Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18474 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #75 : 2017. gada 18. maijs, 10:26:55 »
Tur ne vien iesmaidīt, tur pat raudāt var... :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #76 : 2017. gada 18. maijs, 10:39:21 »
Nu un Rīgā? Paskatījos vakar iekš TV daļu no kandidātu diskusijām - zeme, atveries...  :faint: Jeibogu, es nesaprotu, par ko balsot, jo pret visiem vienlaicīgi nesanāks...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #77 : 2017. gada 18. maijs, 11:02:15 »
Nu un Rīgā? Paskatījos vakar iekš TV daļu no kandidātu diskusijām - zeme, atveries...  :faint: Jeibogu, es nesaprotu, par ko balsot, jo pret visiem vienlaicīgi nesanāks...

Mīļā nebalso, paliec mājās, vai piesakies kompānija, kas zin par ko balsot, un balso kopā ar visiem! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #78 : 2017. gada 18. maijs, 11:10:45 »
Es jau arī mēģinu pieteikties - šeit, ar cerību, ka kāds zinošāks mani apskaidros. Bez blabla.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #79 : 2017. gada 18. maijs, 12:21:04 »
Es jau arī mēģinu pieteikties - šeit, ar cerību, ka kāds zinošāks mani apskaidros. Bez blabla.

vienkaarshi- vajag balsot par personiibaam, kuras patiik...
programmas ir pakaartota lieta... un nevajag arii sevi par zemes nabu iedomaaties, ka no mana balsojuma sazin kas buutiski mainiisies 4 juunijaa...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #80 : 2017. gada 19. maijs, 21:07:08 »
Nu pat jau vēslēšanu solījumi ir iegājuši MAD fāzē, - ZZS sola katram pensionāram 50Eur "pabalstu".  :)

Bet pie manis paskatītē ir ieskrējušas "NACIONĀLĀS ZIŅAS", kas ir NA'cistu velēšanu izdevums. Un pirmajā lapaspusē ir Saeimas prieksēdētāja no NA'cistu partijas. Un viņas vārdi: "vēlēšanu laiks ir vairaksolīšnas laiks. Partiju saraksti dzimst kā sēnes pēc lietus, un solījumi tiek bārstīti kā tādā nenopietnā rotaļā." 
un virs šī teksta ir "170 miljoni EUR vairāk ģiomenēm ar bērniem" (2lpp)
Avīzē ir visi NA lielie klauni: Mūrniece, Dzintars, Melbārde, Gaidis Bērziņš, Parādnieks, radikālis Šnore un arī Zīle. :) izdevuma ir 6 teksta lapas un viens atvērums ar kandidatiem no NA,cistu partijas :) Bez Naura Puntuļa (no LN0B) un Gudara Upenieka (Biatlons), tur ir ari daudz citu federāciju pārstāvji. Egija Silare - aktrise, teatra režiju studente, Krimele - teoloģe, Gestalta pratiķe ... 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #81 : 2017. gada 23. maijs, 15:51:20 »
Iesaistām pašvaldību vēlēšanu procesā Ģenerālprokuratūru. :D

Lindermans Ģenerālprokuratūrai lūdz vērtēt Šnores izteikumus par Latvijā dzīvojošajiem krieviem

Prokrieviskais aktīvists Vladimirs Lindermans vērsies Ģenerālprokuratūrā ar lūgumu sākt kriminālprocesu pret Saeimas deputātu Edvīnu Šnori (VL-TB/LNNK) saistībā ar viņa izteikumiem izdevumā "Nacionālās Ziņas", liecina Lindermana ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".
Lindermans iesniegumā rakstījis, ka 19.maijā minētajā izdevumā tika publicēts Šnores raksts, kurā, atsaucoties uz kādreizējo sabiedrisko lietu ministru Ādolfu Bērziņu, politiķis esot norādījis, - "ja vienreiz ielaidīsi krievu uti kažokā, ārā to dabūt būs grūti". "Patiešām, mēs redzam, ka PSRS laika krievvalodīgie iebraucēji, lai arī pastāvīgi gāna un sunī Latviju, prom nebrauc," publikācijā minējis Šnore.
Lindermana ieskatā, citas tautības (šajā gadījumā - krievu) pielīdzināšana utīm, tarakāniem, tārpiem, baciļiem u.c. esot tipisks nacistiskās propagandas paņēmiens, kura mērķis esot sagatavot masu apziņu citu tautību nogalināšanai, jo "utis un tarakānus nav žēl saspiest, iznīcināt".
"Edvīns Šnore atdarina vienu no nacistu režīma vadītājiem - Heinrihu Himleru, kurš saviem padotajiem teicis: "Atbrīvošanās no utīm –-tas nav ideoloģijas, bet higiēnas jautājums. Tieši tā mums antisemītisms nav ideoloģijas jautājums - tas ir higiēnas jautājums."," iesniegumā raksta Lindermans.
"Manuprāt, Šnores izteikumi ir vērtējami pēc Krimināllikuma 78.panta par nacionāla, etniska un rasu naida izraisīšanu, kā arī, iespējams, pēc 71.1.panta par aicinājumu uz genocīdu," uzskata Lindermans.
Aktīvists prasa Ģenerālprokuratūrai sniegt tiesisku Šnores izteikumu izvērtējumu un pret viņu sākt kriminālprocesu pēc iepriekšminētajiem Krimināllikuma pantiem.
leta.lv

