Autors Tēma: Vasaru plānojat?  (Lasīts 9801 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Vasaru plānojat?
« : 2017. gada 31. janvāris, 15:16:48 »
Jūs savu silto sezonu plānojiet? Man jau aizplānota. No pavasara līdz rudenim. Pasācieni ar rezervācijām, citi ar biļetēm, citi ar reģistrāciju. Vienvārdsakot - čušs - viss atvaļinājums sadalīts un aizplānots. Vēlāk vairs nevarēs, kruto pasākumu reģistrācijas vai biļetes būs cauri, labākās un lētākās naktsmītnes pilnas.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 01. februāris, 11:05:09 no pitons »

Atslēdzies taj

Re: Vasaru plānojat?
« Atbilde #1 : 2017. gada 31. janvāris, 15:54:57 »
To vienmēr esmu apbrīnojusi!
Man tas notiek citādāk. Impulsīvi un vairāk ar netālo pieejamo (nosacīti neskarto) dabu. Impulsīvs brauciens kaut kur, kur iespējams. Došanās pie kāda ezera, pa dabas takām, pakāpjoties kādā skatu tornī. Kompānija, sviestmaizes līdzi, fotokamera, un laime pilnīga.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 31. janvāris, 16:04:41 »
katrs jau citādi savu brīvo laiku izkārto. Mēs arī diezgan ilgi tā diži nekur prom nerāvāmies, tad bērni par mazu, tad naudas par maz bija. Tā nu pamazām viss tas ieskrējās un ir baigi forši. Tiesa, tas varbūt paātrina laika ritumu, bet kam gan citam to vairs taupīt...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2017. gada 31. janvāris, 16:25:37 »
Jūs savu silto sezonu plānojiet? Man jau aizplānota. No pavasara līdz rudenim. Pasācieni ar rezervācijām, citi ar biļetēm, citi ar reģistrāciju. Vienvārdsakot - čušs - viss atvaļinājums sadalīts un aizplānots. Vēlāk vairs nevarēs, kruto pasākumu reģistrācijas vai biļetes būs cauri, labākās un lētākās naktsmītnes pilnas.
Kādreiz es arī tā darīju, bet tagad pasaule kļuvusi tik nedroša terorisma dēļ, ka pat ceļot pārgāja apetīte, tāpēc biežāk paceļojam tepat pa LV vai arī uz EE un LT. Un atpūta vasarnīcā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2017. gada 31. janvāris, 16:32:15 »

ko tur to vienu nedēļu daudz plānot? :D :D 
vēl jau nav zināms kad viņa būs aprīlī vai jūlijā...vienu gadu paziņas vasarā aizgāza uz Spāniju...tā ij nosēdēja nedēļu viesnīcā, segās ietinušies. auksts un lietus.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2017. gada 31. janvāris, 16:50:55 »

Pēc tam pāris mēneši jāatpūšas no tāda maratona

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2017. gada 31. janvāris, 16:56:21 »
Es plānoju vienu vasaru februāra beigās, vienu - maija sākumā, vienu - kautkad septembra beigās. Pa nedēļai. Kas būs pa vidam - a kas to lai zina, ko jau Dabas māte dos, tepat Latvijā...:) Bet vienalga - plānoju tad baudīt mežu, upi, sauli, lietu tepatvien, un priecāties par brīnišķīgo zaļo, tad jau redzēs - ko...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2017. gada 31. janvāris, 17:24:20 »
Kādreiz esmu jau janvārī apmaksājusi Impro braucienus. Šogad neko organizētu neplānoju. Ja kāds mani kaut kur spontāni sabuntos (divus pēdējos gadus tā arī sanāca), tad varbūt aizlaidīšu arī līdzi. Ja ne, tad aprobežošos ar kādu izbraucienu/pārgājienu tepat pa Latviju/Baltiju, dažām dienām Kolkā pie jūras un kādu laiviņu nobraucienu pa upi. (Kas droši vien būtu saprātīgāk no naudas ekonomijas viedokļa - vajadzības krietni apsteidz iespējas  ;) )
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 31. janvāris, 17:35:16 no kvadra »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2017. gada 31. janvāris, 18:16:07 »
Aiz "plānojiet" bija jābūt izsaukuma zīmei!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2017. gada 31. janvāris, 20:21:32 »
Man plāns katru gadu identisks, pakārtots skolēnu brīvdienām. Tas i tieši 6 nedēļas. Galamērķis katru gadu viens un tas pats. Tur tad pēc apstākļiem pieķeram kko klāt no apkārtnes.
Biļetes gan dzenāju laicīgi. Šobrīd ir atpakaļ no, bet nav uz :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2017. gada 31. janvāris, 20:48:02 »
Vasara saplānota. Vienmēr, vienmēr vasaru pavadu Latvijā.
Vietējo vasaru nekad garām nepalaižu.
Nu un tad seko daži pagarinājumi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2017. gada 31. janvāris, 21:24:34 »
Vasara saplānota. Vienmēr, vienmēr vasaru pavadu Latvijā.
Vietējo vasaru nekad garām nepalaižu.
Nu un tad seko daži pagarinājumi.

Ja LV to var saukt par vasaru :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2017. gada 31. janvāris, 21:52:25 »

Ja LV to var saukt par vasaru :)

Kāda nu ir, tāda ir mums tā vasara ;)
Atceros, vienā darbā bija kolēģe, kurai par katru cenu vajadzēja atvaļinājumu vasarā.
Nu, ja vajag, tad vajag. Vienmēr atgriezās no Spānijas ar saulē nodegušiem matiem
par kuriem visu pārējo gadu sūkstījās un skraidīja pa saloniem “remontēdama“.
Bet ja vajag, tad vajag. Un katru gadu. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2017. gada 31. janvāris, 22:26:30 »
Pēc tam pāris mēneši jāatpūšas no tāda maratona

labs jautājums - kas tad īsti ir atpūta? zvilnēt ļežakā saules staros? Es nevaru, pēc 15 minūtēm sāku knosīties, tā izbesī tas viss. Pludmales smiltīs vēl trakāk, desmit minūtes (i to neatceros, pirms cik desmitgadēm pēdējoreiz tas bija). Dīki vazāties pa vienādām drupām vai dienvidzemju pilsētelēm? Nav mans. Man gribas mērķi. Vai ceļojumu ar aktivitāti. Vai kaut kadu pasākumu, kas elpu aizrauj.. Bet arī ne galēji ekstrēmu to visu. Ar gumiju un izpletni neesmu lecis un neplānoju. Everestā arī negribu kāpt. Tā kaut kā es te maisos ar to t.s. atpūtu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2017. gada 31. janvāris, 22:51:12 »
Tas jau Bob(i)s kā kuram.
Citam varbūt tieši ļežaks, citam vides maiņa vai piedzīvojums, vai adneralīns...
Cik cilvēku, tik variantu, galvenais, lai visi atpūtušies. :)