Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18323 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #30 : 2017. gada 26. janvāris, 10:00:57 »
Vēl joprojām tā arī neizprotu, kas tā par tautību ir tas
“puskrievs“ ??? Tas apmēram tāpat kā “rusko jazičnije“ ???
Nu, zigveidīgajiem jau ka tik vēders pilns un kājas siltas..., a pārējais pofig,
pēc tam kaut ūdens plūdi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #31 : 2017. gada 26. janvāris, 11:01:58 »
Vēl joprojām tā arī neizprotu, kas tā par tautību ir tas
“puskrievs“ ??? Tas apmēram tāpat kā “rusko jazičnije“ ???
Nu, zigveidīgajiem jau ka tik vēders pilns un kājas siltas..., a pārējais pofig,
pēc tam kaut ūdens plūdi.

Latvijec...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2017. gada 26. janvāris, 11:12:32 »
Latvijec...

Latvijeci jau var būt arī pilni krievi ne tikai pusītes.
Ja man ir arī igauņu asinis, tad jāskaitās 5/6 vai 7/8, 3/4 daļu  utt latvietei? ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2017. gada 26. janvāris, 11:53:48 »
Kāds Urlakoviem palīdzēja, jo rus vairojas kā truši, bet vēl 50% Rīgā nav sasnieguši, kgan ir tuvu tam, IMO. Tātad atradās LV, ko var nopirkt ar citu apmaksātu tramvaja biļeti. un kas steidza ieviest ur*as pasi...
RD vadība ir jānomaina. Nu jau tiešām gandrīz vienalga pret ko, tikai ne šos izzadzējus. Tad vrb beidzot kompleksi remontēs mājas, nevis par katru ķepļepu uz nedēļu iekasēs kā par pilnu remontu. Vrb būs beidzot tunelis "ziemeļu šķērsojums" nevis kkāds uzmurgots skanstes tramvajs vai zelta tilts. Ar šiem toč nebūs. Sabiedrisko transportu tikpat kā nelietoju, sooo, man biļešu cenas tajā rūp tikai tiktāl, lai visi nabagi un plebeji nesasēstos auto un neaizdambētu ielas. Bet bērni un pensionāri nepārsēdīsies auto :)
Un vienīgie darbspējīgie vīrieši, ko esmu redzējusi sabtransā arī nē vai ne uz ilgu - braukt reibumā ilgstoši neizdosies :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2017. gada 26. janvāris, 12:41:16 »
Zigfrīd, diemžēl siltinātajiem bērnudārziem, skaistajiem bruģiem un citiem labumiem pretī ir jānoliek arī budžeta deficīts, ūdeņraža un kapu tramvaji u.c. skaistas lietas, par kurām maksās rīdzinieki vēl cik paaudzēs. Nav liela māka kaut ko darīt uz svešas (nodokļu maksātāju) nākotnes naudas rēķina.

Un pirms puskrieva (jo krievi saviem bērniem vārdu "Nils" it kā neliek, y vai tik' viņam māte nebija latviete, bet tēvs - krievs?) RD budžets bija sabalansēts un bez deficīta? Vai varbūt tāpat kā šodien - tērēja pāri ienākošajiem līdzekļiem uz nebēdu? Un, ja tērēja, tad tērēja kam? Daugavas padziļināšanai pie Rīgas Pasažieru ostas, lai lielie kuģi var ienākt? vai to pašu RD iestāžu remontiem/siltināšanai? Vai kam citam, kas attiecas ne tikai uz partejisko blatņiku vajadzībām?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 26. janvāris, 12:43:29 »
... un var jau turpināt vadīties pēc principa: "Lai ir zaglis, nejēga un nespējnieks! Galvenais, ka savējais (latvietis)!" Gaumes lieta. Nacionālais jautājums mani jau pasen vairs neuztrauc.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2017. gada 26. janvāris, 12:45:03 »
Mana idejiskā atbalsta bijušajām Rīgas vadībām nav nekāda.  :shock: Tomēr, budžetā tādu mīnusu nebija.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2017. gada 26. janvāris, 13:08:24 »
Mana idejiskā atbalsta bijušajām Rīgas vadībām nav nekāda.  :shock: Tomēr, budžetā tādu mīnusu nebija.

