Autors Tēma: Ukraina šodien.  (Lasīts 13669 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Ukraina šodien.
« Atbilde #15 : 2017. gada 04. februāris, 11:08:31 »
... bet, nu, sīkam kvekšķim, kuru pat kaķis var piekaut, tēlot lielo sanbernāru vai vilku ... kaifs, es saprotu ir liels, tik' jēgas no tā ...?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #16 : 2017. gada 04. februāris, 11:11:26 »
... un vispār ... mums īstenībā pat patstāvīgas ārpolitikas nav. Sarunās divi onkuļi - Tramps un Putins, varēsim atkal par molotova-ribentropa aktu Nr. 2. kliegt...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 04. februāris, 21:06:49 »
Tas paC, pastāsti, kas, Tavuprāt, ir hunta? Un kādas darbības šī hunta veic?

Tu sāc uzdot jautājumus it kā tikko dzimis būtu. :) Demokrātiskā ASV visus aukstā kara gadus ar huntu palīdzību pārvaldīja Latiņameriku un Dienvidameriku :) ASV ir pasen iesitusi roku šādu pārvalžu iedibināšanā ;)
Nu jā, mūsdienās jau nav nekādi 70 gadi, vienkārša militārā diktatūra vairs īsti neder. Tad nu izveidoja šo oligarhu trakomāju :)   :ou:
Un uzmanības pievēršanai ir šis te pastāvīgais reālais militārais hotspots, kurā pamatā tiek nogalināti Ukrainas pilsoņi, kas ir šīs huntas roku darbs, gan sabiedrības sašķelšana, gan nogalināšana.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2017. gada 04. februāris, 23:42:14 »
Atklāti sakot, es vispār nesaprotu, ko jūs visi te ņematies ap to Ukrainu?

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 05. februāris, 09:16:01 »
Oi, Spārka!
Steidzami vajag tagad noorganizēt jaunas tēmas par citām tādām pašām laivām!
Tur, apakšā vēl var būt citādi uzraksti: Sīrija, Irāka noteikti vēl vesela rinda! Sīrijā regulāri iet bojā civilie. Kur diskusija?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. februāris, 09:42:17 »
Aplauzties bail nav? ka tik' mūsu bāleliņiem tūliņ atkal sarkt un bālēt neiznāk par savu šābrīža pozīciju!

Эскалация российскими войсками боевых действий на Донбассе стала первым испытанием для желания Дональда Трампа улучшить отношения с Россией.
Об этом пишет издание The Guardian, отмечая, что в заявлении госдепартамента США по поводу столкновений в Авдеевке не было ни слова критики в адрес России и подконтрольных ей русских банд.
При этом издание подчеркивает, молчание госдепа США стало четким сигналом того, что политика США в отношении России за время президентства Трампа изменится.
Пресс-секретарь ведомства Марк Тонер объявил, что США «глубоко обеспокоены» насилием и призывают к «немедленному, всеобъемлющему перемирию». Однако, он ничего не сказал о том, кто виноват в эскалации.
Русская пропаганда с радостью отреагировала на эти изменения в тоне Америки.
«Вашингтон не обвинил непризнанные республики за нарушение перемирия, не заявил ни о какой поддержке Киеву, не сказал ни слова о роли России. Различные формы всех этих позиций, как правило, играли ключевую роль во всех заявлениях администрации Барака Обамы по Украине», — написала «Российская газета».
The Guardian отмечает, что заявление госдепартамента США контрастировало даже с комментариями американской миссии в ОБСЕ, которая состоит из карьерных дипломатов.
Она отступила от нового настроения в Вашингтоне.
«Россия и боевики разожгли волну насилия в Авдеевке», — заявила поверенная по делам США в ОБСЕ Кейт Бирнес.
«Мы призываем Россию прекратить насилие, уважать перемирие, отвести тяжелое вооружение и прекратить попытки захватить новые территории за контактной линии», — добавила она.
Издание отмечает, что никто из близкого окружения Трампа не сделал никакого заявления относительно событий в Украине.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 05. februāris, 09:47:14 »
Tu Zigfrīd esi kaut kāds mazohists? Jeb domā, ka kādu pārsteidz lielo valstu zemais interešu līmenis par mazajām valstīm?

