Autors Tēma: Dzeru melno tēju.  (Lasīts 9090 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Dzeru melno tēju.
« Atbilde #15 : 2017. gada 18. janvāris, 22:24:19 »
Nu,nu, kas tik neuzpeld tajā interneta jūrā. ;) , ne visur tiek ņurkots iekšā...

Mēdz būt arī ka nepatīk, pat riebjas, bet kā interesē..., pat vairāk kā ļoti...
Tā ka tīri filozofiski pieņēmums, ka interesē tas kas patīk un patīk tas kas interesē ir vairāk kā diskutabls. :)

Atslēdzies Felder

« Atbilde #16 : 2017. gada 18. janvāris, 22:40:34 »

Sveiks/-a! Par augstām matērijām neko daudz parunāt nevarēšu, par zemes lietām gan! Man arī patīk melnā tēja. Bet ar pienu un no vintage angļu tasītēm. ( sirgstu ar Burkā kundzes sindromu). Kā tur tajos turku seriālos saka: "Laipni aicināts!"

Piedod, piens ar tēju man nejaucas, bet dzeru no vismaz 40 gadus vecas krūzes, aizgūta no vectēv mājām.

Nu,nu, kas tik neuzpeld tajā interneta jūrā. ;)  , ne visur tiek ņurkots iekšā...Mēdz būt arī ka nepatīk, pat riebjas, bet kā interesē..., pat vairāk kā ļoti...Tā ka tīri filozofiski pieņēmums, ka interesē tas kas patīk un patīk tas kas interesē ir vairāk kā diskutabls. :)

Es pilnīgi piekrītu, bet skatoties kontekstā es pieņemu, ka visi pieņem, ka interesē, jo patīk nevis interesē, jo ienīst.

« Atbilde #17 : 2017. gada 18. janvāris, 23:43:46 »
Topi sveicināts forumā! Un tiešām būtu interesanti, ja kāds man uz pirkstiem izskaidrotu, kas īsti ir tā kvantu fizika - to ka smalka padarīšana, zinu bez priekšā teikšanas, bet vairāk neko. Pieļauju, ka tieši tāpēc īsti līdz galam neizpratu, piemēram, šo stāstu http://www.lightspeedmagazine.com/fiction/mama-we-are-zhenya-your-son/
Lielos vilcienos domu uztvēru, bet līdz galam man netapa skaidrs.
Stāsta autors  ir latvietis, ja kas - Toms Kreicbergs aka Tom Croshill, kuram nesen latviski iznāca grāmata Lopu ekspresis, tā es sāku pētīt, ko tad viņš angliski  uzrakstījis.

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2017. gada 19. janvāris, 08:42:03 »
Sveiks forumā!
Izklausies daudzpusīgs personāžs.
Tomēr man maza, neķītra interesīte: "ģitār spēle", "no vectēv mājām". ???? :faint: No kādas puses tas nāk?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2017. gada 19. janvāris, 08:56:44 »
Kādi sporta veidi interesē un ar kādām fiziskām aktivitātēm nodarbojies?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #20 : 2017. gada 19. janvāris, 13:34:05 »
Kura ir mīļākā tējas zorte?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2017. gada 19. janvāris, 14:11:36 »
Izģērbies. Elpo. Neelpo. Dzimumdzīve - no cik gadiem?
Visus sakost!

Atslēdzies Felder

« Atbilde #22 : 2017. gada 19. janvāris, 18:22:48 »

Topi sveicināts forumā! Un tiešām būtu interesanti, ja kāds man uz pirkstiem izskaidrotu, kas īsti ir tā kvantu fizika - to ka smalka padarīšana, zinu bez priekšā teikšanas, bet vairāk neko. Pieļauju, ka tieši tāpēc īsti līdz galam neizpratu, piemēram, šo stāstu http://www.lightspeedmagazine.com/fiction/mama-we-are-zhenya-your-son/
Lielos vilcienos domu uztvēru, bet līdz galam man netapa skaidrs.
Stāsta autors  ir latvietis, ja kas - Toms Kreicbergs aka Tom Croshill, kuram nesen latviski iznāca grāmata Lopu ekspresis, tā es sāku pētīt, ko tad viņš angliski  uzrakstījis.

Pārskrienot pāri ''Mama, We are Zhenya, Your Son'' izskatās, ka runa iet par daudzo pasauļu teoriju, piemēram, katra tava izvēle un katrs notikums liek visumam sadalītiers paralēlās realitātēs, kurās viss, kas var notikt ir noticis, notiek un notiks un tā fraktalizējoties bezgalīgi.
Kvantu apziņas teorija, kura īsumā nozīmē, ka apziņu neveido matērija, bet kaut kas dziļāks, pamatīgāks kā nesen atklātais ''Higs lauks'', kas dod matērijai masu.
Bet stāts veidots, lai pamocītu lasītāju.

Sveiks forumā!Izklausies daudzpusīgs personāžs.Tomēr man maza, neķītra interesīte: "ģitār spēle", "no vectēv mājām". ???? :faint:  No kādas puses tas nāk?

Krūze no Latgales, ģitāra no vācijas, no vienas dzeru, otru amatieriski uzspēlēju, kad uznāk griba.

Kādi sporta veidi interesē un ar kādām fiziskām aktivitātēm nodarbojies?

Varētu jau hokeju uzspēlēt, bet te vienu dienu -15, nākamo +1. Pagaidām iegādājos sniega lāpstas abonementu, sešpaku jau var sākt just.

Atslēdzies taj

« Atbilde #23 : 2017. gada 20. janvāris, 04:27:11 »
Sveiks forumā!
Patīkams iespaids: raksti forši! Nesarežģīti, bet gramatiski pareizi.  :saule:

Un kā ar seriāliem? Tāda manta tiek patērēta? Kas paticis, uzrunājis tuvākajā pagātnē vai tagadnē?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2017. gada 20. janvāris, 07:25:51 »
Vilkamēsts (welcome)!

Ģimene, bērni, mājas, darbs ir?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2017. gada 20. janvāris, 08:31:39 »
Felder, a Tu puiks vai meitene? :scratch: Man izsklausās pēc vīriešgabala.

Atslēdzies Felder

« Atbilde #26 : 2017. gada 20. janvāris, 15:01:11 »

Sveiks forumā!
Patīkams iespaids: raksti forši! Nesarežģīti, bet gramatiski pareizi.  :saule:

Un kā ar seriāliem? Tāda manta tiek patērēta? Kas paticis, uzrunājis tuvākajā pagātnē vai tagadnē?
Neesmu pārāk liels skatītājs, bet pēdējā laikā skatos ''Westworld''.

Vilkamēsts (welcome)!Ģimene, bērni, mājas, darbs ir?

Reti kuram nav ģimenes. Cik zinu, nav bērnu. Mājas ir tur, kur tava sirds. Esmu zobrats darba mehanismā.

Felder, a Tu puiks vai meitene? :scratch:  Man izsklausās pēc vīriešgabala.

Jauns vīriešcilvēks bērna prātā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2017. gada 20. janvāris, 17:47:46 »
Neesmu pārāk liels skatītājs, bet pēdējā laikā skatos ''Westworld''.

Kā patīk?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2017. gada 20. janvāris, 19:32:00 »
Nopietni??? :scratch:

kā nopratināšanā...  :faint:

p.s tev nav uz visu jātbild...  :coffee: vinji te tikai ampelējas....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2017. gada 20. janvāris, 19:43:49 »
Atbildēšana liecina par labu audzināšanu un pašapziņu, pat ja kādam tā tik ampelēšanās. :)