Autors Tēma: Zelta rotaslietas vīriešiem...  (Lasīts 3307 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Zelta rotaslietas vīriešiem...
« : 2016. gada 28. decembris, 17:23:45 »
Man ir vismaz 3 vīrieši, pazīstami, kuri nesā kārtīgas, acīmredzami dārgas, zelta ķēdes ap kaklu. Laikam bij kaut kas ap roku arī, nu un kā nu bez gredzena. Man tas šķiet tik fascinējoši, ka nespēju koncentrēties sarunai, skatienu pievelk un nelaiž vaļā, un prātā kuļas domas - tas ir skaisti? Brr, tiešām tas ir skaisti (it īpaši ja tā ķēde vēl roku un krūšu spalvās ķeras)? es neko nesaprotu no vīriešu modes un skaistuma? Brrr...

Nu vot apskaidrojiet man... Kur ir fiška?

Čatā bij viedoklis, ka  - ja jāmūk/jāatpērkas, ir līdzi "valūta"...

Ir versijas? :D

Atslēdzies reno

Re: Zelta rotaslietas vīriešiem...
« Atbilde #1 : 2016. gada 28. decembris, 17:52:52 »
Tas ir kā zīmogs vai signāllampa pierē -lumpens, lumpens!!!

Man liekas, ka parādījās reizē ar treniņbiksēm un botām -statusa simboli

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2016. gada 28. decembris, 17:56:29 »
Tā ir iestrēgšana deviņdesmitajos. Droši bien zelta lietotājiem tā ir nostaļģija pēc laika, kad viņiem šī rota nija iedomātas piederības noziedzīgajai pasaulei simbols

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 28. decembris, 18:07:44 »
80. beigas -90. kooperatīvi un bandīti

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2016. gada 28. decembris, 18:48:30 »
Nu beidziet, nekādi bandīti, vismaz divi no trijiem, par kuriem runāju. Visnotaļ apģērbti, situēti, nu ok, bizness nav gluži intelektuālais, bet nu tomēr... Tiešām joprojām tās zelta ķēdes kā statusa "man ir nauda" apzīmējums ir aktuālas, sak, ja nu kāds nesaprot par dārgo pulksteni, tad ķēdes resnumu toč ievēros...?

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 28. decembris, 18:52:09 »
Es arī vienu pazīstu, protams, nekāds bandīts nav, godīgs darbaļaužs.
Varbūt tas ir  iespējams trūcīgās bērnības sapnis (viņam tā var'[etu būt)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2016. gada 28. decembris, 19:35:39 »
Es arī pazīstu vīriešus, kas nēsā ķēdītes ap kaklu - kam zelta, kam sudraba. Nu ne gluži puspirksta resnumā, bet ne arī ļoti smalkas. Cik zinu, tad visu laiku nēsā. Atšķirībā no manis - savus aksesuārus no rīta uzlieku un vakarā noņemu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2016. gada 28. decembris, 19:46:00 »
Man arī tas liekas dīvaini, bet zinu arì vienu jaunu gudru puisi, kam tāda ķēde, arī brīnos. Zinu vienu stilīgu vecīti manos gados ar visu iespējamo no sudraba, bet viņam piestāv, stils tāds.

« Atbilde #8 : 2016. gada 28. decembris, 20:13:33 »
Gaumes lieta - no mana skatpunkta zelta ķēde uz melnspalvainām krūtīm IR seksīgi   ;)  Nav iebildumu arī pret zīmoggredzeniem un aprocēm. Laikam arī man ir nostaļģija pēc 90.gadu bandītu laikiem :)
Starp citu, kādu laiku atpakaļ sev par lielu pārsteigumu uzzināju, kā radusies pirātu mode nēsāt dārgmetāla auskarus - ja gadījumā līķi izskalo krastā, lai ir par ko pienācīgi apbedīt. Tas pie tās versijas par "valūtu", kas vienmēr līdzi. Man gan liekas, ka mūsdienās tādiem, kam var rasties nepieciešamība pēkšņi laisties lapās, šim nolūkam ir smuki apaļi cipari kontā Šveicē vai Kaimanu salās, un tādi zelta karekļi ir pupu mizas.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2016. gada 28. decembris, 21:06:53 »
 khm. ir ķēde.vairāk mētājās,kā tiek lietota. ķēdes dēļ ieklasificēties lumpeņos :thinking: ???
iegādāta laikos,kad pelnīja apsviedīgie,un kaudze repšiku nebija droši.
nedomāju,ka reno piesauktie lumpeņi bija šajā nišā.
 var jau distancēties no zināma perioda mūsu ekon.dzīvē,bet nevar noliegt,ka bija laiki-nauda ienāk,bet tai nav rītdienas vērtības. tad nu arī to lika lietā,kur tobrīd bija iespējas. tolaik nekustamos vēl nevarēja brīvi pirkt...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2016. gada 28. decembris, 21:13:40 »
vsp-viss ir mūsu uztverē :laugh:
 mums ir draugi-kas valkā ķēdes,pērles utt.,džekam arī zelta aproču pogas ar iniciāļiem.
un? lumpeņi,botas? :fubar:
viņi vnk ir bagāti-mantojumi,nami,pašiem bizness. lai tak! forši,inteliģenti cilvēki,iesmej paši par sevi.
 problēma ir mūsu galvās-ķēdes traucē cilvēku saskatīt un uztvert.
ok-uztveram tikai tos,kam nav nekā traucējoša,ne gredzenu,ne zelta..?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2016. gada 28. decembris, 21:26:38 »
Jā, gaumes lieta. Man vispār netīk zelts, arī pašai vienīgā zeltlieta bijusi laulības gredzens, tāpēc arī pie vīrieša nepatiktu. Un tās masīvās zelta ķēdes - baigā jau nu asociācija ar 90.gadu bandītiem.
Bet normāla izmēra sudraba ķēdīte un /vai sudraba zīmoggredzens liktos visnotaļ pieņemami.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2016. gada 28. decembris, 21:43:06 »
Ahā, pqplašinām tēmu uz apročpogām... :) Ne, ne... dvai atpakaļ, pie uzkrītošām zelta ķēdēm ap kaklu. Fui. Jā, fui, man nepatīk. Lai jau nēsā, kas man, bet novērojumi rāda (tā, protams, ir sagadīšanās) - jo biezāka ķēde ap kaklu, jo prastāks vecis.

Bet tas droši vien pie manis laukos tā :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #13 : 2016. gada 28. decembris, 21:48:31 »
pag,a par ko  dzeltenā zelta apročpogas,ar  baltā zelta iniciāļiem ir sliktākas šai tēmā?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2016. gada 28. decembris, 21:53:15 »
Nu, vienkārši šī nav tēma par skaistām zelta apročpogām, bet gan ir par uzkrītošām vīriešu ķēdēm ap kaklu vīriešiem, un es mēģinu saprast, kas liek tādas nēsāt... :) Ar mantotām apročpogām kāreiz man viss ir skaidrs un saprotams.