Autors Tēma: Man te shis tas sakraajies....  (Lasīts 3399 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Klāra

Man te shis tas sakraajies....
« : 2017. gada 07. janvāris, 10:44:55 »
Gribejeu likt pie -dusmojos, bet dusma ta nav..Gribeeju likt pie sirdslietaam-bet sirds arii mieriiga .. Znachit prosta pljaapa, bet baigi gribeetos juusu viedokli :)Par cik abas manas teemas saistiitas ar komunikaciju, atljaavos vinjas sabikstiit vienaa teemaa .
NR1 -Meliigaa draudzene ...Nu cilveeks ..irsh vaig vai nevaig. Kaadreiz vinja taada nebija..Piemeers-sachatojam caur Viber, ko dari, ko nedari utt..Es saku, ka sapnjoju par ikriem, gribu kaviaaru ! Shii saka, ai tikko mammucim nopirku..shii need, izmetu laukaa, jo pashai negarsho..OK, bagaatie dara kaa grib..nekomenteeju. Bet par cik driizumaa lidoju uz LV, tad uzjautaaju cik maksaa dabiigie ikri un, kur viss labaak shos pirkt. Ikri Rimi esot pa 3 eu 100gr bundzhele. Es protams naivs cilveeks, bet ne tik naivs ! Es saku, varbuut tie nav dabiigie...nee nee, pashi dabiigaakie kaadi vien esot ..Melnie !-pa 8eu, sarkanie -3 eu !! Bljiin man saak raut dusma, es saku..nofochee to bundzhu un atsuuti foto, lai LV buudama nepaskrienu vinjai garaam. Peec laika foto ir, bet javno redzams , ka no google vilkta,..Un tad saakaas murgs palaga platumaa-ikri leeti, tik jaazin kaadus pirkt, kaiminsh vispaar spaini pa 25 eu tirgo ..eedam karoteem utt.. Protams , kad aizlidoju uz LV, nebija nekaadi 3 eu un melnie vispaar.pat nerunaasim. Taa bundhz , ko vinja nofocheeja..ir maaksliigie ikri..Kad to pateicu, tad bljaava pretii, ka divaas vienaadaas bundzhaas , bet ar mazu uzrakstinju ir atshkjiriigi ikri..Ibio..sviests !

NR2-Cilveeks ar kuru man bija jokaina komunikaacija, bet peec J-gada vispaar izmetu no laukaa no telefona un dziives. Vienu briidi biju briivas mamazeles statusaa un iepazinos ar kaadu ..hm..puisi .Nekas vairaak kaa pljaapas kad tikaamies nebija, jo man te gjimenee bija liela ? ziime, taapec es taa uzmaniigi un vispaar..nejutos , lai baigi romaanjotu. Kaut kaa iegaajaas , ka saraksti turpinaajaam arii peec tikshanaas..Bet cilveekam taada jokaina komunikaacija . Chats notiek Wattsap-es shim aizrakstu, kaut ko uzjautaaju..neatbild. Tajaa pashaa laikaa dzheks pa wattsap goraas, manu zinju valjaa never..Peec stundaam 4 atver un atbild it kaa nekas nebuutu bijis. Man protams vinja atbilde vairs nav aktuaala . bet ok..Un shitaa visu laiku !!! Ir retas reizes, kad atbild uzreiz , bet paarsvaraa ar peec baigaam pauzeem. Kad nerakstu, tad pats raksta..meklee uzmaniibu. Peedeejais punkts J-gadaa....Es kaa jau pieklaajiigs cilveeks apsveicu visus savus radus, draugus , pazinjas J-gadaa..Katrs atbildeeja peec iespeejaam, bet aptuveni 2h laikaa visi mani apsveicu, kuri to neizdarija aatraak par mani. Jauneeeeeeklis savukaart mani apsveica naakoshajaa dienaa ap 10.00 no riita !!! Kaut reedzeeju, ka visu nakti pa Wattsap tuseeja. juus teiksiet, ka es paaraak daudz prasu ? Ok, varbuut...Es gan sapratu, ka man nav tiikama shaada veida komunikaacija un vienkaarshi vinju tagat ignoreeju. Bet jautaajums aktuaals-kas liek pieaugushiem cilveekiem vest shaada veidu komunikaaciju ??? Taa ir kaada speele ?

Viss baigi gari sanaaca...

Atslēdzies Spārka

Re: Man te shis tas sakraajies....
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. janvāris, 10:48:48 »
Par draudzeni - hronisks gadījums. Vai nu nekomunicē vai samierinies.
Par puisi patiesībā tas pats. Precēts vai vnk dumjš?

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. janvāris, 10:51:41 »
Par draudzeni - hronisks gadījums. Vai nu nekomunicē vai samierinies.
Par puisi patiesībā tas pats. Precēts vai vnk dumjš?

Nav preceets, jo draugu draugs..zinu..Dumsh it kaa nebija .Drizaak kaut kaads jokains..37 gadi, nekad nav bijis preceejies, beernu nav..

