Autors Tēma: Vasaru plānojat?  (Lasīts 9833 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Vasaru plānojat?
« Atbilde #15 : 2017. gada 31. janvāris, 23:42:16 »
Es ļežaks ... es visu savu atvaļinājumu varētu nogulēt fazendas zālājā ar grāmatu rokās. Vai maldīvu pļažā :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2017. gada 31. janvāris, 23:51:11 »
Es ļežaks ... es visu savu atvaļinājumu varētu nogulēt fazendas zālājā ar grāmatu rokās. Vai maldīvu pļažā :D
Pļažā es gan nevaru ilgi nogulēt, drīzāk fazendas zālājā ar kādu mīļu Z.Ērgles bērnības grāmatu rokās. Vslabāk zem ābeles, lai viegla paēna un saules stari starp zariem spraucas. Un laiku pa laikam man patīk turp doties jau piektdienas vakarā, lai pabūtu vienatnē un netraucēti  varētu baudīt grāmatas lasīšanu un pirms miega skatīties kādu iemīļotu filmu datorā.  (Jo kopā ar vīrieti jau cits atpūtas ritms un darbi).
Ehh, vasaru sagribējās...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2017. gada 01. februāris, 08:25:10 »
Saplānots ir tikai aptuveni - aprīlī 2 nedēļas uz vimbu copi, atlikušais mēnesis jūlijā. Tad pie jūras, upes un vēl, kur nu vasara mani aizvedīs.  :saule:

Atslēdzies dille

« Atbilde #18 : 2017. gada 01. februāris, 08:54:55 »
Man plānošana kā tāda nepatīk, patīk spontanitāte.
Nu jā, ārzemju ceļojumi ir jāplāno gan, lai dabūtu lētākas biļetes un naktsmājas.
Tā kā Italjāno-čelentāno augustā būs par karstu, tad kaut kad septembrī, bet tas vēl tālu. Gan paspēs.
Bet pārējo - ko gan tur plānot? Gan jau - kur un ko gribēsies, to darīs. Gan savos laukos parosīšos, gan brīvdienās ar riteņiem, gan kādi pārgājieni, ar laivām gribētos, gan jau spontāni aizšaus kur Ikaunijā, Lietavā, varbūt poļu zemē. Tur nekas nav jāplāno.

Bob, varbūt mazliet padalies, ko Tu esi saplānojis? Nu kādu ārzemju ceļojumu un ko vēl citu tik laicīgi var plānot?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2017. gada 01. februāris, 09:23:32 »
Man plānošana kā tāda nepatīk, patīk spontanitāte.
Nu jā, ārzemju ceļojumi ir jāplāno gan, lai dabūtu lētākas biļetes un naktsmājas.
Tā kā Italjāno-čelentāno augustā būs par karstu, tad kaut kad septembrī, bet tas vēl tālu. Gan paspēs.
Bet pārējo - ko gan tur plānot? Gan jau - kur un ko gribēsies, to darīs. Gan savos laukos parosīšos, gan brīvdienās ar riteņiem, gan kādi pārgājieni, ar laivām gribētos, gan jau spontāni aizšaus kur Ikaunijā, Lietavā, varbūt poļu zemē. Tur nekas nav jāplāno.

Bob, varbūt mazliet padalies, ko Tu esi saplānojis? Nu kādu ārzemju ceļojumu un ko vēl citu tik laicīgi var plānot?

Vot ar riteņiem būtu forši izbraukt aplīti - Rīga - Lapmežciems - Engure - Kolka - Ventspils - Kuldīga - Sabile - Tukums (un tad ar vilcienu līdz Rīgai)
Man tā, šis tas ir - viena slēpošana kalnos, viens Eiropas lielpilsētas pusmaratons, viens superduper rokkoncerts, divi aktīvie braucieni uz noteiktiem Eiropas apvidiem, vēl nezinu par līdzbraukšanu uz vienu maratonu, jo tur pats reģistrāciju jau nogulēju (tā beidzās 10 mēnešus pirms pasākuma). Nu un vēl īsāki lielpasākumi uz vietas LV.

