Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18339 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #15 : 2017. gada 25. janvāris, 11:24:41 »
vēlreiz apliecinu, ka nebalsošu par saskaņu, bet man nav ilūziju, ka kāds no iepriekšējiem labējiem mēriem būtu saimniekojis labāk.

problēma ir nācijas dabā - no padomijas laikiem vēl neesam izauguši ārā no pašlabuma rausējiem - VISOS līmeņos.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2017. gada 25. janvāris, 11:51:54 »
Rediģējot nodublējās koments. šis neskaitās :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2017. gada 25. janvāris, 11:58:43 »
gan jau, ka Valsts kontrolē ir kāda vakance, Kvadra

Kaut kur lasīju, ka kāds VK bija salīdzinājis ar vaukšķošu kranci - troksni taisa, jēgas nekādas un neviens galvā neņem :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 25. janvāris, 16:37:00 »
Tikai nez kura mēra laikā Rīgas sabiedriskais transports kļuvis par ekskluzīvu izpriecu.

Nez' kura mēra laikā ar 3. autobusu var aizbraukt no Pļavniekiem līdz Bolderājai ar vienu biļeti tā vietā, lai kā iepriekš - vienu reizi maksā par Pļavnieki - Centrs, otro - Centrs - Bolderāja?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2017. gada 25. janvāris, 16:41:38 »

Nez' kura mēra laikā ar 3. autobusu var aizbraukt no Pļavniekiem līdz Bolderājai ar vienu biļeti tā vietā, lai kā iepriekš - vienu reizi maksā par Pļavnieki - Centrs, otro - Centrs - Bolderāja?
Kuš, kuš, ne tik skaļi! Ņedogļadjeļi. Padzirdēs un novērsīs šito pārpratumu - sadalīs divās daļās pēc darbaļaužu vēlēšanās :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 25. janvāris, 16:46:10 »
Molču!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 25. janvāris, 19:15:52 »
es nebalsošu par saskaņu, bet kurš teica, ka Rīgā ir dārgs sabiedriskais transports? Esat bijuši kādā citā pilsētā ar miljons iedzīvotājiem (izņemot Čeļabinsku)? Kā patika transporta cenas?

Vīnē sab.transporta biļete pieaugušajam vienam braucienam maksā 2,20€, 24h biļete 7,60€, nedēļas biļete 16,20€, mēnešbiļete 48,20€, gada braukšanas karte 365€. Iedzīvotāju skaits - pāri par 1,8milj.

Jauniešiem un senioriem atlaides. Pilsētas viesi arī var viskautkā izdevīgi sakombinēt.

Cenas ir viena, bet nebūt ne mazsvarīga lieta, bet, kad atceros RS trakos izdevumus (atmazgāšanas), regulāri "uzlabojot" un mainot biešu reģistrācijas/kompostrēšanas sistēmu...  :facepalm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 25. janvāris, 19:58:25 »
Frankfurtē 1 brauciens ar Straßenbahn (tā tur sauc tramvaju) maksā 4.80 eur. Pa 9.10 eur var braukāt visu dienu.

Nezinu, ar ko un kur Tu esi braukājis, bet intereses pēc paskatījos. Frankfurtē 1 brauciens sab.transportā maksā 2,90€m, noteiktas zonas ietvaros pat 1,85€, 24h biļete maksā 7,20€. Tavs 4,80€ ir par braucienu no pilsētas uz lidostu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2017. gada 25. janvāris, 20:29:36 »
Amsterdamā 1h biļete (drīkt pārsēsties) 2,9EUR
dienas - 7,5EUR. P+R ārpus arbdienas sākuma 1eur/d (līdz 9dd iebraucot 8EUR par 1. d) par auto un 5EUR par braucieniem uz un no centra 1-2 clv.
Helsinki 1 brauciens 2,10 bet nedrīkst pārsēsties. Ja vajag reģionu Espoo, Vantaa un kas tur vēl ,tad dārgāk, bet paši helsinki ir bezmaz kā rīga bez guļamrajoniem. Guļamrajoni jau ir reģions. Dienas biļete reģionam 11EUR, tikai centram kkādi ~8eur.
OK, Rīgā ir mazliet lētāk. Bet tās milzu dotācijas... Un RS darbinieki saņem LV nevis eiropas algas - tai izmaksu pozīcijai būtu jābūt mazākai.