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. janvāris, 11:03:49 »
Par to, ka neatbild uzreiz, bet pats aktīvi darbojas (it kā). Es visai bieži esmu redzama gan šeit, gan draugos aktīvā pozīcijā, kaut gan vienkārši ieslēgts dators. Man uzraksta, bet es vāru zupu. Vai vannā lasu grāmatu. Nu i atbildu pēc 5 stundām:)))

Par draudzeni - nu neko diži nesameloja. Sīkie meli - tie ir tik interesanti, kad tos atkož. Vienkārši ir cilvēki, kuriem gribas būt par visu lietas kursā. Viņi visu zina, viss ar viņiem ir noticis. Bet īstenībā - vienkārši gribas celt savu vērtību. Un varbūt viņai liekas, ka nemaz nemānās - vienkārši kaut kas nojuka - laikā, telpā, cenās:)))

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 07. janvāris, 11:12:18 »
par draudzeni -atslēgas frāze -ikri, negaršo, izmetu. Pajautā par briljantiem :rofl:

Otrs gadījums -no comment, tādā veidā nekomunicēju. Droši vien ir, kā dip saka

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. janvāris, 11:20:34 »
Par to, ka neatbild uzreiz, bet pats aktīvi darbojas (it kā). Es visai bieži esmu redzama gan šeit, gan draugos aktīvā pozīcijā, kaut gan vienkārši ieslēgts dators. Man uzraksta, bet es vāru zupu. Vai vannā lasu grāmatu. Nu i atbildu pēc 5 stundām:)))

Par draudzeni - nu neko diži nesameloja. Sīkie meli - tie ir tik interesanti, kad tos atkož. Vienkārši ir cilvēki, kuriem gribas būt par visu lietas kursā. Viņi visu zina, viss ar viņiem ir noticis. Bet īstenībā - vienkārši gribas celt savu vērtību. Un varbūt viņai liekas, ka nemaz nemānās - vienkārši kaut kas nojuka - laikā, telpā, cenās:)))

Bet wattsap vai tad nav taa , ka paraadaas uzraksts, cikos cilvis peedeejo reizi bijis wattsapaa..Nevis inetaa , bet tieshi wattsap.
Par draudzeni Tev taisniba, bet  man tas kriit uz nerviem. Nesen atsuuta bildi ar torti, saka ka viirs uzcepis. Es priecaajos, saku kaads Tev malaciitis, Tev mazaak darba paliks uz Z-sveetkiem..Kaut gan torte bildees izskataas kaa no veikala. Peec laika shai laikam pasham aizmirsaas un raksta..veel tik daudz darba , jaataisa galds, jaacep torte !! Es saku, tak viirs uzcepa ! klusums..peec laika...nu jaa , bet man gribas kaadu pa savai gaumei kuuku..Jobtvai 2 cilveekiem 2 kuukas ??? Ok, mozh es dura.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. janvāris, 11:25:40 »
Par WhatsApp vai fb atbildēšu skarbi - negrib atbildēt, neesi tik svarīga. Es arī bieži tā daru, ka nelasu ziņas, uz kurām negribas atbildēt, kaut esmu onlainā bijusi.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #7 : 2017. gada 07. janvāris, 11:29:30 »
Par WhatsApp vai fb atbildēšu skarbi - negrib atbildēt, neesi tik svarīga. Es arī bieži tā daru, ka nelasu ziņas, uz kurām negribas atbildēt, kaut esmu onlainā bijusi.

Man nav probleema buut nesvariigai ! Bet kaadeelj mani jaameklee, ja es izdomaaju, ka arii tas cilveeks man ir nesvariigs ? Te drizaak izskataas taa-Tu man neesi iipashi svariiga, bet es Tev gan gribu buut svariigs. Muljkjiigi .

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #8 : 2017. gada 07. janvāris, 11:30:57 »
Man nav tik buutiski, kaapeec cilveeks mani ignoree, man uz to ir rovna. Man interesee,kas vispaar cilveekiem liek shaadi riikoties ?

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2017. gada 07. janvāris, 11:32:01 »
Katram savi tarakāni. Es par draudzeni (?) štukotu - vai man to vajag, vai man tas ļoti krīt uz nerviem (un kāpēc:)), vai ir citas mega pozitīvas viņas īpašības. Beigu beigās - pagātnes ieraugs.
Bet patiešām izskatās, ka meitenei pietrūkst uzlielīšanas, pašvērtības.

Bet, ja nav pareizās pieejas, baigi nogurst no šādiem sīksūdmeliem.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2017. gada 07. janvāris, 11:33:34 »
Man interesee,kas vispaar cilveekiem liek shaadi riikoties ?
Mazvērtības apziņa un ar to saistīta "personības uzkačāšana". Dot linkus uz pētījumiem?

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #11 : 2017. gada 07. janvāris, 11:36:04 »
Katram savi tarakāni. Es par draudzeni (?) štukotu - vai man to vajag, vai man tas ļoti krīt uz nerviem (un kāpēc:)), vai ir citas mega pozitīvas viņas īpašības. Beigu beigās - pagātnes ieraugs.
Bet patiešām izskatās, ka meitenei pietrūkst uzlielīšanas, pašvērtības.

Bet, ja nav pareizās pieejas, baigi nogurst no šādiem sīksūdmeliem.

Pareizi ! Es reaali nogurstu no taa !! Un ir bijushi arii lielaaki meli ar veelmi dabuut no manis naudu ljoti steidzamai operaacijai...

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #12 : 2017. gada 07. janvāris, 11:36:28 »
Mazvērtības apziņa un ar to saistīta "personības uzkačāšana". Dot linkus uz pētījumiem?

Buushu pateiciiga !  :*

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2017. gada 07. janvāris, 11:36:41 »
1. Slimība,
2. Audzināšana.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #14 : 2017. gada 07. janvāris, 11:39:08 »
1. Slimība,
2. Audzināšana.

Zini,  bet es Tev piekriitu pa 99% !