Autors Tēma: Timberland zābaki  (Lasīts 2457 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milda Vē

Timberland zābaki
« : 2017. gada 18. janvāris, 09:52:49 »
Man mūžīgā problēma - ziemā gandrīz visu laiku salst kājas. Šobrīd esmu tik tālu nonākusi, ka apsveru iespēju par Timberland zābaku iegādi cerībā, ka visas viņu reklāmas ir patiesas un  būs man ideālie brienamie zābaki. Bet, pirms es to daru, gribēju papļāpāt ar tiem, kas šīs firmas zābakus jau nēsā. Ziemai jums ir tie, kas ir parastie, vai ar silto iekšu? Kā ar salšanu, mitruma cauri laišanu/nelaišanu? Protams, uzdošu arī visus šos jautājumus veikalā, bet tur, protams, pārdevēji stāstīs visu, ko es gribu dzirdēt, lai es zābakus nopirktu. Tāpēc gribu vispirms lietotāju atsauksmes dzirdēt.
Un vēl mani samulsināja tas, ka parastie ir krietni vien dārgāki par tiem, ar silto iekšu. Tas nozīmē, ka tie siltie skaitās ne tik labi, kā parastie? Cenu starpība ievērojama.

Atslēdzies Emīlija

Re: Timberland zābaki
« Atbilde #1 : 2017. gada 18. janvāris, 10:02:06 »
Es ne par Timberland, bet vienkārši siltiem zābakiem - tā kā nav kājās, kas par firmu nezinu. Pirku kautkādā lielveikalā uz atlaidēm un bija 1 izmēru lielāki, kā man it kā vajadzētu. Bet - tieši tādi, kā biju iecerējusi: ādas, ar spalvaino aitas iekšu, biezu zoli, mīkstiem stulmiem. Laiks rādīja, ka tas "1 izmērs par lielu" ir tieši tas, kas vajadzīgs kāju nesalšanai. Mīksta zeķīte vēl papildus, un kājas pamatīgā kažokā, turklāt īkšķiem brīvība un pirksti nav saspiesti... Tā ka moš firmai nav nozīmes - galvenais, lai kāja nav iespiesta

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2017. gada 18. janvāris, 10:05:00 »
Lietoju. tieši ikdienā. Reti brienu.
Es lietoju parastos, bez siltajām iekšām, BET pamatā pārvietojos ar auto pa pilsētu vai pa kkādiem mežiem, bet samērā ātri. Man patīk, jo īpaši tie, kas no dabīgās ādas. Turklāt tie parastie ir lietojami -35C līdz +30C (festos u.tml, kur var tikt nobradātas un sasmeŗētas kājas) un kāja jutīsies samērā OK. Bet es neesmu īpaši salīga un man ziema patīk.
Viņu trūkums attiecībā pret Solomoniem, North Face u.tml. ka jālasa par katru konkrēto eksemplāru, bet daļai nav pat gore texa. Ādas ir smuki pa pilsētu, bet mēdz piemirkt pa stundām mežā.
Tur tomēr prasītos tos modernos materiālus, kas nelaiž ūdeni(daļ no kuriem gan līdz ar to nelaidīs arī gaisu, tā ka rūpīgi jāizsver, kur un kādos apstākļos un cik ilgi tiks lietoti).

Tagad viņiem vieni tādi baigi nocenoti, izskatās silti un pēc gaiša zamša, bet specifikācija sola, ka nelaidīšot ūdeni. Neesmu izmēģinājusi, bet, ja tiešām nelaistu, būtu varen forši tieši aukstākam laikam.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 18. janvāris, 10:14:50 »
Man ir tikai Timberland kurpes, it kā baigi dabīgas ādas viss, bet galīgi garām, nezinu kāpēc, bet tā āda ir ļoti slikti elpojoša. Svīst kājas ilgāk staigājot. Liesta kaut kāda neērta, nav ērtas pie kam. Zole gumijaina, diezgan saldējoša, ja ziemā velk.
Tāda paša tipa kurpes man ir arī ecco, kas ir pilnīgs pretstats - visu cauru dienu kājās, nekas nesvīst, kāja negurst, viss oki.

Mans secinājums bija, ka Timberland nav senas apavu ražošanas tradīcijas un prakse, tāpēc labāk ja jāpērk pa dārgo, izvēlos kādu pārbaudītu ražotāju.