Un vsp varētu padomāt, ka Rīgā nav citu problēmu kā transporta biļetes.
Kā ar ielāpiem mājās šmaucas RNP un ne to vien... da viņu tāme ir murgu virknējums un pilnīgs otkatārijs.

Pofig to skanstes tramvaju. Kad būs Z šķērsojums, kas par prioritāru tika atzīts vēl pirms D tilta? Var aiziet apskatīt paraugu zem IJ no AMS centra uz Z AMS, ja nu kāds nezina, kā tunelis zem upes izskatās.

VIsādu bullshitu nes un pensionāriem pielien ar un bez ziepēm (pieredze liecina, ka bez viņiem neievēlēs. IMO līdz ar vecuma pensijas piešķiršanu būtu jāatņem balsstiesības, tāpat kā tās nav jauniežiem zem 18, kgan dažs labs 16 gados ir prātīgāks par nabadzības un demences nomocītajiem pensionāriem. Ja kāds grib paturēt balsstiesības, tad valst pensija jamam nepienāktos, ja jau reiz ir lemtspējīgs, tad var arī strādāt!), bet reāli sakarīgi saimniekot vsp kāds kandidāts grib?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2017. gada 25. janvāris, 21:02:47 »
Pēdējai Tex rindkopai pievienojos. Tikai pirmie, kuri pie tāda razklada izlidos, būs Vienotība ar savu 55+ vidējo vēlētāja vecumu un Nacionālā apvienība.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2017. gada 25. janvāris, 21:32:59 »
Domāju, Rīgā nacionālās piederības proporcija arī ieņem nozīmīgu lomu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2017. gada 25. janvāris, 22:16:32 »
Tex, nemuldi. Neviens saprātīgs latviešu pensis nebalso par Saskaņu un Ušakovu. To dara tādi zigīši, kā tikko nodemonstrēja.. pietiek ar biļeti un 3. autobusu, lai to uztvertu par milzu panākumu, kāpēc jābalso.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2017. gada 25. janvāris, 23:27:16 »
Tex, nemuldi. Neviens saprātīgs latviešu pensis nebalso par Saskaņu un Ušakovu. To dara tādi zigīši, kā tikko nodemonstrēja.. pietiek ar biļeti un 3. autobusu, lai to uztvertu par milzu panākumu, kāpēc jābalso.
Taisnība.
Bet diemžēl SC elektorāts ir krietni aktīvāki balsotāji...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2017. gada 26. janvāris, 09:38:14 »
Tieši tā, zigfrids nav mazohists atšķirībā no visādu vienotību, nacionālo apvienību un pārējo līdzīgo vēlētājiem, jo, salīdzinot ar pilsoņu (tai skaitā - sava elektorāta) drāšanu, sarkanbaltsarkaniem karogiem plīvojot un himnai fonā skanot, tomēr dod priekšroku tiem un tādiem, kuri ne tikai prot gudri muldēt un solīt, bet arī tomēr padara kko acīm saredzamu pilsētas labā. Visi tie birki un citi nacionāltūdaliņi 20 gadu laikā nespēja nevienu skolu, ne bērnudārzu nosiltināt (un tas ir tikai viens piemērs). Tagad, kad ir skaidrs, ka visādi zigfrīdi uz visādām tautiskām un patriotiskām runām vairs nepavelkas ... tagad nu ir problēma, - puskrievs U., maita tāds, ir pastūmis prasību latiņu augstāk, y ar pļūt*šanu par lielisko pilsētu Rīgu pie varas tikt vairs īsti nespīd. Vai tiešām strādāt būtu jāsāk??? Ar skaistu frizūru un runām tiešām vairs nepietiek? Ar piederību latviskajām nekonedarītājpartījām - arī? Ak, vai, cik gan dzīve var būt grūta un smaga!  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #29 : 2017. gada 26. janvāris, 09:50:17 »
Zigfrīd, diemžēl siltinātajiem bērnudārziem, skaistajiem bruģiem un citiem labumiem pretī ir jānoliek arī budžeta deficīts, ūdeņraža un kapu tramvaji u.c. skaistas lietas, par kurām maksās rīdzinieki vēl cik paaudzēs. Nav liela māka kaut ko darīt uz svešas (nodokļu maksātāju) nākotnes naudas rēķina.