Autors Tēma: Man te shis tas sakraajies....  (Lasīts 3411 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Man te shis tas sakraajies....
« Atbilde #15 : 2017. gada 07. janvāris, 11:43:26 »
3. Vienkārši tarakāni.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #16 : 2017. gada 07. janvāris, 11:44:57 »
3. Vienkārši tarakāni.
Abiem ? Iespeejams jaa ! Un pat ljoti liidziigi.jo zem viena karoga, kursh saucas-pashapzinja !

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2017. gada 07. janvāris, 11:56:44 »
Es to drīzāk sauktu par mazvērtības kompleksu, ja jau savu pašapziņu cenšas celt ar tādiem apšaubāmiem līdzekļiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2017. gada 07. janvāris, 12:02:27 »
Par puisi - vai zini, ar cik personām viņš komunicē vienlaikus ar tevi? Viņam varbūt viss rindas kārtībā. ;)
(Vatsapu nelietoju, tāpēc nav ne jausmas - varbūt tas redzams.)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #19 : 2017. gada 07. janvāris, 12:12:43 »
Par puisi - vai zini, ar cik personām viņš komunicē vienlaikus ar tevi? Viņam varbūt viss rindas kārtībā. ;)
(Vatsapu nelietoju, tāpēc nav ne jausmas - varbūt tas redzams.)

Nee, tas arii fakts !!!! Es reiz taa arii uzjautaaju-kaads ir manas kaartas nummurinjhs...

Atslēdzies dip

« Atbilde #20 : 2017. gada 07. janvāris, 12:20:02 »
Savā pašreizējā garastāvoklī laikam neiespringtu ne uz vienu, ne otru. Ir-ir, nav-nav. Bet, ja pašai būtu raudulīgi mazvērtīgais piemeties, tad varbūt i gribētu noskaidrot (nez, ko?), izrakties līdz saknei.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #21 : 2017. gada 07. janvāris, 12:22:33 »
Savā pašreizējā garastāvoklī laikam neiespringtu ne uz vienu, ne otru. Ir-ir, nav-nav. Bet, ja pašai būtu raudulīgi mazvērtīgais piemeties, tad varbūt i gribētu noskaidrot (nez, ko?), izrakties līdz saknei.

Es arii neiespringstu . Ar draudzeni veel komuniceeju, paaraka ilgi draudzeejamies, man vajag lai iekriit peedeejaa pile..tad gan off.. Uz jaunekli ignore, buus laikam jaablokjee, jo paaraak aktiivs palicis, laikam tracina, ka kaut kas no kolekcijas izkriit.

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2017. gada 07. janvāris, 12:24:29 »
Kāpēc jābloķē? Tagad tieši paliek interesanti :steak:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 07. janvāris, 12:25:28 »
1.Vai mēs nepazīstam vienu un to pašu sievieti? ;)

Ja nopietni, man pēdējā laikā arī "uz nerva krīt" (kaut gan tagad daudz kas tracina un dusmina) viena mana paziņa, kas jebkurā situācijā un kompānijā cenšas ieriktēties par centrālo personu tādā veidā, ka viņa visu zin, visu māk, visu var. Pārspīlē, melo, mānās sīkumos, lai tikai izskatītos pati krutākā.

Nesen pieķēru nu tik banālā situācijā :D Atnesa man brūkleņu ievārījumu, garšīgu, skaistā burciņā, esot pati izvārījusi no pēdējām brūklenītēm :D ]Nu, ok, ēdam, slavējam....Pēc kada laika eju pa pārtikas bodi, skatos - kas tad tas? - identiskas burciņas ar identisku ievārījumu, maksā 3.99€

Ar informāciju tas pats - kko tik pārliecinoši pasniedz - viņa zinot, viņa esot noskaidrojusi, viss ir tieši tā! Parasti izrādās, ka jādala ar 2 viņas teiktais.

Tās nu vienreiz, otreiz, un tu sāc domāt, kas te notiek? Sev guvu atbildi, ka cilvēkam zema pašapziņa, ja reiz visur jālien ar savu "esmu pati krutākā", viņš bērnībā nav guvis apstiprinājumu, ka viņš ir gana vērtīgs, tādēļ novērtējumu grib izpelnīties ar labiem darbiem, lietām. Tā kā normāli nevar vienā laidā "darīt labus darbus", viņš piemelo, mānās, lai nopelnītu punktus savam vērtīgumam.