Nekā cita arī nebija - ne jaunu tramvaju, ne trolejbusu, ne autobusu. Toreiz braucu no Bolderājas dzeltenā Ikarusā, ziemā salu un vasarā cepos. Un nebija domas, ka varētu būt savādāk. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2017. gada 26. janvāris, 13:30:21 »

Un pirms puskrieva (jo krievi saviem bērniem vārdu "Nils" it kā neliek, y vai tik' viņam māte nebija latviete, bet tēvs - krievs?) RD budžets bija sabalansēts un bez deficīta? Vai varbūt tāpat kā šodien - tērēja pāri ienākošajiem līdzekļiem uz nebēdu? Un, ja tērēja, tad tērēja kam? Daugavas padziļināšanai pie Rīgas Pasažieru ostas, lai lielie kuģi var ienākt? vai to pašu RD iestāžu remontiem/siltināšanai? Vai kam citam, kas attiecas ne tikai uz partejisko blatņiku vajadzībām?

Oi, oi, kādus vārdus tagad tik neliek, ne vien skandināvu...
Tomēr interesanti, kādēļ “puskrievs“ nevis “puslatvietis“ ?
Domei jāmainās kaut vai tādēļ, lai tās gadiem atstrādātās  20% sistēmas kaut cik papurinātu.
Jo ilgāk vieni un tie paši kadri, jo #$%#$%.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2017. gada 26. janvāris, 15:31:11 »

Oi, oi, kādus vārdus tagad tik neliek, ne vien skandināvu...
Tomēr interesanti, kādēļ “puskrievs“ nevis “puslatvietis“ ?
Domei jāmainās kaut vai tādēļ, lai tās gadiem atstrādātās  20% sistēmas kaut cik papurinātu.
Jo ilgāk vieni un tie paši kadri, jo #$%#$%.

Pēc Krievijas krievu uzskatiem tie, kuri šeit dzīvo nav krievi, bet - puskrievi. Katrā ziņā par savējiem viņus tur neuzskata.
Tomēr esmu kļūdījies - māte Ludmila, tēvs - Valerijs.
Un jēdziens "tagad" ... Dzimis Nils ir 1976. gadā ... vai tas ir "tagad"?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2017. gada 26. janvāris, 16:05:25 »

Pēc Krievijas krievu uzskatiem tie, kuri šeit dzīvo nav krievi, bet - puskrievi. Katrā ziņā par savējiem viņus tur neuzskata.
Tomēr esmu kļūdījies - māte Ludmila, tēvs - Valerijs.
Un jēdziens "tagad" ... Dzimis Nils ir 1976. gadā ... vai tas ir "tagad"?

Tagad ne tagad, bet pēc padlaiku Rīgas kinostudijas filmām pilna
plašā Krievzeme ar Martām, Artūriem, Edgariem, Kristīnēm u.c. :)
Krievijā šos sauc par baltijas krieviem - pribalciem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2017. gada 26. janvāris, 22:39:13 »
St.c. pēc Birka un pirms Ušakova Rīgas budžetā bija pat pārpalikums. Tagad ir miiiilzu parādi.
Uz sveša rēķina nav grūti izlikties krutam. Nez, ko darīs, kad tiešām beigsies nauda un aizdevumi un objekti no kā izslaukt vēl? Piemēram, plīsīs burbulis 2 :evil:

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #42 : 2017. gada 26. janvāris, 22:44:57 »
Tex - baidos, ka Tavi mazbērni vēl maksās par kredītiem, kas paņemti nanoūdeņiem un zelta tiltiem utml. utt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2017. gada 26. janvāris, 22:47:11 »
St.c. pēc Birka un pirms Ušakova Rīgas budžetā bija pat pārpalikums. Tagad ir miiiilzu parādi.
Uz sveša rēķina nav grūti izlikties krutam. Nez, ko darīs, kad tiešām beigsies nauda un aizdevumi un objekti no kā izslaukt vēl? Piemēram, plīsīs burbulis 2 :evil:
A "pēc mums kaut grēku plūdi" tas saucas. Nāks vietā kāds cits, kuram tie sūdi būs jāstrebj.

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2017. gada 27. janvāris, 00:07:36 »
Tex - baidos, ka Tavi mazbērni vēl maksās par kredītiem, kas paņemti nanoūdeņiem un zelta tiltiem utml. utt.
labi, ka man nav bērnu :D