Autors Tēma: Dzeru melno tēju.  (Lasīts 9087 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Felder

Dzeru melno tēju.
« : 2017. gada 18. janvāris, 19:08:54 »
Patīk kaķi un garšo rosols ar daudz sīpoliem.
Patīk arī filozofija, vēsture, quantu fizika, klassiskais roks, psihodēliskais roks, ģitār spēle, miers, klusums, sapratne un atvērts prāts.

Vēlies uzdot jautājumu? Uzdod, ja gribēšu atbildēšu. Varam arī vienkārši parunāt par dzīvi.

Aģents 0.7

• Viesi
Re: Dzeru melno tēju.
« Atbilde #1 : 2017. gada 18. janvāris, 19:15:41 »
Melnā tēja un atvērts prāts. Mēs sapratīsimies.  :tea:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2017. gada 18. janvāris, 19:24:24 »
Patīk .....klassiskais roks, psihodēliskais roks, ..... miers, klusums....

Pazaudēji tv pulti un roku skaties klusumā? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2017. gada 18. janvāris, 19:29:50 »
Tikai nesaki, ka sajauci guano ar kvantiem! Kaut gan - varam parunāt par abiem. Ar muzičku man būs pašvaki - neko labāku par ''miau, mjau!'' saklausīt nemāku (kāds milzīgs mežadzīvnieks kaut ko ar dzirdi sastrādājis).
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2017. gada 18. janvāris, 19:57:12 »
Cik Tev ir kaķu?  :murmur:

Atslēdzies Felder

« Atbilde #5 : 2017. gada 18. janvāris, 20:37:25 »

Pazaudēji tv pulti un roku skaties klusumā? :)

Nejau visu vienlaicīgi, dzīvei ir melnie un baltie ziloņkaula taustiņi un kurš klausās mūziku caur televizoru, vajag kārtīgas S90.

Tikai nesaki, ka sajauci guano ar kvantiem! Kaut gan - varam parunāt par abiem. Ar muzičku man būs pašvaki - neko labāku par ''miau, mjau!'' saklausīt nemāku (kāds milzīgs mežadzīvnieks kaut ko ar dzirdi sastrādājis).

Tu vari sameklēt kādu alu, paskatīties uz leju, ja pie kājām čupa ar apkaltušu guano, paskaties uz augšu, paķer kādu gulošu sikspārni, bet tā maigi, skrien ārā un turpini skriet, kad būsi sasniedzis Džima Kerija villu, atdod viņam guano šķīvi, ko būsi izveidojis skrienot un lāsts būs noņemts.

Par kvantu mehānikām gan var parunāt, bet tu droši vien esi gudrāks tajās lietās.

Cik Tev ir kaķu?  :murmur:

Man ir viens ruds un nu jau resns runcis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2017. gada 18. janvāris, 20:45:55 »
Kā izpaužas patikšana pret kvantu fiziku?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2017. gada 18. janvāris, 20:48:05 »
Man ir patikšana pret kvantu fiziķiem :)

Atslēdzies Felder

« Atbilde #8 : 2017. gada 18. janvāris, 20:48:50 »
Kā izpaužas patikšana pret kvantu fiziku?
Zini, tāpat kā teikt, man garšo ēst.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2017. gada 18. janvāris, 20:56:19 »
Nē, mani samulsināja, tieši tā patikšana. Ok, var patikt garšīgi ēst. Var interesēt ķīmija. Bet kā var patikt? Ko tas nozīmē?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2017. gada 18. janvāris, 21:14:16 »
Sveiks\a, kā izdomāji pievienoties forumam?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2017. gada 18. janvāris, 21:26:46 »
O, jauns personāžs. Cerams nenobīsies no trakajām forumietēm.

Atslēdzies Felder

« Atbilde #12 : 2017. gada 18. janvāris, 21:49:41 »

Nē, mani samulsināja, tieši tā patikšana. Ok, var patikt garšīgi ēst. Var interesēt ķīmija. Bet kā var patikt? Ko tas nozīmē?

Man interesē kvantu fizika kopš es sevi atceros, bet manuprāt patikšanas konceptā ietilpst intereses koncepts, vai otrādāk.
Piemēram, tev interesē ķīmija tāpēc es pieņemu, ka tev viņa arī patīk, jo pretēji būtu, tev interesē ķīmija, bet tev viņa nepatīk, kas man izklausās neloģiski, tāpēc es rakstot, ka man patīk kvantu fizika es pieņēmu to kā pašsaprotamu, ka cilvēki lasot ''man patīk kvantu fizika'', pieņem, ka man viņa arī interesē.
Kā mana interesēšanās izpaužas? Neesmu zinātnieks, pagaidām, tikai lasu rakstus, skatos dokumentālās/lekcijas un kvantu fizika ir cieši saistīta ar filozofiju, bet nu neesmu fanāts, tā ir interese, ne pat hobijs.

Sveiks\a, kā izdomāji pievienoties forumam?

Viņš pats mani atrada, uzpeldot manā redzes lokā peldot pa interneta jūru.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2017. gada 18. janvāris, 22:06:46 »
Sveiks/-a! Par augstām matērijām neko daudz parunāt nevarēšu, par zemes lietām gan! Man arī patīk melnā tēja. Bet ar pienu un no vintage angļu tasītēm. ( sirgstu ar Burkā kundzes sindromu). Kā tur tajos turku seriālos saka: "Laipni aicināts!"

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2017. gada 18. janvāris, 22:22:41 »
Par kvantu fizikas un filozofijas saistību man traki patika, ceru, ka liksi arī tēmas.
Jā, Tev taisnība par patikšanu un interesi, vnk pirmajā mirklī man tā dīvaini izlasījās, jo likās, ka cits vārds būtu trāpīgāks