2.Neesi tam vīrietim pietiekami svarīga
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 07. janvāris, 12:30:55 no Minne »

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2017. gada 07. janvāris, 12:27:14 »

Družka vnk ar izdomātiem stāstiem cenšas celt savu pašvērtību Tavās acīs, kgan viņai vajadzētu saprast, ka jau ir tava družka un tev patīk tāpat. Problēmas ar pāsapziņu. Lielas. Ja Tev viņa tiešām rūp, palīdzi pacelt, ja nē - met nost.

Par skypiem whatsappiem utt man ir viedoklis. Kas tik man uz datoriem nestāv atvērts un nerādās online...
VISI skypi whatsappi Viberi utt... Jā, viņiem ir arī datora versijas un ar fizisko klaviatūru , ja tāpat esmu pie datora drukāt ir ātrāk un ērtāk kā bakstīties pa touchscreeniem.
Tas nekādā veidā nenozīmē,ka es tieši tajā appā sēžu. un ka es vsp pie tā datora sēžu - ir vairāki un šajos gadās palaist kko online pa daļām. + varu rādīties online vēl no 2 portatīvākām iekārtām.
Un jā, ja daru ko citu, neatkarīgi whatsappā vai vēl kkur, tad atbildēt uz ziņu aļa "Kā iet?" varu tad, kad būsu apdarījusi visu citu vai kkādā pauzē. Arī ja tajā pat whatsappā risinu ar kādu nopietnu sarunu. Vēl mēdzu vilcināties ar atbildi, jo vnk šobrīd negribas runāties vai vajag pārdomāt atbildi (tas gan pie nopietnākiem jautājumiem par  "Kā iet?")

Un jā, cik tam džekam vsp tir ir sieviešu? Vrb tiešām rindas kārtība.

Zinu vīrieti, kam skypē ir desmitiem sieviešu no visas eiropas. Un viņš mēdz ar viņām arī periodiski tikties (arī sex nolūkos). Mēs gan tā kā virtuālie draugi, kas vnk runājas manas spcifikas dēl.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #25 : 2017. gada 07. janvāris, 12:28:28 »
 Ja nopietni, man pēdējā laikā arī "uz nerva krīt" (kaut gan tagad daudz kas tracina un dusmina) viena mana paziņa, kas jebkurā situācijā un kompānijā cenšas ieriktēties par centrālo personu tāda veidā, ka viņa visu zin, visu māk, visu var. Pārspīlē, melo, mānās sīkumos, lai tikai izskatītos pati krutākā.
Nesen pieķēru nu tik banālā situācijā :D Atnesa man brūkleņu ievārījumu, garšīgu, skaistā burziņā, esot pati izvārījusi no pēdējām brūklenītēm. Nu, ok, ēdam, slavējam....Pēc kada laika eju pa pārtikas bodi, skatos - kas tad tas - identiskas burciņas ar identisku ievārījumu :D
Ar informāciju tas pats - kko tik pārliecinoši pasniedz - viņa zinot, viņa esot noskaidrojusi, viss ir tieši tā! Parasti izrādās, ka jādala ar 2 viņas teiktais.
Tās nu vienreiz, otreiz, un tu sāc domāt, kas te notiek? Sev guvu atbildi, ka cilvēkam zema pašapziņa, ja reiz visur jālien ar savu "esmu pati krutākā", cilvēks bērnībā nav guvis apstiprinājumu, ka viņš ir gana vērtīgs, tādēļ novērtējumu grib izpelnīties ar labiem darbiem, lietām. Tā kā normāli nevar vienā laidā "darīt labus darbus", viņš piemelo, mānās, lai nopelnītu punktus savam vērtīgumam.

Par draudzeni, viens pret vienu ..:D Un tas tracina !
Par dzheku, to es saprotu, bet es nesaprotu, kaapec jaaplijas man virsuu tad kad vinu ignoreju ..Bet laikam pofig,,es tak katraa slimaa praataa arii nevaru ieliist

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #26 : 2017. gada 07. janvāris, 12:29:06 »
 Ja nopietni, man pēdējā laikā arī "uz nerva krīt" (kaut gan tagad daudz kas tracina un dusmina) viena mana paziņa, kas jebkurā situācijā un kompānijā cenšas ieriktēties par centrālo personu tādā veidā, ka viņa visu zin, visu māk, visu var. Pārspīlē, melo, mānās sīkumos, lai tikai izskatītos pati krutākā.

