Autors Tēma: Ukraina šodien.  (Lasīts 13659 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Ukraina šodien.
« : 2017. gada 01. februāris, 21:11:33 »
Ziņas no frontes: "Mieru, tikai mieru - strādājam."
Novāciet man to smaidu no ģīmja...

:happy:

Atslēdzies Broņa

Re: Ukraina šodien.
« Atbilde #1 : 2017. gada 01. februāris, 22:08:15 »
Mao, tu jau frontē?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 02. februāris, 07:35:02 »
Šorīt gan bija cita infa - vietējie pie šāvieniem Dombasā jau pieraduši, vairs nepiegriež vērību. Pilsēta palikusi bez apkures un ūdens, cilvēki cer uz evakuāciju. Skati baisi. Grūti noticēt, ka tā kaut kur ir šodienas realitāte. Galvā nerīmējas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 02. februāris, 09:14:24 »
Skaidrs, ka separātistu uzbrukums ar nez no kurienes uzradušos "zaļo" zenītieroču atbalstu, ir radījis drausmīgus postījumus. Prieks ir par ukraiņu pārliecību un profesionalitāti, ar kādu tie uztver situāciju un risina to. Kā pēc grāmatas - pastrādā un vēl 2 km atgūti. Padzirda ar tēju nosalušas omītes, uzcep omleti, pastrādā un vēl 20 200. .....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2017. gada 02. februāris, 09:17:05 »
Mao, tu jau frontē?

Fuj, es no tumsā čaboša čiekura  jau saietu čokurā...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2017. gada 02. februāris, 20:24:20 »
https://twitter.com/VonzalesDelGado/status/826817143543046146

Ja uguni pārtrauks krievija - nebūs kara. Ja uguni pārtrauks Ukraina - nebūs Ukrainas..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2017. gada 03. februāris, 11:46:09 »
Negribas jau sazvērestības meklēt, bet situācijas attīstība pilnīgi spieda jauno ASV vēstnieci ANO nosodīt agresīvās Krievijas darbības Ukrainā. http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/646019-asv_nosoda_krievijas_agresivas_darbibas_ukraina

Ko ta donbasiešiem kurpe TĀ spieda, ka nevarēja pāris mēnešus pagaidīt, kamēr Donalds ar Vladimiru lietas nogludina...  :sarcasm:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2017. gada 03. februāris, 16:44:33 »
Tramps solīja atcelt sankcijas. Solīts - darīts, kā ne kā biznesmenis, tak nešmauksies. Lūk kāds embargo atcelts - turpmāk ASV uzņēmumi atkal drīkstēs vērsties RU FDD, lai saņemtu licences savu elektronisko iekārtu/pakalpojumu tirdzniecībai RU mazumtirdzniecībā. Vopšim Microsoftam vajadzēja. Viss.  Pārējais pa vecam. Un pār Avdejevku krīt raķetes.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 03. februāris, 17:08:21 no Mao »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2017. gada 03. februāris, 19:50:28 »
Microsoftam vajadzēja
e-mm- a- mēs zinām k-ko par Geitsu... izņemot par $?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #9 : 2017. gada 03. februāris, 23:47:34 »

Citāts
He (Bill gates)  stepped down as chairman of Microsoft in February 2014, taking on a new post as technology adviser to support the then newly appointed CEO Satya Nadella

