Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #90 : 2017. gada 25. maijs, 19:54:02 »
Bērns jau liels, ar baloniem nespēlējas, kepka nafig vajadzīga - sēņošanai ir citas cepures.
Jā, Tu īsto personu vikipēdijā sameklēji. :)

Nu, labs ir, paliks citiem, kuri novērtē ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #91 : 2017. gada 28. maijs, 22:48:49 »
Vienotības propagandas avīze IR.lv jau bliež pa lielajām propagandas bungām un liekas , viņiem jau i vienalga ka tas vairs nav pat loģiski:

Ieva Brante‏ @ibrante
Par #Saskaņa #GKR 213.gadā balsoja vien 31% - tāpēc 3.06. EJ UN BALSO, nepaliec malā, neatdod Rīgu Kremlim! Ej un balso!

Propagandas avīze IR gan medī "divus bebrus" vienlaikus - ne tikai apsaukā deputātu kandidātus, bet arī reklamē autorus kas IR.lv spēj liet propagandu no lieliem spaiņiem, kā piem Aivairs Ozoliņš.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #92 : 2017. gada 29. maijs, 08:54:28 »
Bet Bondara reklāmas avīzītē vienu derīgu lietu tomēr izlasīju - ka varēs nobalsot arī ātrāk, visos iecirkņos  - 31.05. 17-20, 01.06. 9-12 un 02.06. 10-16.
Neies tak brīvdienu ķēzīt dēļ tām muļķībām...

Atslēdzies tex

« Atbilde #93 : 2017. gada 29. maijs, 10:44:50 »
Jā, man arī patīk fīča balsot darbdienās. No idea par ko, ka tik ne Uralkovs :D
Bondara avīzīti no visiem reklāmas mēsliem esmu atzinusi par pašu noderīgāko. Nelasīju nevienu, bet ieliku bagāžniekā, iekuram būs laba - vismaz kkam noderēs atšķirībā no visas pārējās glancētās un nedegošās aģitācijas.

Tas stāsts par apsargu un kepku smieklīgs, ja nebūtu tik bēdīgs. Ka clv par tādu sū** priecājas. Pasaulē, kur ir tiiiik daudz iespēju, t.sk. redzēt kalnus, okeānus utt...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #94 : 2017. gada 29. maijs, 12:58:39 »
Bet Bondara reklāmas avīzītē vienu derīgu lietu tomēr izlasīju - ka varēs nobalsot arī ātrāk, visos iecirkņos  - 31.05. 17-20, 01.06. 9-12 un 02.06. 10-16.
Neies tak brīvdienu ķēzīt dēļ tām muļķībām...

:thumbsup: tātad parītvakar arī var!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #95 : 2017. gada 29. maijs, 13:04:26 »

:thumbsup: tātad parītvakar arī var!

jā, aizej godīgi vakarā 31.05., ielaid savu balstiņu urnā... un tad - kauliņi mesti, Rubikona pārieta... mierīgi vari gaidīt svētdienas rītu :) 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #96 : 2017. gada 29. maijs, 14:09:37 »
Es kā normāls padomju cilvēks nevienam neuzticos. Atstāt savu balsi SASKAŅAS velēšanu komisijai pa nakti, ne paldies ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #97 : 2017. gada 29. maijs, 14:17:30 »
vēlēšanas taču organizē CVK, nevis saskaņa... bet piekrītu, ka svarīgi ir nevis kā nobalso, bet gan kā saskaita!

Atslēdzies tex

« Atbilde #98 : 2017. gada 29. maijs, 14:48:13 »
tas gan. Komisijās it sevišķi mikrorajonos varētu būt urlakova cilvēki... Kur tad cvk viņus ņem un kā pārbauda?...Gan jau skolotājas no tām pašām mikrorajona skolām utt... Un vai kāds to urnu pa nakti stāv klāt un sargā?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #99 : 2017. gada 29. maijs, 15:09:29 »
Ja pareizi jaucu, var iet par novērotāju pie balsu skaitīšanas. Visas partijas cenšas katru vēlēšanu iecirkni nodrošināt ar savu novērotāju.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #100 : 2017. gada 29. maijs, 18:25:47 »
Manējie divi balsstiesīgie - par Ušakovu. Es arī pievienotos varbūt, bet vēl domāju. Ja pievienošos, - būs trīs.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #101 : 2017. gada 29. maijs, 21:35:55 »
Tas jau skaidrs, ka jūs krievi. Un netēlo nu, ka vēl domāsi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #102 : 2017. gada 29. maijs, 23:17:25 »
Ja krievi, tad krievi, ko tur daudz ... Katrā ziņā ne pats esmu latvietis pēc profesijas, ne arī pie varas gribu tādus redzēt. :)  Pieriebušies jau visi šitie.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #103 : 2017. gada 30. maijs, 09:03:38 »
Mīļa Broņa, es vienas Saeimas vēlēšanās, politiska eksperimenta labad ar nobalsoju par Saskaņu. Izbaudīju ko nu tur pienākas izbaudīt, t.s., ka visi kas apgalvo ka par Saskaņu balso tikai krievi ir pati idioti un neko nejēdz, viņiem nav saskares punktu ar realitāti (paralēla realitāte?). Man gan ar to pietika, un tagad krietnu laiku, vai visticamāk nekad, nebalsošu par šiem divkošiem. Saskaņa ir viens no paradoksiem ar ko labi raksturot sakropļoto Latvijas politisko apziņu.
Man pamatatziņa no balsošanas par Saskaņu bija, nacionālais pazemojums, ko nes līdz tāda izvēle. Nu varētu jau teikt, ko idejas vārdā neizdarīsi, bet Saskaņa nav idejas nesējs .... un galu galā, sausai atlikums ir 0. :) Kaut kādi birokrāti, kuri izzaguši uzticības mandātu. ;) Nu bet tas vairāk par Saeimas vēlēšanām. Vietējās vēlēšanās balsot par Saskaņu ir paldies par paveikto, nu jā, pirms tam gan jāapzinās par ko īsti tas Paldies ir. :)             

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #104 : 2017. gada 30. maijs, 09:48:10 »
Kā man ir apriebusies tie patiesības iegalvotāji - nu kas, viņi domā, ka es neesmu īsts padomju pilsonis un nezinu kaut ko vēl?

Vai kūlas dedzinātāji atkal iebalsos mums korumpētus oligarhus?

Sandra Veinberga, Komunikācijas zinātņu eksperte, asociētā profesore, Speciāli TVNET

Heh, šīm galdiņam vairāk neliet!

Citāts
Cerēsim, ka mūsu velētāji beidzot atgūsies no iedomas par to, ka «bagātajiem pietiek» un tāpēc «viņi vairs nezags», atceroties, ka apetīte rodas tieši ēdot.
- protams, ka profesore uzskata visus Latvijas iedzīvotājus par idiotiem un nav izlasījusi ievada materiālus vispārējo vēlēšanu pamatojumā, šādas ģeniālas profesores varētu vēlēties Latvijā Monarhiju. :)