Autors Tēma: kāds zin,kāpēc SWH vairs nav Rīta Svīta ar Jutu Jazz?  (Lasīts 1179 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

kāds zin,kāpēc SWH vairs nav Rīta Svīta ar Jutu Jazz?
« : 2017. gada 02. janvāris, 22:09:41 »
 kautkā šodien apjuku,kad Fredis ēterā bija līdz 15...sāku pētīt programmu,būs turpmāk no rītiem kkas cits TikTik ar Kasparu Breidaku..

un man tā patika Fredis&Juta,tāds viegli humorīgs tandēms. Ehh,viss foršais reiz izbeidzas.

Vienīgi-tāda interese,kāpēc vairs nepastāv?

Atslēdzies Luīze

Re: kāds zin,kāpēc SWH vairs nav Rīta Svīta ar Jutu Jazz?
« Atbilde #1 : 2017. gada 02. janvāris, 22:21:52 »
Fredis un Co esot atlaisti, radio savelk jostu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2017. gada 02. janvāris, 22:23:43 »
Pirms tam visi domāja, kas notiks, kad Ufo ar Fredi vairs nerunās no rītiem :)
Vispār man arī patika Fredis ar Jutu - ļoti saskanīgi.
Mana versija - Fredis kaut kad minēja, ka vēlas bišķi atelpu, varbūt apnika agrā ikrīta celšanās, varbūt jaunā sieva iebilst :) 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 02. janvāris, 22:30:49 »
Pirms tam visi domāja, kas notiks, kad Ufo ar Fredi vairs nerunās no rītiem :)
Vispār man arī patika Fredis ar Jutu - ļoti saskanīgi.
Mana versija - Fredis kaut kad minēja, ka vēlas bišķi atelpu, varbūt apnika agrā ikrīta celšanās, varbūt jaunā sieva iebilst :)

Fredis pēc Ufo aiziešanas bija kā tāds atšālējies rūgušpiens, tās jaunuves viņam blakus mani nespēja pārliecināt par savām humoristes dotībām. Neklausījos vairs swh kopš tiem laikiem. Katram savs laiks, nevar 20 gadus dzīt jokus viens cilvēks, pie kam ja joki tādi.. no senatnes. Sorry, MHO

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2017. gada 03. janvāris, 09:06:20 »

Sieva jau sen vairs nav "jaunā sieva", nu jau cik gadus viņi ir kopā. Bet jā, arī mana versija ir, ka viņš pēc 20 (agdies, viņš tiešām taču ir rīta ēterā kopš SWH sākumiem!) celšanās rīta agrumā, beidzot grib atelpu. Agrāk taču vispār BB Brokastis sākās pl.7, pag, vai arī no pl.6?

Un , Luīze, atlaists arī nav - viņš taču tagad būs dienas laikā.

Kaut kur izskanēja teksts, ka "jāstiprina dienas ēters". Bet te nu nevarēšu komentēt - neesmu swh klausījusies , kopš dienas laikā tur bija Busulis un Rutulis, viens par otru šausmīgāki:)