Autors Tēma: kafē "Vecrīga"  (Lasīts 7734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: kafē "Vecrīga"
« Atbilde #15 : 2017. gada 23. janvāris, 09:52:02 »
Tas nebija iepretī toreizējam kino Aina? Es arī uz to kafē bieži gāju. Krēmšnitu dēļ!:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2017. gada 23. janvāris, 09:55:39 »
Tagad jau arī ir Vaļņu ielā! Vai arī ta neskaitās Vaļņu iela? Pie tā laukuma, kur vienā sānā viesnīca, Opera, Gerkens bijušais?

Un kā saucās tā kafejnīca, kas bija pretī kino Aina? Vai jūs runājat par to?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #17 : 2017. gada 23. janvāris, 10:00:30 »
Tagad jau arī ir Vaļņu ielā! Vai arī ta neskaitās Vaļņu iela? Pie tā laukuma, kur vienā sānā viesnīca, Opera, Gerkens bijušais?

Manuprāt, bija gan tur savā laikā. Rindas atceros.
Bet kurš atceras "Putnu dārzu"?  Bastotas lekcijas. kafija 7 kap., biezpienmaizīte 16 kap. Un pudele šampja uz četriem pēc eksāmeniem.

Atslēdzies dip

« Atbilde #18 : 2017. gada 23. janvāris, 10:09:24 »

Kafejnīca pretī Ainai bija Vecrīga. Tagadējās Vecrīgas vietā (Vaļņu ielā), manuprāt, bija grāmatnīca (krievu laikos). Vēl ir  bijis pasts - nekrievu laikos. Pa vidu - neatceros.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2017. gada 23. janvāris, 11:09:24 »
"Putnu dārza "laikos laikam vēl biju maza,nebija manos topos. Zinu,ka kautkāda āra kafejnīca,blakus kino"Komjaunietis"(?) bija.
Mūsu iecienīts kafūzis bija"Veldze",tag.Līvu laukumā-tieši tā,kafija 7 kap.,obligātā piedeva-saldējums ar šampi,īsts,trekns plombīrs. Un vēl tā sabiedrība,ko tur regulāri varēja satikt..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2017. gada 23. janvāris, 11:16:31 »
Kafejnīca pretī Ainai bija Vecrīga. Tagadējās Vecrīgas vietā (Vaļņu ielā), manuprāt, bija grāmatnīca (krievu laikos). Vēl ir  bijis pasts - nekrievu laikos. Pa vidu - neatceros.

ā, tad sanāk, ka Vecrīga pārcēlās no "pretī Ainai" uz to stūri? Šībrīža īpašniece laikam toreiz nebija, bet "brends" tas pats?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #21 : 2017. gada 23. janvāris, 11:27:56 »
Tad kādu laiku Vecrīga bija Vaļņu ielā, viesnīcas Rīga mājā (laikam) - pa trepītēm uz augšu bija jāpaiet :)

Tas, ko es atceros, kur esmu jau ar savu naudu gājusi pëc kūkām un kūciņăm :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #22 : 2017. gada 23. janvāris, 12:31:37 »
tā arī laikam ir,ka tagadējā īpašniece pie Vecrīgas tika,kad kādu laiku bija direktore vien.Rīga. kādā veidā,kas to zin,bet labi,ka saglabā konceptu nemainīgu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 23. janvāris, 17:59:09 »

Jā , es runāju par to, nevis tagadējo. man arī liekas, ka pretī Ainai  bija "oriģinālā", sakotnējā Vecrīga

« Atbilde #24 : 2017. gada 23. janvāris, 19:02:56 »
Neko no jums nevar saprast - tā Vecrīga, ko es atceros, bija pretī kino Aina. Kur tagad ir tā, kur joprojām var dabūt kūkas Pārsla? 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2017. gada 23. janvāris, 19:31:33 »
Uz stūra blakus Valtera un Rapas grāmatnīcai.

Pārbaudīju - ir Vecrīga uz Čaka - Lāčplēša stūra, bet nu tāda vienkārša kafejnīca.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2017. gada 23. janvāris, 20:21:42 »
Uz Čaka/Lāčplēša? Mēģinu vizualizēt, tur ir swedbanka, viens paplucis kafijužņiks bija, ā varbūt tā vietā ir Vecrīga?
Īpašniece ir forša un izskatās darbīga, man patīk, ka jaunās vietās atver un neejošās taisa ciet. Tikai patiesi brīnījos par to pie Dailes, ka neizdevās uztaisīt ejošu- imho tajā vietā vajadzēja būt rosībai! Kaut gan - arī Gaskoņas kadetu tur ne tik izcili apneklē.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2017. gada 23. janvāris, 20:29:18 »
Jā, pretī Swedbankai. Bet arī Vecrīga tur tāda necila, ja salīdzina ar centru. Bet Pārslas, šķiet, arī tur bija. :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2017. gada 23. janvāris, 20:37:07 »
tur, kur bija pasūtījumu veikals vai tur, kur zīdaiņu pārtika (kurš nu atceras)?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #29 : 2017. gada 23. janvāris, 20:52:07 »
Vienu brīdi nu jau pirms gadiem 10 vai vairāk Vecrīgas kūkas bija zaudējušas kvalitāti, bet tad atkal saņēmās un ir labi! Šad un tad, ja sanāk garām cilpot, ieeju kādu kūku nopirkt.

Un patīk kādreiz noskatīties uz kundzītēm, kas satikušās uz kafijas tasi, kūciņu un 50 gramiem melnā balzama.