Autors Tēma: Rubeņa grāmatu uz sārta?  (Lasīts 2754 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Rubeņa grāmatu uz sārta?
« Atbilde #15 : 2017. gada 04. februāris, 17:22:41 »
Nu tak izlasiet vispirms :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2017. gada 04. februāris, 17:28:21 »
Tās vietas, kas ir pretrunā, tur ir izanalizētas. Tālbergs arī nav lasījis, starp citu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2017. gada 04. februāris, 17:36:38 »
Tās vietas, kas ir pretrunā, tur ir izanalizētas. Tālbergs arī nav lasījis, starp citu..

Tur jau tā jautrība, ka vien bildītes paskatījies, bet dedzināt aicina :)
Brīnums, ka Veco derību neaicina iznīcināt.
Salīdzinoši Rubeņa gara darbs tad kā nevainīgs bērns... ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2017. gada 04. februāris, 17:52:14 »
Nu ņav tur tā, noklausies taču. Žurnālisti, kā parasti, no mušas ziloni. Tas izsauciens par sadedzināšanu bija līdzvērtīgs tam, ja viņš teiktu "ak šausmas". Nekāda nopietna aicinājuma dedzināt tur nav. Un tas sašutums bija par kāda mākslinieka bildēm, kuras Rubenis izmantojis grāmatā, ne tik daudz pašām bildēm, bet mākslinieka biogrāfiju, viņš esot gulējis ar savām māsām, meitām un ko tur vēl. Nezinu, cik tur taisnības.

Atslēdzies magda

« Atbilde #19 : 2017. gada 04. februāris, 18:26:58 »
Grāmatu esmu lasījusi. Ir viedoklis- pozitīvs! Speciāli paņēmu un pāršķirstīju,lai atrastu,kaut vienu nepiedienīgu "bildi"- nevienas, nudien!!!  :hi:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 04. februāris, 20:20:55 »
Nē, nu, zinot to, ka kristīgā ticība vienmēr ir locījusies līdzi konjunktūrai, es ne par ko nebrīnītos, īpaši attiecībā uz LV galma kristieti Rubeni.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2017. gada 04. februāris, 20:30:57 »
Es cienu to Juri Rubeni, kuru pazinu KĀDREIZ - kā mācītāju un cilvēku ar augsti attīstītu garīguma pakāpi, bet būsim godīgi, viņš jau pasen faktiski darbojas kā uzņēmējs -izdod grāmatas lielās tirāžās un par ne-mazu dalības maksu savā lauku īpašumā "Elijas nams" rīko klusuma nometnes, kuras smalki nosauktas par Kontemplatīvās meditācijas dienām (3 vai 5 vai 7 dienu kurss). Es nesaku, ka tas ir slikti, bet tas vairs nav tas pats J.Rubenis, kādu zinājām kādreiz...