Autors Tēma: virtuves kombains  (Lasīts 6000 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: virtuves kombains
« Atbilde #30 : 2017. gada 12. janvāris, 21:28:25 »
Ielīdu tajā airBaltic, reklamē jau ar rvērienu, bet, kad reāli skaties, cenas tādas pašas kā normāli var sameklēt ar ķirsi, nekas lētāks nav
es ar sab trans paarvietojos :)
a reaali man ar kjirsi no DUS ir bik leetaak. Bet DUS nekad nebuus 29 :( kaa Berliinei
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2017. gada 13. janvāris, 22:38:03 »
Esmu tēmu palaidusi garām, bet, lai arī Afrorai tā vairs nav aktuāla, gribējās par savu pieredzi pastāstīt.
Ja Tu īpaši neēd svaigus salātus, dārzeņus tagad, tad neēdīsi arī tad, ja būs maļamais.
Citādi būtu, ja Tu būtu radusi katru dienu ēst salātus un rīvētu jēlām rokām uz parastās rīves. Tad jā, jauna ierīce Tev atvieglotu dzīvi. Nu negribēsies Tev to verķi stellēt un pēc tam mazgāt.
Nebūs motivācijas. Tāpat, kā tiem, kuri nopērk mājām velo- un kādus tur ne trenažierus ar domu - nu gan būs. Būs tikai drēbju pakaramais, ja iepriekš tas nav bijis dzīves nepieciešamība.
Liela taisnība, un tomēr...
Man tāds pats mazais Philips kā Dillei. Nu, vai vismaz ļoti līdzīgs. Nopirku tiešām ar labajiem nodomiem vairāk gatavot svaigos salātus. Jo ar rokām tak slinkums rīvēt... Nuja. Un tā man viņš savu pusgadu plauktā nelietots nostāvēja, jo slinkums stellēt un slinkums mazgāt :D
Līdz konservēšanas sezonai (jā, esmu vecmodīga - man patīk, kad ir savas burciņas pagrabā). Tad gan izvilku un novērtēju, cik ātri un viegli visu sarīvēt. Tas bija pirmais āķis lūpā. Otrais - uzgāju, ka var uz vissmalkākās rīves sarīvēt pāraugušu kabaci (ķirbi, burkānus), piejaukt miltus, garšvielas un cept visādas interesantas pankūkas - iepatikās. Trešais - ar kūlēju/putotāju sakult biezpienu (ko parastā veidā nemaz neēdu :D) un tad ar ogām vai zapti - mmmm  :yes:
Un tagad nu beidzot esmu nonākusi līdz tam, priekš kam tas kombains sākotnēji tika iegādāts - svaigo salātu gatavošanai. Pamazām mājās sarodas dārzeņi un zaļumi... :D
Vajag tik iesākt, un aiziet tā lieta. Apetīte rodas ēdot, t.i. lietojot.
  :steak:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2017. gada 13. janvāris, 22:57:58 »
Ja liela ģimene, droši vien tāds kombains zelta vērtē, mums kā četriem cilvēkiem, kuri gan ēd ļoti un pat ļoti daudz dārzeņus dažādos veidos ērtāk un ātrāk izmantot atsevišķus pričendāļus.
Nu, kā tur bija, kas der visam...
Par Bosh mazo virtuves tehniku ļoooti sliktas profu atsauksmes, ja noplīst, tad arī viss.