Autors Tēma: Multenes sabiedriskjā transportā  (Lasīts 1028 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Multenes sabiedriskjā transportā
« : 2017. gada 09. janvāris, 15:01:34 »
Sabiedriskajā transportā "bērnu multenes" nomainīs studentu filmas

īsi pirms gadu mijas sociālajos tīklos izcēlās kņada, pārmetot Rīgas Satiksmei nevienam nevajadzīgu multiplikācijas filmu translēšanu sabiedriskajā transportā izvoetotajos monitoros. Daudzi pasažieri pauda viedokli, ka daudz būtiskāk būtu bijis izziņot nākamo pieturu vai kādu citu noderīgu informāciju.

Iespējams, ieklausoties šajos pārmetumos, no rītdienas “Rīgas satiksmes” sabiedriskā transporta monitoros būs redzami Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) komunikācijas zinātnes studentu veidotie video ar aicinājumu turēties sabiedriskajā transportā.
“Rīgas satiksme” atzinīgi novērtējusi studentu radītos video un izsaka pateicību par ieguldīto laiku un darbu. Demonstrēšanai sabiedriskā transporta monitoros izvēlēts Aināra Feldmaņa darbs, kas tiks rādīts no 10. līdz 23. janvārim, un Edgara Ķirša, Eduarda Aleksejeva un Santas Lavrenovas video, kas tiks demonstrēts no 24. janvāra līdz 7. februārim.

p.s. mūsdienās ja gribi lai tavi "kaķa murgi" izklausītos nosvērtāki, mierīgi atsaucies uz "sociālajiem tīkliem" :)

Re: Multenes sabiedriskjā transportā
« Atbilde #1 : 2017. gada 09. janvāris, 15:21:31 »
Besī mani tās multenes, un pat ja novērsies un centies skatīties ārā pa logu, vienalga perifērajā redzē kaut kas midžinās un spiež uz jau tā  nogurušajām smadzenēm un acīm. Tipiski - vispirms ieviešam krutus ekrānus un tad domājam, ko tur rādīt. Pietiktu ar pieturu sarakstu un viss.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2017. gada 09. janvāris, 15:29:47 »
kad braucu ar mikriņu, man tās multenes patīk. Nav ne vainas, reizēm pat smieklīgi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2017. gada 09. janvāris, 16:17:09 »
kad braucu ar mikriņu, man tās multenes patīk. Nav ne vainas, reizēm pat smieklīgi

tāpēc, ka "bezmaksas", bet ja Tev piedāvātu braucienu par 10c lētāku, bet bez krutajiem ekrāniem/multenēm, ko Tu izvēlētos? :)

tās multenes skaties savos multimedijos ar visu skaņu :)
Gazoon Bernard

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2017. gada 09. janvāris, 16:23:46 »
pat man atsuutiija bildi ar Bernardu autobusaa :)

esmu par to, ka monitoros raada pieturas, prognozeejamos atbraukshanas laikus, iespeejamaas kaveeshanaas, informaaciju par biljeteem (cenas, reizes), izdeviigiem piedaavaajumiem. Respektiivi visu ko, kas tieshi attiecas uz transportu ar kuru paarvietojos.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2017. gada 09. janvāris, 16:36:29 »
Piekrītu vairumam, kgan sabtransu tikpat kā nelietoju. Tomēr tajā retajā reizē, ja saņemtos to lietot, gribētu redzēt nevis multeni, bet pieturu sarakstu ar laikiem, nākamo pieturu (jo ne vnm zinu pārējās, aiz kuras tad nu man būtu jāspiež tā poga, lai šis nākamajā apstātos).
Varētu būt info par biļešu veidiem un cenām.
Kāpeč viņu apdauzītās biļetes nevar nopirkt ar Mobilly pa 1ai kā vilcienos, arī zinu. Jo viņi Mobilly jau mēģināja atņemt autostāvvietu līgumu un labu svešu ideju pusveiksmīgi atdarināt ar sava kabatas kantora uzķellēto variantu. Nez, cik $ kas un kur par to iemazgāja...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2017. gada 09. janvāris, 17:07:26 »
Sagribējās gan... Vēl varbūt seju ar medu pasmērēt?
Šodien tās ir nieka multenes, bet cik ērti tomēr ir tā ... sab. transportā nodarbināt pilsoņu smadzenes saimniekam vajadzīgā virzienā! ... Un vai nu laidīs kāds garām iespēju pazombēt pingvīnus vēl arī sab. transportā? Vai man vienīgajam liekas, ka nepaies nemaz tik ilgs laiks, un lāci Bernardu tajos ekrānos nomainīs kāds (-a) āboltiņveidīgā ar tekstiem: "Baidies, mietpilsoni! Teroristislepenībātrinnazilaiizsūktutavasasinislīdzpēdējailāsītei!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2017. gada 09. janvāris, 17:26:08 »
Tak vēlēšanas tuvojas. Jau tagad biežāki kļuvuši RD pašslavināšanas video par saremontētajiem iekšpagalmiem.
Tie monitori jau no sākta gala ir tīrākais SC projekts.