Autors Tēma: Mammas jaunais projekts  (Lasīts 3437 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Mammas jaunais projekts
« : 2017. gada 28. janvāris, 15:39:11 »
Nu vot parādīju bildīti no interneta, un tagad saakaas... :D. Mammai patīk visādi knibināmie darbi.
Pagaidām sastāvdaļas nav savienotas, bet taps kāds spilvens, kāds paklājiņš pie gultas..
Reno, es joprojām to rimimaisu iekāroju, tagad atrādu, kāpēc.. :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

Re: Mammas jaunais projekts
« Atbilde #1 : 2017. gada 28. janvāris, 15:51:52 »
Labāk nerādi, citādi sākšu pārdomāt :rofl:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2017. gada 28. janvāris, 16:31:04 »
Reno, tev to nevajag :) katram bumbulim vajag 15-20 minūtes, 60x60 spilvena vienai pusei - 64 gb... :) tad mēs tevi forumā vispār nerdzēsim!!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2017. gada 28. janvāris, 19:02:06 »
Kruta ideja!!!! Esmu sajūsmā  :go_go:
A kā bumbuļus sastiprinās kopā??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2017. gada 28. janvāris, 19:37:20 »
Lai nu minūtes, kur minūtes - tīkamām meditatīvām nodarbēm laiku var neskaitīt - bet cik tiem bumbuļiem kopumā vajag DZIJAS?!  Mana ace rāda, ka baigo lērumu. Un pat ja tie ir atlikumi da pārpalikumi visādi, vienalga gatavais bankrats.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2017. gada 29. janvāris, 00:03:00 »
Man labāk patīk variants, kad bumbuļus taisa no trikotāžīga auduma pilda ar sinteponu vai taml.  un šuj kopā. Šitie bišķi pa spalvainu

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 29. janvāris, 00:07:44 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 29. janvāris, 00:14:17 »
Vizuāli forši, bet es, praktiska sieviete būdama, domāju par mazgāšanu, (ķīmisko) tīrīšanu. Tik dažādi materiāli kopā

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2017. gada 29. janvāris, 00:35:22 »
Tādēļ man vispār nekādi paklāji nav, tikai pie ārdurvīm.
Ja būtu plānāka, varētu kā pledu iedomāties. Bet to darbu sašūt...un pirmkārt sameklēt saskanīgus

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2017. gada 29. janvāris, 01:01:50 »
Bērns mājturības stundās no tādiem dziju pārpalikumu  bumbulīšiem veidoja šalli.
tajos bumbulīšos katrā var tīt vairāku krāsu dzīparus un
tad vieglāk panākt saskanīgu kopskatu, izmantojot pāri palikušos dziju kamoliņus.
Nopirku vien pāris fices vienas krāsas,
kura visiem bumbuļiem vijās cauri un tonāli visu apvienoja.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. janvāris, 01:09:08 no tuk »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2017. gada 29. janvāris, 10:39:46 »
Tiem bumbulīšiem reku astītes atstātas. Tad nu beigās tiks ar tamboradatu pie rupjāka auduma vai kanvas piesprausti un apakšā sasieti.

Neredzu problēmu tādu 60x100 cm piegultas paklājiņu ar rokām pāržmaidzīt siltā ūdenī... Un ko nu šis tur daudz sasmērēsies vietā, kur 1x dienā no gultas jāizkāpj basu kāju.

Es mazliet nesaprotu par tām mazgāšanas problēmām... Kad atrādīju no džinsu gabaliņiem sašūto tualetes paklājiņu ar bij vaimanas, ka vienreizējas lietošanas, bezmaz di@sā ieguldītais darbs un tā... Normāli iemetu vešenē laikpalikam, izskatās joprojām lieliski...

Kvadra, mana mamma ļoti daudz ada... Apada visu radu saimi un ne tikai. Pārpalikumu ir oii... Un es vēl piegādāju ģimenes vecos džemperus, ko izārdīt, tie aiziet ikdienas zeķēs un čībās. Cilvēkam, kurš praktiski no mājas neiziet, tā ir laba nodarbe, ņemties ar visādiem rokarbiem. Tad nu piegādāju idejas un arī materiālus...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. janvāris, 10:45:09 no Emīlija »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2017. gada 29. janvāris, 12:19:02 »
Džinsam no problems ar mazgāšanu, bet es par akmeņu paklāju. Tur, liekas, bija dažnedažādi materiāli. Un izžāvēt?

Forši, ka ir tāds apadītājs:)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2017. gada 29. janvāris, 12:30:06 »
Noskatījos to akmeņu video, zosāda uzmetās jau brīdī, kad meitene segai kaut kur pa vidu caurumu izgrieza... :D

Mjā. Kā kopt tādu, tiešām nav skaidrs, pat aizmirstot, cik šķidri tika sadiegts...

« Atbilde #13 : 2017. gada 29. janvāris, 16:07:44 »
Ak jūs, praktiskās latvietes! Šitādu akmeņu paklāju nav paredzēts mazgāt, kur nu vēl atstāt mantojumā mazmazbērniem  :talking:  Kad riktīgi sašmucēts, met ārā un uzcakina jaunu. Tagad mobilos nav paredzēts lietot ilgāk par diviem gadiem, bet jūs par lupatu paklāja ilgmūžību uztraucaties  :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2017. gada 29. janvāris, 16:18:53 »
Slinkums taču.

Un visu laiku jāiepērk segas, ko graizīt ;)