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2017. gada 01. februāris, 09:51:29 »
Tad jau labāk ņem Tukums -Apšuciems (vismaz jautrāk)utt. Es gan vienmēr ar žēlumu un izbrīnu noskatos uz tiem velotūristiem, kas ir izbrauku;si uz trases Engure-Kolka. Nē, nu daži līkumi jau ir, bet tie kilometriem garie taisnie gabali...īpaši pirms Upesgrīvas... Augustā gan skaisti, tad virši zied
Tad labāk ar kājām pa pludmali

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 01. februāris, 10:12:02 »
Nu kādu ārzemju ceļojumu un ko vēl citu tik laicīgi var plānot?

Norvēģijas ceļojumus parasti plānoju 9 mēnešus iepriekš, tad vēl ir labi kempingi labās vietās pieejami... protams, var braukt uz dullo, bet tad jārēķinās, gan ar to, ka izmaksas būs x2, gan arī kādu nakti var nākties mašīnā pārlaist.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #22 : 2017. gada 01. februāris, 10:12:59 »
Un laiku pa laikam man patīk turp doties jau piektdienas vakarā, lai pabūtu vienatnē un netraucēti  varētu baudīt grāmatas lasīšanu un pirms miega skatīties kādu iemīļotu filmu datorā. 
oj es fazendaa shitaa laiskoties varu tikai darba dienaas, kad citi straadaa, jo briivdienaas ir cilveeki, tusinji, alkagols :D, vistu zjaaveeshana un citi tingeljtangelji
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies dip

« Atbilde #23 : 2017. gada 01. februāris, 10:15:40 »
Tad jau labāk ņem Tukums -Apšuciems (vismaz jautrāk)utt. Es gan vienmēr ar žēlumu un izbrīnu noskatos uz tiem velotūristiem, kas ir izbrauku;si uz trases Engure-Kolka. Nē, nu daži līkumi jau ir, bet tie kilometriem garie taisnie gabali...īpaši pirms Upesgrīvas... Augustā gan skaisti, tad virši zied
Tad labāk ar kājām pa pludmali
Man Engure-Kolka ir gandrīz vai saldais ēdiens. Rojā var iešmaukt mežā un pa meža takām braukt. Tad gar jūru arī iet ceļš.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2017. gada 01. februāris, 10:24:39 »
Vienmēr vasarā ieplānoju 1-2 ārzemju ceļojumus vai atpūtu un 1- 2 konkrētus notikumus. Pārējais ir pašplūsmā - pieceļas un izdomā, ko darīt un kur aizbraukt vai aiziet.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 01. februāris, 11:08:54 no pitons »

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #25 : 2017. gada 01. februāris, 11:50:16 »
Vasaras pagarināšanai aprīlī 2 nedēļas Tenerife, maija sākumā Horvātija. Vasarā arī Latvijā labi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 01. februāris, 19:41:57 »
Pagājšvasar plānoju, ha!

Šogad neko, kā būs, tā būs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2017. gada 01. februāris, 21:51:47 »
Nē, nu, viss ok, droši vien viss pareizi :), bet man tā plānošana kā tāda...
Eh, visu darba dzīvi plānoju, menedžēju, atvaļinājumā gribu atslābt no tiem plāniem.
Ir vējš, sērfoju, nav, nesērfoju. Spīd saule, sauļojos, nespīd vai līņā, sēžu terasē, lasu,
dzeru baltvīnu, ēdu pasaulē gardākās zemenes. Nu tā pa vienkāršo.
Vakarā draugi, grils, vīns, bridžs, sarunas.
Mierīgi, bez steigas un stresa. Atpūšos.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #28 : 2017. gada 01. februāris, 22:10:06 »
Es ar' spontāni ceļoju. Agrāk visu ļoti plānoju, tagad vairs nē. Ja nu vienīgi ceļojums ārpus Eiropas un rīcībā maz laika, tad gan vismaz lielos vilcienos saplānoju. Man patīk ceļot vienai-izvēlos kādu pilsētu, piem., Itālijā un nesteidzīgi iepazīstu/ izbaudu atmosfēru.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2017. gada 01. februāris, 23:07:59 »
Saplānots līdz augustam. Neplānot var atļauties tikai 2-diennieku tepat Latvijā vai tuvējās ārzemēs. Fakts, ka aprīlī būšu Itālijā, palīdz pārdzīvot tizlos februāra un marta mēnešus.