Autors Tēma: Dzeru melno tēju.  (Lasīts 9089 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Dzeru melno tēju.
« Atbilde #30 : 2017. gada 20. janvāris, 19:55:33 »
Nopietni??? :scratch:

kā nopratināšanā...  :faint:

p.s tev nav uz visu jātbild...  :coffee: vinji te tikai ampelējas....

mellen, mani patiešām interesē Feldera domas par Westworld (visu citu aŗī, bet ne daudzi ir redzējuši)

« Atbilde #31 : 2017. gada 21. janvāris, 10:13:47 »
Tomēr man maza, neķītra interesīte: "ģitār spēle", "no vectēv mājām". ???? :faint: No kādas puses tas nāk?

Krūze no Latgales, ģitāra no vācijas, no vienas dzeru, otru amatieriski uzspēlēju, kad uznāk griba.
[/quote]

Man liekas, raganas jautājums bija valodniecisks - par izloksni, kurā vārdiem norij galotnes un attiecīgo Latvijas pusi.  :) Mums te daudz valodnieču vai cilvēku, kam rūp latviešu valoda
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Felder

« Atbilde #32 : 2017. gada 21. janvāris, 10:40:47 »

mellen, mani patiešām interesē Feldera domas par Westworld (visu citu aŗī, bet ne daudzi ir redzējuši)

Viens no labākajiem seriāliem kādu esmu redzējis, daudz lietu tur notiek, metafora cilvēka gājienam pa dzīves labirintu, lai atrastu īsto sevi jeb apgaismību, mākslīgā intelekta sevis apzināšanās, reliģijai un aktieri ir perfekti lomām, žēl Roberta Forda nāves un tas, ka jāgaida gads līdz nākamajai sezonai.

Krūze no Latgales, ģitāra no vācijas, no vienas dzeru, otru amatieriski uzspēlēju, kad uznāk griba.Man liekas, raganas jautājums bija valodniecisks - par izloksni, kurā vārdiem norij galotnes un attiecīgo Latvijas pusi.  :)  Mums te daudz valodnieču vai cilvēku, kam rūp latviešu valoda

Nav man akcenta, izloksnes nemoku netīši, bet citreiz patīkamāk teikt, dzirdēt un rakstīt vectēv mājas nevis vectēva mājas, paši pamēģiniet.