>>>
Tagad ģenerālprokuratūrai būs jāvērtē Saeimas deputāta izteikumus :) , it kā no tā būtu jebkāds labums ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #82 : 2017. gada 23. maijs, 17:26:49 »
Mani tik' vienmēr sajūsmina tā nekā neredzēšana un nedomāšana.
Viela pārdomām. Krievvalodīgo (krievu - ?) aizstāvji: Girss, Giļmans, Lindermans, Ciļevičs, Pļiners ... Nu, pat pēc uzvārdiem - tīrasiņu krievi, ne? Osipovs, Ždanoka un Gapoņenko, kā redzams, ir nedaudz mazākumā. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #83 : 2017. gada 23. maijs, 17:29:10 »
Šnore un Ļindermans - divi zābaki no viena pāra. Tāpat kā visi pseidonacionālisti un krievvalodīgo "aizstāvji".
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #84 : 2017. gada 24. maijs, 23:50:08 »
Nu jau Šnori par šo Lindermana atklājumu masē arī parastie liberāļi, jo pieklājīgs un sapratīgs cilvēks tādus citātus nelietotu, bet nu Šnori šīs robežas neattiecas. Liekas ka NA veido Iesalnieku armiju :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #85 : 2017. gada 25. maijs, 01:22:28 »
Kāda Daugavpils mēra amata kandidāte izraisījusi īstu sensāciju Latvijas priekšvēlēšanu aģitācijas vēsturē, nopublicējot erotisku video. Trīs dienu laikā tas skatīts jau gandrīz 200 000 reizes.
 Vienīgais, kas īsti nepaliek skaidrs, noskatoties šo video - kāda gan saistība Daugavpilij ir ar palmām un tropisko pludmali pie jūras, kur deputāta amata kandidāte dejo, erotiski grozot gurnus un rādot noslēpumainus žestus.

Предвыборная кампания 21 века кандидата в депутаты Svetlana Lonska Daugavpils 2017 remake TAMADA

"No sirds Latvijai" uz pašvaldību velēšanām piedāvā tādu šļuru, ka bail un visur. ;)
Un patiešām nav skaidrs kā šī Svetka valsts valodas eksamenu nokārtos ;)
Save

Atslēdzies tuk

« Atbilde #86 : 2017. gada 25. maijs, 09:20:32 »
Nu jau par vēlu mainīt deklarēto dzīvesvietu pirms vēlēšanām. :) Bet varam iesmaidīt par kandidāti Daugavpilī.
http://jauns.lv/raksts/izklaide/241735-latvija-ir-uz-pauzes-politisko-reklamu-no-daugavpils-pasaule-neparspes-neviens

Kkāds dežavū, pardon mai frenč :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #87 : 2017. gada 25. maijs, 19:33:11 »
Ejot parasto vakara maršrutu darbs-veikals-mājas, pie veikala trāpījos tieši uz Saskaņas pirmsvēlēšanu aģitācijas pasākumu. Man veikli pieskrēja klāt simpātiska dāma, iespieda rokā bukletiņu ar savu bildi uz vāka, stādījās priekšā un aicināja balsot par viņu. Atstāja labu iespaidu. Ja viņa nebūtu Saskaņas partijā, es pat varētu nobalsot un vēl plusiņu biļetenā ievilkt. :) Pie reizes iepazinos arī ar Regīnu Ločmeli, bet viņa ātri nolūkoja sev citu "upuri", ko aģitēt balsot par sevi, un ar mani runāties vairs negribēja.
Kamēr grozījos veikalā, pie kasieres pieskrēja veikala apsargs, priecīgs un piesarcis, rāda zilu beisbola cepurīti ar uzrakstu "UŠAKOVA KEPKA", ko dabūjis partijas stendā. Tas bija reāli rēcīgi. :D
Varēja dabūt arī piepūstus balonus ar partijas logo.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2017. gada 25. maijs, 19:47:44 »
Ejot parasto vakara maršrutu darbs-veikals-mājas, pie veikala trāpījos tieši uz Saskaņas pirmsvēlēšanu aģitācijas pasākumu. Man veikli pieskrēja klāt simpātiska dāma, iespieda rokā bukletiņu ar savu bildi uz vāka, stādījās priekšā un aicināja balsot par viņu. Atstāja labu iespaidu. Ja viņa nebūtu Saskaņas partijā, es pat varētu nobalsot un vēl plusiņu biļetenā ievilkt. :) Pie reizes iepazinos arī ar Regīnu Ločmeli, bet viņa ātri nolūkoja sev citu "upuri", ko aģitēt balsot par sevi, un ar mani runāties vairs negribēja.
Kamēr grozījos veikalā, pie kasieres pieskrēja veikala apsargs, priecīgs un piesarcis, rāda zilu beisbola cepurīti ar uzrakstu "UŠAKOVA KEPKA", ko dabūjis partijas stendā. Tas bija reāli rēcīgi. :D
Varēja dabūt arī piepūstus balonus ar partijas logo.

Tas vārds likās dzirdēts TV sakarā. Palūrēju Wikipēdijā - jā, žurnāliste Regīna Ločmele, ir vēl otrs uzvārds - Luņova. Jaguāru arī lai vadījusi
https://lv.wikipedia.org/wiki/Reg%C4%ABna_Lo%C4%8Dmele-Lu%C5%86ova

Balonus var nest bērnam, kepku ņemt sēnēs

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #89 : 2017. gada 25. maijs, 19:50:42 »
Bērns jau liels, ar baloniem nespēlējas, kepka nafig vajadzīga - sēņošanai ir citas cepures.

Jā, Tu īsto personu vikipēdijā sameklēji. :)