Bet man šķiet ka šiem pro-oligarhiskās ukrainas spiedzējiem ir vienalga, līdzīgi, kā viņiem ir vienalga ka Kijevas huntas valdības kontrolētie soda bataljoni nogalina vietējos civiliedzīvotājus, kas nav ievesti no Krievijas, bet ir Ukrainas pilsoņi, un negrasās to beigt, jo ir samācījušies no PSRS laikā vēstures grāmatām, ka proletāriešiem vajag piedāvāt  "ārējo ienaidnieku" (auksto karu) ja reiz nevar piedāvāt vairāk "maizes un izpriecas". ;) Un Austrumukrainas konfliktu pavada bezprecidenta apjoma deformācijas kampaņa, patiesībā jau no abām pusēm, kur abu pušu radikalizētas personas (ne visai nosvērtas) "jūtās kā zivs ūdenī" un modina līdzjūtību ārvalstu nelīdzsvaroto personu līdzjūtību. 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2017. gada 04. februāris, 00:46:38 »
Tagad vajag smailiju "bērnībā ratiņi bez bremzēm bija"..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2017. gada 04. februāris, 01:07:24 »
Man personīgi cilvēks stāstīja, ka Ukrainā dzīvojošie radi savām acīm redzējuši, kā puisēnu pienaglo un māti aiz tanka vazājuši. Tas bija toreiz, kad tiko šīs "ziņas" parādījās.
Gribot, negribot ar šo cilvēku sanāk regulāri satikties. Kad nāca gaismā meli, es pajautāju ko saka radi...
Oft.  Jā, patiešām cilvēks dzimis, audzis Donbasā. Latvijā kopš 80-tajiem. Ir radi Ukrainā. Pie kam abās frontes pusēs.
Bet mīlestība nešķiro. Samīlējušies dažādu tautību cilvēki - ukraiņa un krievietes ģimenē dzimis cilvēks ar ļoti nopietn, lai neteiktu agresīvi, nacionālistiski noskaņotu latvieti.
nu lūk..
Par šo konkrēto gadījumu izvairās runāt. Bet paliekot stūrī, uzbrūk par NATO okupāciju...
Iebraukušajam cilvēkam stāstīja, rādīja foto vēsturi. Arī ar izsūtīšanas un nošaušanas dokumentiem. Arī goldomoru.atgādināja Utt., utjp. Reizēm pat šķita un parādījās cerība, ka nu ir konkrēta kognitīvā disonanse.. uz īsu brīdi..
Argumentēja par valodas eksāmena nepieciešamību pilsonības iegūšanai.Nokārtoja un ir. Bet tāpat cilvēks diezgan prokrievisks. 70tajos Donbaā esot sisti krievi.
Par vēsturi kkā ndaizdomājas. Fašisti visi.

Tas paC, pastāsti, kas, Tavuprāt, ir hunta? Un kādas darbības šī hunta veic?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. februāris, 01:13:15 no Broms »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2017. gada 04. februāris, 09:49:47 »
Atklāti sakot, es vispār nesaprotu, ko jūs visi te ņematies ap to Ukrainu? No vienas puses, kāds te tiešām uzskata, ka kara (tai skaitā - informatīvā) apstākļos jums kāda no pusēm tiešām 100% taisnību stāstīs? Ja gribas kādas drupačas izpratnes par to, kas tiešām notiek, laipni lūgti, - ir jābūt tur uz vietas.
No otras puses, mums ko? Pašiem savu problēmu trūkst?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #13 : 2017. gada 04. februāris, 10:54:34 »
Atklāti sakot, es vispār nesaprotu, ko jūs visi te ņematies ap to Ukrainu? No vienas puses, kāds te tiešām uzskata, ka kara (tai skaitā - informatīvā) apstākļos jums kāda no pusēm tiešām 100% taisnību stāstīs? Ja gribas kādas drupačas izpratnes par to, kas tiešām notiek, laipni lūgti, - ir jābūt tur uz vietas.
No otras puses, mums ko? Pašiem savu problēmu trūkst?
Nu tak..ja Bolderājā problēmas sākās, tad tak pofig. Vai ta pašiem Āgenskalnā viss ir kārtībā...  :sarcasm:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2017. gada 04. februāris, 11:05:47 »
Redzi, Brom!
Lai kā daudziem to gribētos, LV nav un tuvākajā laikā nebūs nekādā veidā ne globālās, ne reģionālās politikas ne veidotāja, ne ietekmētāja. Pat Rinkēvičam un Mūrniecei neviens nejautās, ja gribēs Baltijas jūrā kādus ieročus izmēģināt vai Lukašenko ar kodolieročiem nobombardēt. Nemaz un vispār nerunājot par tik tālām vietām kā Doņecka. Tik vien kā  :go_go: :go_go: :go_go:  zem svešas stabules ... viss, ko LV var atļauties.
Lai varētu mēģināt kādreiz muti vaļā vērt, ir jāiegūst svars vismaaaaaaaaaz Baltijas mērogā.
Pagaidām LV galvenajam uzdevumam būtu jābūt nevis kvekšķēšanai, vietā tas vai nē, bet vispirms - nepārtrauktam skatienam savā naudas makā, lai vēlāk, ja viss izdodas, būtu ko attīstībā un izaugsmē ieguldīt...

Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?