Autors Tēma: Ko iesākt ar dusmām  (Lasīts 4791 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ko iesākt ar dusmām
« Atbilde #30 : 2017. gada 09. janvāris, 00:56:33 »
Sorry, neielikās links, nu tad neko

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2017. gada 09. janvāris, 17:01:16 »
kkas jaadara ir gan... var sev nedaudz dot laiku, bet ja ievelkas, jaameklee paliidziiba...
arii saveejie var nogurt no taadaam izpausmeem... ne velti gjimenes it biezhi nepaardziivo shaada veida kriizes...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2017. gada 09. janvāris, 17:39:20 »
Viens otrs bija naivi iedomājies, ka tādos gadījumos jāmēģina savākties un jāpadomā par to, kā jūtas apkārtējie ...  :fubar: ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2017. gada 09. janvāris, 20:04:20 »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #34 : 2017. gada 09. janvāris, 20:52:06 »
Dusmas rimsies tad, kad samierināsies un pieņemsi faktu, apstākļus, sakritības utt. Un nevainosi ne sevi, ne citu, vispār neko.
 Šāds stāvoklis nedrīkst ieilgt, velc sevi aiz matiem no tā laukā.
Ārsts palīdz.
Vēl man līdzēja, ka iztēlojos, ka vienu nepatīkamu dzīves posmu ieslēdzu sirds pašā dziļākajā stūrī. Aiz atslēgas, un atslēga jūrā. It kā nekur jau nav zudis, iekšā ir, bet emocijas ir rimušās, un nesen piefiksēju, ka tiešām man beidzot ir miers un par dzīvi varu priecāties, nevis plosīties, kāpēc viss tā noticis, kā notika.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2017. gada 10. janvāris, 21:21:08 »
Paldies jums visiem par iedziļināšanos!

Vakar, nezinu - tīšām vai netīšām - bet sanāca ļoti apzināti dienu nodzīvot. Burtiski vedu sevi pie rokas cauri ikvienai situācijai, kontrolējot, pieskatot un vērojot sevi. Bet kaut kā dabiski sanāca. Man patika šī sajūta, jo pēc ilgiem laikiem biju laukā no autopilota. Vienīgais, raudāšanu gan nespēju apturēt un ieslēgt aiz atslēgas, nesanāk vēl tik efektīvi pārslēgt domas. Tik daudz kas dienas gaitā tomēr atgādina - jakas krāsa, izstīdzējušie pusaudžu augumi, mūzikas fragments...tas vienmēr nāk tik negaidīti un spēcīgi, ka nenormāli grūti

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2017. gada 10. janvāris, 23:39:20 »
Turies, Minne, atgādinās jau vienmēr, allaž domāsi, kāds nu būtu tavs puisītis.
Tev tagad jādzīvo par diviem, ar divkāršu spēku, izturību un arī prieku.
Tu varēsi un Tev izdosies.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #37 : 2017. gada 11. janvāris, 20:58:51 »
Vienīgais, raudāšanu gan nespēju apturēt un ieslēgt aiz atslēgas, nesanāk vēl tik efektīvi pārslēgt domas.
Laiks un vienīgi laiks. Pēc kāda laika nekontrolēta raudāšana pāriet un piefiksēsi, ka elpot ir vieglāk. 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2017. gada 11. janvāris, 21:00:52 »
Nu, re, izlasu katru jaunu komentu un raudu. Un Mao prieka tēmu vispār nespēju lasīt un paldies pateikt, tik ļoti aizkustināta esmu, ka jāraud

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #39 : 2017. gada 11. janvāris, 21:39:11 »
un nezinu, kā tev, bet žēlotāji mani nomāca vēl vairāk, jo žēlošana un līdzjūtība nepalīdz, bet stumj atpakaļ tajā sāpīgajā sirds punktā, un sākas viss no gala. Tāpēc, ja tev vajag kādu samundrinājumu no kāda, kas sapratīs, bet nežēlos, raksti privāti.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2017. gada 11. janvāris, 21:59:30 »
Minne, labi, ka tu runā. Trakāk ir tiem, kas visu sevī.
Un īstenībā, vai tad tie, pret kuriem tu reizēm kašķīga un nervoza, nesaprot? Domāju, ka neviens uz tevi nedusmojas, bet saprot. Visi jau saka, ka tikai laiks dziedē, bet, kā to visu izturēt..
Jā, tukša žēlošana arī neko nelīdz, bet, kā palīdzēt, nav padoma.