Autors Tēma: Man te shis tas sakraajies....  (Lasīts 3421 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Klāra

Re: Man te shis tas sakraajies....
« Atbilde #30 : 2017. gada 07. janvāris, 12:52:39 »
A Tu nestutē, bet saceri pasakas. Varbūt nākotnē būsi slavena rakstniece. Un kādu no grāmatām veltīsi tam tipiņam.

Laba doma ..:D Bet tur vajag attieciigo garastaavokli , laiku un energjiju. Man shobriid nav nekas no tiem trim . Man gribas izoleet sevi no visiem tiem murgotaajiem, di@seejiem, meljiem un citiem friikiem..Varbuut peec laika, kad buushu atkal formaa, es vinjus atcereeshos un labpraat sevi izklaideeshu :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #31 : 2017. gada 07. janvāris, 12:57:53 »

Laba doma .. :D Bet tur vajag attieciigo garastaavokli , laiku un energjiju. Man shobriid nav nekas no tiem trim . Man gribas izoleet sevi no visiem tiem murgotaajiem, di@seejiem, meljiem un citiem friikiem..Varbuut peec laika, kad buushu atkal formaa, es vinjus atcereeshos un labpraat sevi izklaideeshu :)

Tad izolē. Cik tur tā darba.
Bet varbūt maini scenāriju. Tas palīdz. Un kļūsti viņiem par murgotāju, di@sēju un frīku. Lai pazīst drēbi!!!

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #32 : 2017. gada 07. janvāris, 13:00:05 »
Tad izolē. Cik tur tā darba.
Bet varbūt maini scenāriju. Tas palīdz. Un kļūsti viņiem par murgotāju, di@sēju un frīku. Lai pazīst drēbi!!!

Zini, bet taa arii dariishu !! Bet veelaak..atriebiibai jaabuut aukstai :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2017. gada 07. janvāris, 13:03:51 »
Ko nu tur atriebties...tādu ir pilns nets - frīku un "staigātāju"

Vai arī viņš Tev īpašus makaronus uz ausīm sakarināja? :in-love:  :)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #34 : 2017. gada 07. janvāris, 13:17:53 »
Ko nu tur atriebties...tādu ir pilns nets - frīku un "staigātāju"

Vai arī viņš Tev īpašus makaronus uz ausīm sakarināja? :in-love: :)

Meegjinaaja, bet to es apraavu pashaa saknee . Es nepareizi izteicos-ne iisti atriebties, nav tak par ko..Bet driizaak paspeeleet liidziigu speeli. Kaut shaubos vai man tam kadreiz buus laiks un veelme .

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #35 : 2017. gada 07. janvāris, 21:09:03 »
daudz pierunājuši- nelasīju.
manas domas : 1) kāpēc tev viņa vēl draudzene??? un ja draudzene..tad neko, pieņem kā ir. pārmācīt nav iespējams..un kam to vajag... :scratch:
2) šitādas problemas un rūpes atstāj jaunatnei.... nu patiesi ..tiem kam 25i tie var burzīties par to ,cikos kurš atbildēja uz watsap un cik laikus ir salikuši Fb bildēm utt....

rezumējums...ite neredzu neko risinamu..papļāpājamu ..oky...savu 5kapeiku piemetu :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2017. gada 09. janvāris, 13:43:14 »
Protams , kad aizlidoju uz LV, nebija nekaadi 3 eu un melnie vispaar.pat nerunaasim. Taa bundhz , ko vinja nofocheeja..ir maaksliigie ikri..Kad to pateicu, tad bljaava pretii, ka divaas vienaadaas bundzhaas , bet ar mazu uzrakstinju ir atshkjiriigi ikri..Ibio..sviests !

ar ikriem īstenībā nav vienkārši, ja gribas izbaudīt, runāju par sarkanajiem, jo no melnajiem maz ko saprotu, cits plaukts tomēr  :sad_smiley: pie tam foreļu ikri ir par 30% lētāki nekā lašu.

Var uz atlaidēm nopirkt mazo bundžiņu (90-100gr) pa 4-5 eur. parasti sanāk vilšanās - vai nu pārsālīti, vai pašķīduši, noteiktu būs kāds gļuks, kāpēc delikatesi tirgo ar atlaidi... var palaimēties nopirkt labāku/sliktāku (man piem somu disas un krievu kremļa standarts garšo), bet konservs ir un paliek konservs.

otrs variants ir pirkt sveramo kaviāru... labāk tirgū, nevis lielveikalā, jo tirgū lielāka izvēle...bet arī princips, ka lētākais nebūs labākais...

visbeidzot, ja gribas "ar karoti" no sirds paēst, tad jāpērk tirgū jēlie ikri (vai zivs ar ikriem) un jātaisa pašam :) 

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2017. gada 09. janvāris, 14:03:22 »

Laba doma ..:D Bet tur vajag attieciigo garastaavokli , laiku un energjiju. Man shobriid nav nekas no tiem trim . Man gribas izoleet sevi no visiem tiem murgotaajiem, di@seejiem, meljiem un citiem friikiem..Varbuut peec laika, kad buushu atkal formaa, es vinjus atcereeshos un labpraat sevi izklaideeshu :)
Vnk nogriez whatsappam skaņu un neatbildi kādu laiku. Kamēr atdzisīs. Lai tak raksta. Pēcāk  varēsi iesmiet par viņa literārajiem makaroniem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2017. gada 09. janvāris, 14:14:49 »
Vnk nogriez whatsappam skaņu un neatbildi kādu laiku. Kamēr atdzisīs. Lai tak raksta. Pēcāk  varēsi iesmiet par viņa literārajiem makaroniem.

īstenībā!  :talking: fragmentēta dzīve (nu kad mūs nemitīgi kāds rausta) ir viena no lielākajām mūsdienu problēmām! tāpēc es esmu atslēdzis, cik nu iespējams, visādus brīdinājumus un paziņojumus par jaunām ziņām, e-pastiem utt.

Ja kādam baigi deg - zvaniet, ja varēšu atbildēšu... pārējie visi smuki stāv rindā un gaida, kad es savu nodarbi/atpūtu pārtraukšu un man labpatiks ar viņu ziņām/problēmām iepazīties :)   

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #39 : 2017. gada 09. janvāris, 15:13:00 »
Tikko palūdzu ,lai man telefonā atstāj ar skaņu tikai zvanus un sms. Pārējo var apskatīt,kad ir laika.