Just MHO

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2017. gada 18. janvāris, 15:15:01 »
Man liekas, ka pie mums nekad nav tik auksti, lai ikdienā iespringtu uz siltiem zābakiem. Varbūt autorei darbs ārā vai hobijam vajag? Tad gan. Ieteikt neko nevaru, jo, lai gan man ir ziemas zābaki (visādām gadīnumam),  visu ziemu varētu mierīgi iztikt ar sezonas. Un ir jocīgi - man ārā kājas nesalst var teikt nekad, bet vakarā gultā gan.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #5 : 2017. gada 18. janvāris, 16:17:05 »
man no Timberland bija vieni īsie,parastie zābaki,novalkāju līdz skrandām,tik ērti un pierasti bija,varēja vilkt uz basu kāju,ideāli ērti.
Vairāk sliecos domāt,ka tie, ar Goretex membrānu noteikti būs mitrumizturīgāki. Vienus tādus no Ģabor sen pirku,bija kājas sausas un siltas arī sniega žļurgā pilsētas neizbrienamās ielās.

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2017. gada 18. janvāris, 16:33:31 »
Taa, apskatījos. Tie, kas samirka pa vairākām h slapjā sniegā ir āda. Bez jebkādiem spec. uzrakstiem.
Otriem ir goretex, tie laikam tā īsti piemirkuši nav, BET tādi paīsi, līdz potītei - kārtīgi brienot, ir gadījies, ka vnk pa augšu sakrīt iekšā sniegs un izkūst pie kājas - saslapinātas no augšas nav diez ko patīkamākas. Tātad jāmeklē uzraksts uz konkrētā modeļa. Ir, kam ir, un ir, kam nav visādi modernismi.
Salomoni ir lētāki, ar visādiem ...texiem un ar siltajām iekšām piedāvājas... Cena laikam tiek panākta, jo dabīgā āda nav manīta, bet ļooti neesmu viņu sortimentu pētījusi.
Pagaidām ar 2 timbelandiem pietiek.
Bet salīgam clv bez siltās iekšas diez vai pati firma būs siltuma garants. Max - sausuma.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2017. gada 18. janvāris, 16:34:36 »
Brīvi, nesaspiesti  pirksti un īstas lauku vilnas zeķītes
Šodien avīzē par Plāces dzijām -ja mazgā vilnu tā, ka viņi, ar rokām , tad lanolīns paliek vilnā un ir daudz siltāk

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2017. gada 18. janvāris, 20:20:02 »
Man laba pieredze ar Timberland. Jau vairākus gadus ziemás valkāju garus ādas zempapēžu zábakus. Nav vilna iekšā, kaut kāds plāns audums. Nekad nav salis, pat - 30C. Ja virs -20, ievelku plānu,rūpnieciski raźotu vilnas kapzeķi, pārējā laikā 60-70-100 DEN zeķbikse. Manuprāt svarīgi lai nav plāna zole,bet tāda pamatīga, lai no apakšas nesalst. Zābakiem ir bieza zole un 1 cm apmale, labi nostrādāta, nav kājas slapjas, ja arī par 1-2 cm šļuru jāiet.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2017. gada 18. janvāris, 20:26:25 »
Man ir kādi 3 Timberland apavi - 1 zābaki un 2 kurpju pāri. Esmu apmierināta ar visiem, ļoti ērti apavi.

Zābaki nav siltie, bet ar kārtīgu zoli+vietu normālām zeķēm, man nesalst, bet tas nav Latvijā. Varbūt 30 grādu salā būtu par traku.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2017. gada 18. janvāris, 20:33:48 »
Bet varbūt domāti īsie ,dzeltenie Timberland zābaki? Arī šiem ar siltumu viss labi, pat bez vilnas, pamatīga zole, bet mitrumu gan laiż cauri. Vēl ez esmu stāvá sajūsmā par Timberland ādas tenisčībām - stingra pamatīga zole,,āda elpo un arī īpaši nemirkst, mani mīļākie apavi, eju no februāra līdz novembrim, ziemā silti, vasarā nav karsti, vienkārši ideāli. Man no Eco nekad tik labas kvalitātes čības nav gadījies nopirkt. Un kā ar cenām? Vai eco nav dārgāks par timberland?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2017. gada 19. janvāris, 11:11:47 »
Nuuu varbūt nedaudz lētāki, bet apmēram tā pati cenu kategorija. Bet vajadzētu būt atsevišķi norāditam - waterproof.
Pie mums maza izvēle, ja salīdzina ar to ko var mājaslapā atrast. Starp citu, tas attiecas arī uz tik populārajiem Ugg zābakiem - izrādās viņiem ir arī daudz klasisko modeļu nevis tikai šitās lāču pēdas.
Bet vispār esmu meklējumos, ar ko ierastos ecco pamainīt, jo pēdējos gados pirktie apavi pieviļ - puszābaki nav pietiekami ērti, turklāt pēc gadu 3 valkāšanas sašķīdusi āda pie zoles; kurpēm, kas ļoti ērtas, pēc 2+ gadiem salūzusi zole un tagad, cik pētu, visām ecco kurpēm zole šķiet no līdzīga lieta materiāla - baidos pirkt, lai gan vairāki modeļi patīk. Tā kā likšu aiz auss Pūkas minētās tenisenes.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck