Autors Tēma: Horoskops sievietēm  (Lasīts 3017 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Horoskops sievietēm
« Atbilde #15 : 2017. gada 26. janvāris, 11:29:58 »
Jā, ir kas iekrāj no pāris simtiem un ir, kas arī ar tūkstošiem labākajā gadījumā pa nullēm, sliktākajā -parādos. Tas nav atkarīgs no naudas daudzuma, bet no rakstura, audzināšanas utt.

Atslēdzies dille

« Atbilde #16 : 2017. gada 26. janvāris, 14:47:32 »
ja ir izglītība un vēlme strādāt, Latvijā nav jādzīvo ar 400 EUR algu.
Izglītību var iegūt un amatu apgūt. Vēmi strādāt - diemžēl nē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2017. gada 26. janvāris, 14:58:15 »
izgliitiiba no izgliitiibas, ti, samaksa par to, baaaaaigi atshkjiras...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2017. gada 26. janvāris, 16:51:51 »
ja ir izglītība un vēlme strādāt, Latvijā nav jādzīvo ar 400 EUR algu.
Izglītību var iegūt un amatu apgūt. Vēmi strādāt - diemžēl nē.
Oi, beidziet vienreiz šito d....
400 nav jāsaprot tik jau nu tieši.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2017. gada 26. janvāris, 17:00:00 »
Oi, beidziet vienreiz šito d....
400 nav jāsaprot tik jau nu tieši.

nabadziibas problemaatika lv ir paarspiileeta...

jaa, ir gruutaak, kaa, piem uk, bet nu iisti badu tom nemirst...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2017. gada 26. janvāris, 17:12:50 »
Jo.. un tad ir varianti.. kādi vājprāta soļi jāsper, lai ne īsti no bada nomirtu, ne arī sakarīgi dzīvotu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2017. gada 26. janvāris, 20:16:33 »
Broņa, Tavas vīnogas ir skābas  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2017. gada 26. janvāris, 20:30:17 »
Jā, skābas gan. Jo tava lielā alga LV man nekad nav piederējusi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2017. gada 26. janvāris, 20:34:11 »
Nez, nejūtos vājprātīga, badu ar nemirstu...

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2017. gada 26. janvāris, 21:24:17 »
Nezinu, vai Latvijai vajag tieši mani, neesmu tik augstprātīga, bet man NOTEIKTI vajag Latviju.
Neesmu manījusi, ka kāds aizbraucējs būtu tāds īsti laimīgs. Cik laimīgs gan var būt cilvēks, kurš atrauts no savām saknēm.
Un, iepriekš piedodiet, bet dzīve kur svešumā šķiet tāda sīka. kaut kā bez īpašas jēgas. Kad kaut ko dari tikai sev, sevis labā.
Latvijā es priecājos kaut vai par to, ka kādam citam labi iet, iet labi kādam no manas tautas un manā tautā ir tik gudri un talantīgi prāti un čaklas rokas.
Cilvēka vēlmes tāpat ir bezgalīgas un gana nebūs nekad, bet kārtīgi strādājot, badu neviens nemirst.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2017. gada 26. janvāris, 21:35:06 »
hm... es gan zinu laimiigus kaa pitonus aizbrauceejus... jo profesionaali var realizeeties kaa te nekad nevareetu... plus nauda, protams...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 26. janvāris, 21:35:53 »
Nezinu, vai Latvijai vajag tieši mani, neesmu tik augstprātīga, bet man NOTEIKTI vajag Latviju.
Neesmu manījusi, ka kāds aizbraucējs būtu tāds īsti laimīgs. Cik laimīgs gan var būt cilvēks, kurš atrauts no savām saknēm.
Un, iepriekš piedodiet, bet dzīve kur svešumā šķiet tāda sīka. kaut kā bez īpašas jēgas. Kad kaut ko dari tikai sev, sevis labā.
Latvijā es priecājos kaut vai par to, ka kādam citam labi iet, iet labi kādam no manas tautas un manā tautā ir tik gudri un talantīgi prāti un čaklas rokas.
Cilvēka vēlmes tāpat ir bezgalīgas un gana nebūs nekad, bet kārtīgi strādājot, badu neviens nemirst.

Vai pareizi sapratu Tavu domu, ka svešumā nav iespējams priecāties par to," ka kādam citam labi iet, iet labi kādam no manas tautas un manā tautā ir tik gudri un talantīgi prāti un čaklas rokas"?(c) dille.

Vai Tu to patiešām tā domāji, vai arī īsti nepadomāji un vnk ierakstīji?

Un tas par to darīšanu sevis labā, sīko dzīvi un dzīvi bez īpašas jēgas...hmm...arī dīvainas domas. Ļoti dīvainas. Pilnīgi atrautas no realitātes, pat nezinu, ar kādiem argumentiem pamatotas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2017. gada 26. janvāris, 22:41:09 »
Vienkārši cilvēki ir ļoti dažādi. Kāds var iedzīvoties svešā vietā un vidē, cits jūtas kā no saknēm atrauts un neriktīgā augsnē iebāzts... (Es laikam no otrajiem. Ļoti labprāt pabraukāju pa pasauli, bet mājas man ir tikai Latvijā). Līdz ar to arī atšķirīgais skatījums - no vienas puses "ak jūs, nabadziņi, jūs tur no rokas mutē dzīvojat" un no otras "ak jūs, nelaimīgie trimdenieki, jums savu māju nav"...  ;) Un nekādi argumenti par to, ka pirmais ir nemaz ne tik slikti paēdis un otrais savā mītnes zemē jūtas kā mājās, te nestrādās, tas ir tīri sajūtu līmenis. Es tā to saprotu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 26. janvāris, 22:46:33 »
Vienkārši cilvēki ir ļoti dažādi. Kāds var iedzīvoties svešā vietā un vidē, cits jūtas kā no saknēm atrauts un neriktīgā augsnē iebāzts... (Es laikam no otrajiem. Ļoti labprāt pabraukāju pa pasauli, bet mājas man ir tikai Latvijā). Līdz ar to arī atšķirīgais skatījums - no vienas puses "ak jūs, nabadziņi, jūs tur no rokas mutē dzīvojat" un no otras "ak jūs, nelaimīgie trimdenieki, jums savu māju nav"...  ;) Un nekādi argumenti par to, ka pirmais ir nemaz ne tik slikti paēdis un otrais savā mītnes zemē jūtas kā mājās, te nestrādās, tas ir tīri sajūtu līmenis. Es tā to saprotu.

Totāls balts un melns. Dzīvē ir arī citas krāsas ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2017. gada 26. janvāris, 23:02:02 »
Protams. Variācijas visādas. Es tik savas domas ilustrācijai uzskicēju polāros variantus.