Nesen pieķēru nu tik banālā situācijā :D Atnesa man brūkleņu ievārījumu, garšīgu, skaistā burciņā, esot pati izvārījusi no pēdējām brūklenītēm :D [size=78%]. [/size]Nu, ok, ēdam, slavējam....Pēc kada laika eju pa pārtikas bodi, skatos - kas tad tas? - identiskas burciņas ar identisku ievārījumu, maksā 3.99€.[size=78%]

Tās nu vienreiz, otreiz, un tu sāc domāt, kas te notiek? Sev guvu atbildi, ka cilvēkam zema pašapziņa, ja reiz visur jālien ar savu "esmu pati krutākā", viņš bērnībā nav guvis apstiprinājumu, ka viņš ir gana vērtīgs, tādēļ novērtējumu grib izpelnīties ar labiem darbiem, lietām. Tā kā normāli nevar vienā laidā "darīt labus darbus", viņš piemelo, mānās, lai nopelnītu punktus savam vērtīgumam.

[/size]
[size=78%]

[/size]Par draudzeni, viens pret vienu .. Un tas tracina !Par dzheku, to es saprotu, bet es nesaprotu, kaapec jaaplijas man virsuu tad kad vinu ignoreju ..Bet laikam pofig,,es tak katraa slimaa praataa arii nevaru ieliist [size=78%][/size]

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #27 : 2017. gada 07. janvāris, 12:31:01 »
Družka vnk ar izdomātiem stāstiem cenšas celt savu pašvērtību Tavās acīs, kgan viņai vajadzētu saprast, ka jau ir tava družka un tev patīk tāpat. Problēmas ar pāsapziņu. Lielas. Ja Tev viņa tiešām rūp, palīdzi pacelt, ja nē - met nost.

Par skypiem whatsappiem utt man ir viedoklis. Kas tik man uz datoriem nestāv atvērts un nerādās online...
VISI skypi whatsappi Viberi utt... Jā, viņiem ir arī datora versijas un ar fizisko klaviatūru , ja tāpat esmu pie datora drukāt ir ātrāk un ērtāk kā bakstīties pa touchscreeniem.
Tas nekādā veidā nenozīmē,ka es tieši tajā appā sēžu. un ka es vsp pie tā datora sēžu - ir vairāki un šajos gadās palaist kko online pa daļām. + varu rādīties online vēl no 2 portatīvākām iekārtām.
Un jā, ja daru ko citu, neatkarīgi whatsappā vai vēl kkur, tad atbildēt uz ziņu aļa "Kā iet?" varu tad, kad būsu apdarījusi visu citu vai kkādā pauzē. Arī ja tajā pat whatsappā risinu ar kādu nopietnu sarunu. Vēl mēdzu vilcināties ar atbildi, jo vnk šobrīd negribas runāties vai vajag pārdomāt atbildi (tas gan pie nopietnākiem jautājumiem par  "Kā iet?")

Un jā, cik tam džekam vsp tir ir sieviešu? Vrb tiešām rindas kārtība.

Zinu vīrieti, kam skypē ir desmitiem sieviešu no visas eiropas. Un viņš mēdz ar viņām arī periodiski tikties (arī sex nolūkos). Mēs gan tā kā virtuālie draugi, kas vnk runājas manas spcifikas dēl.

Wattsap vinjam ir tikai telefonaa..Un es domaaju sievieshu vinjam ir daudz, vismaz virtuaali.  Tur driizaak ir tas, ka cilveeks tieshaam kachaa savu pashapzinu..taapeec arii tagat trako, kad sho ignoreeju.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #28 : 2017. gada 07. janvāris, 12:31:56 »
Kāpēc jābloķē? Tagad tieši paliek interesanti :steak:

Man kriit uz nerviem tie teksti ...Un negribas teereet laiku un stuteet to vinja pashapzinju.

Atslēdzies dip

« Atbilde #29 : 2017. gada 07. janvāris, 12:49:29 »

Man kriit uz nerviem tie teksti ...Un negribas teereet laiku un stuteet to vinja pashapzinju.

A Tu nestutē, bet saceri pasakas. Varbūt nākotnē būsi slavena rakstniece. Un kādu no grāmatām veltīsi tam tipiņam.