Autors Tēma: Ceļošana  (Lasīts 5049 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Ceļošana
« Atbilde #15 : 2017. gada 09. janvāris, 22:28:00 »
 Speciāli Kvadrai un Broņai-Dubaijā 4**** sākotnējo numuru mums iedeva-aiz loga"stroika"-logi tur nebij verami,bet dienā dzirdams troksnis-paprasījām nummuru uz otru pusi,iedeva. Lūgšanu gaudas bija krietni vājāk dzirdamas,kā iepriekš celtnieku darbi,arī naktī.
 Pirms gada,ne pašu organizētā atpūtā IT,duša mūsu numurā tāda,ka es,neresna,tur burtiski iespraucos. XXXL auguma vīrietis gāja mazgāties āra dušā pie baseina.
 Iepriekš,kkādā,laikam Krētā,no smalkā gala hotelī...gribējās pastaigāt basām pa nummuru,oi...
 Nekur nekas nebija pa lēto,vismaz mums tā nelikās,bet atmiņas,nez kāpēc palika :(
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. janvāris, 07:50:40 no pitons »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2017. gada 10. janvāris, 10:17:53 »
Nuja, es laikam nepamanītu - miegs man kā  lācim, sevišķi ja visa diena pavadīta ekskursijās un pārgājienos,  augumā esmu maza - iespraukšos jebkur, bet basām kājām nestaigāju vispār nekur, pat mājās ne. :-)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2017. gada 10. janvāris, 10:31:15 »
vot, šito nesaprotu - ja viesnīcā ir zemāks komforts (negaršīgs ēdiens, sūdīga duša, vai nepatīkami basām kājām staigāt) nekā paša mājās, tad nafig vispār kaut kur jābrauc?? :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2017. gada 10. janvāris, 20:31:22 »
vot, šito nesaprotu - ja viesnīcā ir zemāks komforts (negaršīgs ēdiens, sūdīga duša, vai nepatīkami basām kājām staigāt) nekā paša mājās, tad nafig vispār kaut kur jābrauc?? :D
Es personīgi braucu ceļojumos, ekskursijās un pārgājienos, lai kko redzētu un piedzīvotu,  un viesnīca man vajadzīga tikai tik daudz, lai nakti pavadītu gultā nevis zem klajas debess. Tas arī viss.
Ja izvēlētos atpūtas veidu - pludmale-viesnīca-ļežaks pie viesnīcas baseina- tad droši vien, ka viesnīcas komforta līmenim būtu nozīme, bet tāda laika pavadīšana man nekad nav interesējusi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2017. gada 10. janvāris, 20:35:06 »
Svarīgs ir viss kopā. Viesnīca arī, kaut arī tur tikai pārguli.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2017. gada 10. janvāris, 20:38:52 »
Vienkārši nav trāpījies nekas ekstrēms. Man jebkura viesnīca tīrāka kā mājas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 10. janvāris, 21:01:15 »
Man ekstrēmākais arī bijusi duša, un tāpat kā diddly, Itālijā.

Iespraucos, bet rokas, lai nomazgātos, pacelt nevarēju :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2017. gada 10. janvāris, 21:13:03 »
sīkie italjaškas..

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2017. gada 10. janvāris, 21:35:02 »
Nu tak - vienam meita, otram kleita svarīgāka.
Man pašai - kā kuru reizi un kā kurā noskaņojumā. Un priecājos, ka nav viena standarta, kas man patīk un ko gribu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2017. gada 10. janvāris, 21:38:00 »
Es personīgi braucu ceļojumos, ekskursijās un pārgājienos, lai kko redzētu un piedzīvotu,  un viesnīca man vajadzīga tikai tik daudz, lai nakti pavadītu gultā nevis zem klajas debess. Tas arī viss.
Ja izvēlētos atpūtas veidu - pludmale-viesnīca-ļežaks pie viesnīcas baseina- tad droši vien, ka viesnīcas komforta līmenim būtu nozīme, bet tāda laika pavadīšana man nekad nav interesējusi.

Jā, ja izvēlos gulēt teltī un ēst līdzpaņemto tušonku, viss ok, mana izvēle.
Bet, ja MAKSĀJU par ntām zvaigznēm, tad vēlos tās arī saņemt,
nevis savu sūri grūti pelnīto
aizlaist pa vējam tik tādēļ,
ka esmu skaistus skatus tā saskatījusies, ka gāžos no no kājām
vienalga kur.
Maksai jāatbilst komforta kvalitātei.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2017. gada 10. janvāris, 22:58:06 »
Nav gadījies iegrābties. Nekad nav būts baiso zvaigžņu hoteļos. Ir būts prastās viesnīcās, studentu hosteļos, izīrējamos apartamentos. Vienmēr bijis tīrs un komfortabls. Trakāk kā Rēzeknes viesnīcā vai Daugavpils Stropu superluksā nav bijis nekur! Šie abi pārspēja visu - pat Krievijas sādžas.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2017. gada 11. janvāris, 07:23:58 »
Vakar, filmu par Kubu skatoties, pēkšņi sapratu - mani neinteresē braukšana/atpūta vietās, kur ir atseviškas pasaules tūristiem un vietējiem. Visādas tur eksotiskas salas, Kuba, Dominikāna un tamlīdzīgi. Kur vietējie tevi redz kā staigājošu naudas maku. Ļoti "velk" uz veco Eiropu - Franciju, Portugāli, Spāniju... Tur tad varu dzīvot visvienkāršākajos apartamentos, galvenais, lai pārtika un transports pieejami. Un skaists skats pa logu. Jā, tas gan man svarīgi.

Savulaik diezgan daudz sanāca braukāt pa Latviju un nakšņot, un reta bij reize, kad nebiju "sajūsmā" par viesnīcas ambīciju neatbilstību cenai... Jā un e slaikam nevarētu aizbraukt vienkārši ar mērķi pastaigāties. Man vajag kaut ko vairāk - pasākumu, koncetu, mērķi. Nemāku tā, neko nedarīt (pastaigāties).

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2017. gada 11. janvāris, 07:29:34 »
Nav gadījies iegrābties. Nekad nav būts baiso zvaigžņu hoteļos. Ir būts prastās viesnīcās, studentu hosteļos, izīrējamos apartamentos. Vienmēr bijis tīrs un komfortabls. Trakāk kā Rēzeknes viesnīcā vai Daugavpils Stropu superluksā nav bijis nekur! Šie abi pārspēja visu - pat Krievijas sādžas.

Rēzeknē Kolonnas viesnīca ir o.k., standarts. Tas otrs šķūnis - neatceros nosaukumu - liela daudzstāvu ēka pašā centrā pie Māras - tas ir mēsls pilnīgais. Daugavpilī Latgola laikam bija nosaukums - parastais standarts, ko viņi it kā notur prasītajā līmenī. Citas viesnīcas gan piedāvā brīnumus, labāk neeksperimentēt. Liepājā nav gadījies iegrābties, Ventspilī tāpat. Līvānos bija vnk psc, bet ko var gribēt...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2017. gada 11. janvāris, 09:12:45 »
Man patika, kad pirms gadiem braucu ar Impro pa Itāliju. Katru nakti citā viesnīcā.Un tā gudri bija- vienu nakti tāda parastāka viesnīca, bet otru - smalkāka.Patika salīdzināt un pārsteiguma momenti.
Man ļoti svarīga ir viesnīca, nevarētu hostelī vai ar daudz cilvēkiem kopā.