma jau
izauguši. :( Gan jau bija gribējusi iepriecinā.
Bet arī atdotu kādam sīcim, lai prieks un omei to neteiktu.
Nodrošinātu lielāku omes un mazbērna komunikāciju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #103 : 2016. gada 30. decembris, 18:27:53 »
Apskatījos to komplektu tuvāk. Īsti lego nav, bet līdzīga tipa konstruktors. Ir atvērts, jo mazdēls omei par prieku salika visu, kas bija jāsaliek. Otrreiz neliks, jo nav interesanti. Domāts bērniem vecumā no 6 līdz 14 gadiem. It kā. Nezinu, ko tur varētu iesākt 14gadīgie, jo mans 12gadīgais jau pirms dažiem gadiem mierīgi salika radiovadāmus lego robotus un pats izdomāja dažādas variācijas.

Tā ka, ja kāds tuvāks radubērns pēkšņi neuzradīsies, tad varēšu atdot trixēniem. Kaut kad.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #104 : 2016. gada 30. decembris, 19:11:49 »
ar lego komplektiem bija smieklīgi... sabērti milzīgā kastē...stāvēja un skuma
sīkais līdz kādiem 6-7 gadiem vispēr lielu interesi neizrādīja... slinkums pašam bija krāmēt, tik cik tētis ko uzbūvēja tik i bija. tad teicu..usjo tirgojam nost..citiem bērniem noderēs.
BET,kā tu notirgosi kluču kaudzi  :facepalm: ,vajag salikt...
vienās brīvdienās abi liek vienu mašīnu, otrās būvē kuģi, tad vēl nākamajās policijas staciju... un,tiklīdz kkas uzbūvēts, tā vajag pašam nevis tirgot nost... šitā ņēmāmies ar to tirgošanu ,kamēr sīkais iesāka būvēt un tagad pats ņemas un taisa viskko ...
faktiski tagad tikai īstais lego laiks viņam sācies...visi kluči pa grīdu, bet darbībā
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega