Autors Tēma: Noziedzīga vienaldzība  (Lasīts 19337 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Noziedzīga vienaldzība
« Atbilde #15 : 2017. gada 05. janvāris, 11:28:28 »

Ja man būtu kaimiņi ar nepārtraukti kliedzošiem bērniem aiz sienas, protams, es pieklauvētu un uzprasītu vai viss kārtībā, lai tikai novērtētu kaimiņu situācīju.

OK, pieklauvē, neviens neatver. Tālāk kko darītu?
Es gan par kaimiņiem saķu interešeties tika ibrīdī, kad viņi sāk man traucēt, piemēram, smēķēt man pa logiem iekšā, trokšņot nestundā (tur bērnu ilgstošas raudas varētu arī ietilpt un es galu galā visticamāk izsauktu PP, nevis bērnu dēļ, bet lai viņus kāds beidzot apklusina).

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2017. gada 05. janvāris, 11:36:14 »
Mana uzmanība aizķērās pie faktiem: 1) pāris 50.g.v. un 24.g.v.; 2) 24.g.v. sievietei 4 bērni; 3) Atpakaļ no ārzemēm uz soc. dzīvokli (ne jau patrioti); 4) narkotikas (laikam tikai likumsakarīgi).
24 gados 4 bērni? A tie visi bija viņas vai vrb kādi arī vecim no iepriekšējām attiecībām?

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2017. gada 05. janvāris, 11:38:06 »
Vēl iespārda atbildīgo iestāžu arguments, ka septembrī vīrietim (tēvam) aizliegts tuvoties cietušajai pusei (sievietei, matei). Tomēr atkal sagājuši kopš, pēdējā laikā esot dzīvojuši draudzīgi....kas ir "pēdējais laiks"? Cik tad no septembra pagājis? Spečuki uzskata, ka viss bumbās, agresīvais labojies, visi laimīgi, alleluja? Spečuki neko nezin par agresijas stadijām, kas mijas ar "mīlestības" periodiem? Ehh....

Un tā visās jomās - katrs neizdara pa "sīkumiņam", un beigās sniega bumba par lavīnu pārvērtusies ar attiecīgām sekām

A ko spečuki vai kādi citi var darīt, ja sievišķis to varmāku labprātīgi ņem atpakaļ?
Vakar vai kad bija inešukam grūtniece, ko vecis naktī no mājas izdzinis un šī stundām klīst pa ielām. 1) kā viņa vsp to pieļāva, nevis mauca viņam ar pannu? 2) viņa taču pēc sl-cas ar ambulatoru diagnozi aztecēs pie viņa atpakaļ kotletes cept. A ko tādai padarīt, ja pati tā vēlas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2017. gada 05. janvāris, 11:42:47 »
OK. Un ko vietējā bāriņtiesa? Un socdarbinieki? Bērns badā 3 dienās nenomira. Par vecākiem - narkomāniem taču bija zināms. Die's ar aizgājušiem pieaugušajiem, tā zināmā mērā bija viņu izvēle, bet no sirds žēl bērnu.  :(
Man aš vairāk žēl tos dzīvos bērnus... da kas no viņiem sanāks ar tādu dzīves sākumu un genofondu. Pat nezinu, it kā būtu jāpriecājas, ka atrada...

Jā, jā ar miiiilzu rūpēm un mīlestību gadu garumā vrb kkas i sanāktu, bet kur viņi to dabūs, ja līdz šim neviens ar viņiem neķēpājās?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #19 : 2017. gada 05. janvāris, 13:07:05 »
Citāts
Dobelē nesen kopā ar vīru mirusī daudzbērnu māte bijusi stāvoklī, pastāstīja Valsts policijas Dobeles iecirkņa priekšnieks Aigars Bite.
Neizskatās ka māte varētu būt niekojusies ar narkotikām, bet nu kurš tagad noskaidros patiesību. :( :( :( 

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. janvāris, 15:16:15 »
Ja domā, ka grūtniecība atturētu narkomāni vai akoholiķi no lietošanas, tad esi naivs ideālists...
Līdz ar grūtniecības iestāšanos atkarības nekur nepazūd.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2017. gada 05. janvāris, 15:16:23 »
Neizskatās ka māte varētu būt niekojusies ar narkotikām...
Uz ko balstīti secinājumi?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #22 : 2017. gada 05. janvāris, 15:35:21 »
Ja domā, ka grūtniecība atturētu narkomāni vai akoholiķi no lietošanas, tad esi naivs ideālists...
Ir izņēmumi. Jaunībā biju baigā pīpmane. Visas 4 reizes, kad biju stāvoklī, nepīpēju no brīža, kad uzzināju, līdz beidzu barot ar krūti. Un nemaz arī negribējās.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #23 : 2017. gada 05. janvāris, 17:10:35 »
Ja domā, ka grūtniecība atturētu narkomāni vai alkoholiķi no lietošanas, tad esi naivs ideālists...

Nu nebija viņi nekādi ikdienas narkomāni, ko pa gabalu varēja redzēt, jo sociālais dienests un policijai pat nojausma par narkotikām nebija.  Turklāt narkotikas lietoja VIŅŠ ;) un es nespēju komentēt narkomānu uzvedību, nav pieredzes. Sieviete vienkārši bija "bērnu taisišanas" liga un ne visai labi ar galvu, ja līdz pretapaugļošanas līdzekļiem neaizdomājās. No otras puses šīs taisni ir tas cinisms, kas ir Latvijas sabiedrības slimība, - ja Tev slikti, pats vainīgs! Ja tavi bērni raud - tava problēma! :)   

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2017. gada 05. janvāris, 17:47:56 »
Sterilizeet... abus...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2017. gada 05. janvāris, 18:05:12 »
Sterilizeet... abus...
Ko t' nu vairs... Nu jau ir sterili...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2017. gada 05. janvāris, 18:29:58 »
Visus shitiem liidziigos...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2017. gada 05. janvāris, 19:53:41 »
Vēl iespārda atbildīgo iestāžu arguments, ka septembrī vīrietim (tēvam) aizliegts tuvoties cietušajai pusei (sievietei, matei). Tomēr atkal sagājuši kopš, pēdējā laikā esot dzīvojuši draudzīgi....kas ir "pēdējais laiks"? Cik tad no septembra pagājis? Spečuki uzskata, ka viss bumbās, agresīvais labojies, visi laimīgi, alleluja? Spečuki neko nezin par agresijas stadijām, kas mijas ar "mīlestības" periodiem? Ehh....

Un tā visās jomās - katrs neizdara pa "sīkumiņam", un beigās sniega bumba par lavīnu pārvērtusies ar attiecīgām sekām

Pri čom tur spečuki, Minne. Kā Inešuks saka - babulis. Tak sievietei bija visas iespējas izmantot likumu. Tak nē, jāvelkas pie veča, tjipo, tagad šis labosies. Tie spečuki to riņķa danci ir atskatījušies.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #28 : 2017. gada 05. janvāris, 20:13:32 »
Nu nebija viņi nekādi ikdienas narkomāni, ko pa gabalu varēja redzēt, jo sociālais dienests un policijai pat nojausma par narkotikām nebija.  Turklāt narkotikas lietoja VIŅŠ ;) un es nespēju komentēt narkomānu uzvedību, nav pieredzes. Sieviete vienkārši bija "bērnu taisišanas" liga un ne visai labi ar galvu, ja līdz pretapaugļošanas līdzekļiem neaizdomājās. No otras puses šīs taisni ir tas cinisms, kas ir Latvijas sabiedrības slimība, - ja Tev slikti, pats vainīgs! Ja tavi bērni raud - tava problēma! :)   
_________
Un kā Jūs tik labi to zināt???!!!
Beidziet vienreiz vainot valsti, sabiedrību, kaimiņus u.c.  Cilvēks tāpēc ir cilvēks, jo pats var lemt ...var mācīties skolā un iegūt darbu, var nelietot ne alkoholu, ne narkotikas utt. Cilvēkam ir smadzenes!!
Tāda padomiska domāšana, kad "Māte Dzimtene" visus tā gādīgi aprūpēja. Pat pēdējiem alkāniem lūgdamies pakaļ skraidīja.

Atslēdzies itta

« Atbilde #29 : 2017. gada 05. janvāris, 20:20:55 »
Gruuti spriest kas un kaa, jo soc.dienesti reizeem ir ljoti neatsauciigi un ko zin, kas tur reaali tiem cilveekiem tais galvaas dariijaas...

Pie tam eeka bijusi blakus policijas iecirknim?!... labi nepamaniija neko ierindas iedziivotaaji, bet arii likumsargi... :(
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...