Postē tik rakstus ar domu, - vai kā jūs visi tagad baidīsieties, es taču teicu, ka tā būs utt.

Latvija un latviskais gars,  ir izdzīvojis cauri laikiem, neatkarīgi no valstiskās formācijas, bet ne jau ar tādu attieksmi kā Tavējā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2017. gada 05. februāris, 09:56:03 »
Pareizi, Bob! Atslēgas vārds ir "izdzīvojis". Bet, vai kādreiz šī tauta ir arī DZĪVOJUSI? Vot, tas ir liels jautājiens. Spriežot pēc tā, ka tā ir regulāri zaudējusi daļu sevis (izceļotāji uz Ameriku, izceļotāji uz Krieviju, 1944. gada bēgļi, Īrija un citas vietas šobrīd) ..., ... ai, bet kāda starpība?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2017. gada 05. februāris, 09:59:34 »
patrioti neaizbrauc.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2017. gada 05. februāris, 10:01:18 »
Tieši tā, Bob, patrioti neaizbrauc. Bet nedara lietas labā arī - ņefiga.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2017. gada 05. februāris, 10:02:34 »
Tieši tā, Bob, patrioti neaizbrauc. Bet nedara lietas labā arī - ņefiga.

sēt gaudas nenozīmē kaut ko darīt lietas labā

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2017. gada 05. februāris, 10:06:06 »
Oi! Tad man tagad kas būtu jādara? Jāaizver acis, jāizliekas neko neredzam un nesaprotam, un jāsaka: "Cik laaaabi mēs tagad dzīvojam! Dziedāt varam latviešu valodā un diet - arī!" Nu, super! Apdomāšu! Varbūt tā y pareizāk! Lai viss notiek, kā notiek, ne?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2017. gada 05. februāris, 12:40:40 »
patrioti neaizbrauc.

Arī patrioti aizbrauc, Bobi. Varbūt piemeklē citu vārdu

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #28 : 2017. gada 05. februāris, 20:08:02 »

Arī patrioti aizbrauc, Bobi. Varbūt piemeklē citu vārdu

Jap šis ir konflikts kopš kāda 1995 gada, kad izbraukušie patrioti sāka skaidrot kāpēc atgriezties dzimtenē NAV iespējams aiz patriotiskiem iemesliem! :)  Patrioti patiesībā "pirmie ieņem vietas laivās uz Zviedriju", kā tas bija aprakstīts -  vai ne Blaumaņa "nāves ēnā"!!? Pirmiem ir jābēg tiem, kam pilnas krūtis ar Latviešu patriotismu! :D  Paliek tikai tiem kas saķēpājušies ar roku pielikšanu "nacionālās tīrīšanas lietās", jo tiem jau nav kur bēgt. ;)

p.s. es patiesi nesaprotu, kā šī saruna pēc Spārkas bildītes attiecas uz austrum Ukrainas slepkavībām?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 05. februāris, 20:12:30 »
Jap šis ir konflikts kopš kāda 1995 gada, kad izbraukušie patrioti sāka skaidrot kāpēc atgriezties dzimtenē NAV iespējams aiz patriotiskiem iemesliem! :)  Patrioti patiesībā "pirmie ieņem vietas laivās uz Zviedriju", kā tas bija aprakstīts -  vai ne Blaumaņa "nāves ēnā"!!? Pirmiem ir jābēg tiem, kam pilnas krūtis ar Latviešu patriotismu! :D  Paliek tikai tiem kas saķēpājušies ar roku pielikšanu "nacionālās tīrīšanas lietās", jo tiem jau nav kur bēgt. ;)

p.s. es patiesi nesaprotu, kā šī saruna pēc Spārkas bildītes attiecas uz austrum Ukrainas slepkavībām?

Nepļāpā to, ko nezini.