Autors Tēma: Bārs Valmierā dāmas lutina ar atlaidēm  (Lasīts 1724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Bārs Valmierā dāmas lutina ar atlaidēm
« : 2017. gada 05. februāris, 19:44:23 »
Bārs Valmierā dāmas lutina ar atlaidēm! No likuma viedokļa – prettiesiski un diskriminējoši!

Naktsklubu un bāru mārketinga triki klientu piesaistei mēdz būt pretlikumīgi un diskriminējoši, norāda Tiesībsarga birojā. Diskriminācijas gadījumu sadarbībā ar aizvainotiem iedzīvotājiem fiksē arī Bez Tabu.

---
Nu ja pat alu sadzērušās dāmas vel joprojām negrib pretējo dzimumu (kas ir diskriminējoši) tad viņas ir "lezbietes" un nav ko viņām uzmākties. Nav ko cerēt uz ilgstošām attiecībām ar varenām migrēnam vakaros gultiņā ;)

Aģents 0.7

• Viesi
Re: Bārs Valmierā dāmas lutina ar atlaidēm
« Atbilde #1 : 2017. gada 05. februāris, 19:51:27 »
Pirmā prioritāte vienmēr visādu pseidoproblēmu risināšanai. Valstī viss kārtībā!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2017. gada 05. februāris, 19:52:57 »
Atraduši nu gan. “Dāmām no pulksten 19.00 līdz 21.00 kokteiļi par puscenu”.
To izmanto daudzas vietas, arī "dāmām ieeja bez maksas" utt.
TPLV, Tavs komentārs ir ļoti tālu garām.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 05. februāris, 20:04:42 »
Tai rakstā minēts, ka tas bārs no vietējo puses tiekot stabili uztverts kā veču teritorija. Da, būtu vienkārši ekspluatējuši un attīstījuši jau gatavo un iestrādāto tēlu, bet nē, - vajag vēl sievietes ... lai galarezultātā ne večiem tur īsti ko darīt, ne arī tām dāmām vide piemērota ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 05. februāris, 20:19:27 »
Atraduši nu gan. “Dāmām no pulksten 19.00 līdz 21.00 kokteiļi par puscenu”.
To izmanto daudzas vietas, arī "dāmām ieeja bez maksas" utt.
TPLV, Tavs komentārs ir ļoti tālu garām.

Jā par to jau ari ir runa! Nedrīkst tikai sievietēm, kamēr vēl mums nav pietiekami daudz transvestītu, taisīt atlaides! Iedomājies, ja Igauņu uzņēmums "Rīgās piensaimnieks" taisītu šādas atlaides Maximā (kur neviena kārtīga sieviete savu kāju nesper, un vīrieši tikai ja nevar saturēt rāvējslēdzēju ciet), tas būtu ļoti nezolīdi - atlaides tikai dāmām uz pienu! phu, phē - nedrīkst! Nekādā gadījumā!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2017. gada 05. februāris, 20:24:30 »
Ne viena (sūdzmanis), ne otra (atlaižu devējs) puse nevar būt problēmu šādi skatījusi.
Lai gan... Raidījumu neredzēju un neskatīšos, varbūt man jāņem vārdi atpakaļ?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 05. februāris, 20:29:02 »
Manuprāt, bārs krietni pārrēķinājās ar to "men only". Nav Valmiera tik ārkārtīgi liela. Un dzimumu dažādība kompāniju tikai padara raibāku.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 05. februāris, 20:31:37 »
Ne viena (sūdzmanis), ne otra (atlaižu devējs) puse nevar būt problēmu šādi skatījusi.
Lai gan... Raidījumu neredzēju un neskatīšos, varbūt man jāņem vārdi atpakaļ?

“Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, piedāvājot preci vai sniedzot pakalpojumu, klienti nedrīkst izjust nekāda veida diskrimināciju. Tā nedrīkst būt nedz dzimuma, nedz etniskā, nedz reliģiskā diskriminācija. Pakalpojumu sniedzēji un preču tirgotāji bieži vien neaizdomājas par to, ka viņu cenu politika kaut kādā veidā diskriminē kādu sabiedrības grupu,” skaidro Madlēna Vehere, Tiesībsarga biroja pārstāve.

Hmzs, kam tad būtu jāraksta sūdzība?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2017. gada 05. februāris, 21:06:22 »
Man ir vienaldzīgs bārs Valmierā. Bet pēc šī piemēra aizdomājos, vai frizētavā piedāvātā atlaide pensionāriem otrdienās un būvmateriālu veikalā topošajām māmiņām pirmdienās arī ir uzskatāma par diskrimināciju?
Nu tak cepiet sūdzības...

Atslēdzies magda

« Atbilde #9 : 2017. gada 06. februāris, 13:47:13 »
Manuprāt,konkurenti saausījušies- spēlē ienācis vēl viens labs (tātad- bīstams) spēlētājs, tādēļ jāceļ brēka medijos. Jā, laba kafija, labs ēdiens, kokteiļi gan vēl nav baudīti :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2017. gada 06. februāris, 15:43:25 »
Man ir vienaldzīgs bārs Valmierā. Bet pēc šī piemēra aizdomājos, vai frizētavā piedāvātā atlaide pensionāriem otrdienās un būvmateriālu veikalā topošajām māmiņām pirmdienās arī ir uzskatāma par diskrimināciju?
Nu tak cepiet sūdzības...
Tieši tā. Un teātru izrādēm bieži ir biļešu atlaides gan pensionāriem, gan studentiem. Tad jau man kā teātrmīlei būtu jācep sūdzības vienu pēc otras, ka tieku diskriminēta, jo nepiederu ne pie vieniem, ne pie otriem.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2017. gada 06. februāris, 17:23:03 »
bet tev taču ir iespējas par tādu kļūt -viena nenovēršama, otrs varētu būt pamudinājums -kļūsti par studenti un dabūsi atlaidi!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2017. gada 06. februāris, 19:15:27 »
Es jau neesmu nekāda kapeikpi*ēja, reno, ka tikai atlaižu dēļ atkal kļūšu par studenti. ;)  Un pietiks jau ar maniem kopā 16 studiju gadiem vairākās LV augstskolās un ārpus tās.
(Turklāt, manā textā nebija nosodījuma atlaidēm soiālajām grupām, tā bija ironija, paturpinot autora domu.)