1.Vai mēs nepazīstam vienu un to pašu sievieti?
Ja nopietni, man pēdējā laikā arī "uz nerva krīt" (kaut gan tagad daudz kas tracina un dusmina) viena mana paziņa, kas jebkurā situācijā un kompānijā cenšas ieriktēties par centrālo personu tādā veidā, ka viņa visu zin, visu māk, visu var. Pārspīlē, melo, mānās sīkumos, lai tikai izskatītos pati krutākā.
Nesen pieķēru nu tik banālā situācijā

Atnesa man brūkleņu ievārījumu, garšīgu, skaistā burciņā, esot pati izvārījusi no pēdējām brūklenītēm
]Nu, ok, ēdam, slavējam....Pēc kada laika eju pa pārtikas bodi, skatos - kas tad tas? - identiskas burciņas ar identisku ievārījumu, maksā 3.99€Ar informāciju tas pats - kko tik pārliecinoši pasniedz - viņa zinot, viņa esot noskaidrojusi, viss ir tieši tā! Parasti izrādās, ka jādala ar 2 viņas teiktais.
Tās nu vienreiz, otreiz, un tu sāc domāt, kas te notiek? Sev guvu atbildi, ka cilvēkam zema pašapziņa, ja reiz visur jālien ar savu "esmu pati krutākā", viņš bērnībā nav guvis apstiprinājumu, ka viņš ir gana vērtīgs, tādēļ novērtējumu grib izpelnīties ar labiem darbiem, lietām. Tā kā normāli nevar vienā laidā "darīt labus darbus", viņš piemelo, mānās, lai nopelnītu punktus savam vērtīgumam.
2.Neesi tam vīrietim pietiekami svarīga