Autors Tēma: Jaunieši ezotērikā  (Lasīts 4989 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Jaunieši ezotērikā
« : 2017. gada 01. februāris, 22:41:09 »
Interesanti, ka ezotērikas lauciņā arvien vairāk sāk darboties tieši gados jauni cilvēki. Atklājuši zelta āderi vai tiešām ir ar "ūberspējām" . Kā jums šķiet?

Atslēdzies Afrora

Re: Jaunieši ezotērikā
« Atbilde #1 : 2017. gada 01. februāris, 22:44:04 »
Neko nezinu. Lūdzu kko konkrētāk. Kādi jaunieši?? Kādas spējas??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2017. gada 01. februāris, 22:58:51 »
Piemēram, Agnese Ziediņa, Matīss Barkovskis, Ilze Vītoliņa un, nu kaut vai tā pati Ragaciema Agnese.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. februāris, 23:09:09 »
Un kas tie tādi?? Ko viņi dara??

P.S. es nesaprotu vai es neskaidru kko jautāju, ka atbildes tādas "gribi diskutēt manā tēmā ej goglēt"??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. februāris, 23:23:15 »
Piemēram, Agnese Ziediņa, Matīss Barkovskis, Ilze Vītoliņa un, nu kaut vai tā pati Ragaciema Agnese.

Ilze Vītoliņa, tā kura teātra tērpu māksliniece?, tad jau es arī būšu jauniete :).
No visiem minētajiem esmu vien portālos lasījusi kādu sviestu no “gaišreģes“
vai kā nu tur, Ragaciema Agneses ar vispārzināmiem prātuļojumiem un “atklāsmēm“.
Bet nu neesmu auditorija.
Par to, ka nāk jauni “brīnumdari“, vecie aiziet un daba, kā zināms, tukšumu nemīl..
Brīva niša biznesam.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. februāris, 23:24:10 »
Jā, neskaidri jautā. Kaut gan... tu jau laikam neesi LV. Jo citādi par Ragaciema Agnesi būtu dzirdējusi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2017. gada 02. februāris, 00:18:58 »
Neesmu gan. Vnk tad sākumā vaig piebilst, kādai auditorijai diskusija domāta. Vai arī pastāstīt kko sīkāk

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2017. gada 02. februāris, 00:59:28 »
Nešķiet.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2017. gada 02. februāris, 07:24:40 »
Ja jau šie jaunie ezotēri parādās dzertenajos medijos - tb tā Ragaciema gaišreģe, tad kaut kas tur nav tīrs. Vismaz tāda sajūta paliek

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2017. gada 02. februāris, 08:23:45 »
Paskatās Ekstrasensus, palasa Koelju un ezotēriķis gatavs. Biznesa niša

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2017. gada 02. februāris, 09:32:57 »
Neko par konkrētajiem kadriem nezinu. Uz visus ezotēriķus uzskatu par muļķu slaukšanu, sooo, gan jau nebūs objektīvi. BET, jaunieši nav padomijas apspiesti viņiem vnk pašapziņa augstāka. Iesitu naglu - tātad esmu celtnieks. 1x kko nozāģēju- galdnieks. un tas pats ar "ekstrasensiem". Tā nevar būt?
Ar kko proslavitsa gribas, bet derīgu spēju, kā piemēram gadiem kādu zinātni bīdīt, nav vai vnk ir slinkums...

« Atbilde #11 : 2017. gada 02. februāris, 13:08:28 »
man liekas, ka gluži par jaunu to Ragaciema Agnesi nevar saukt, ok, nav večiņa, bet nu bet kā jauniete gan vairs nekvalificējas :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2017. gada 02. februāris, 13:35:01 »
Lau un brīnos, a čom eta vi...:D neesmu nevienu/neko no šitiem i dzirdējusi. Ģerevņa...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2017. gada 02. februāris, 16:14:15 »
Lau un brīnos, a čom eta vi... :D neesmu nevienu/neko no šitiem i dzirdējusi. Ģerevņa...
bet tu tak esi no LV!!! Tev saskanjaa ar Nomades uzstaadiijumu buutu jaazin vismaz Ragaciema Agnese!!!  :rat:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #14 : 2017. gada 02. februāris, 16:37:03 »
Kaut vai tāpēc vien,ka padsmit gadus jaunāks mīļotais vīrietis? :murmur: