Autors Tēma: Kaimiņš, KPV un mahinācijas  (Lasīts 5537 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Kaimiņš, KPV un mahinācijas
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. februāris, 19:29:33 »
Jā, Spārka! Tie, kuri šo teritoriju līdz tam, kas šodien te ir, ir noveduši ... ja viņiem ir veselais saprāts, tas es nesaprotu, kāpēc vēl tas viss bars nesēž vai vēl dzīvi ir?
Lai sasniegtu tādus "rezultātus" valsts būvniecībā, kādi tie ir šodien, saprāts ir nepieciešamo resursu saraksta lejasgalā, tā kā K. stūrēšana, visticamāk, neko kardināli nepasliktinās.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. februāris, 19:44:01 »
Un vispār, kāds te vispār cepiens var būt par kaut ko? Viss ir normāli, pat, ja žurnālistiem ir taisnība.
Tad nevajadzēja tik uzmācīgi veidot kristāltīrā taisnības cīnītāja tēlu.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 11. februāris, 19:46:37 »
Kur ir redzams cepiens? Vecā labā kaķēna mācīšanas metode - purniņu peļķītē.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #18 : 2017. gada 12. februāris, 00:42:08 »
Man interesanti ir KPV dibinās ar tādu pašu metodi kā savulaik "Latvijas attīstībai"  :) Politmahinātors aiz KPV liekas ir tas pats ;)

Atslēdzies Felder

« Atbilde #19 : 2017. gada 14. februāris, 01:27:28 »
Latvijas politika man neinteresē tik pat cik nākamais aprobežotais TV realitātes šovs, bet vēl neesmu dzirdējis loģisku argumentu pret balsu došanu KPV.
Kāda ir alternatīva? Uzturēt pie varas to pašu vienas partijas diktatūras sitēmu vārdā ''SC, Vienotība ZZS utml.'' un gaidīt citus rezultātus?
Vājprāta definīcija ir atkārtot to pašu un gaidīt citu rezultātu.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. februāris, 01:34:05 no Felder »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #20 : 2017. gada 14. februāris, 12:37:24 »
SC, NRA, NSL nav pie varas Latvijā = "mazā alternatīva". Ir jauni politiskie spēki un gan jau uz nākamā Saeimas vēlēšanām būs savi 13 saraksti atkal. ;) Bet cik es saprotu, ka bez "Feldera partijas" Felders nebūs apmierināts, bet to patiesi var noorganizēt, tas ir atļauts. ;) Kad tiks nodibināta Feldera partijas domubiedru kopiena? :)

Atslēdzies Felder

« Atbilde #21 : 2017. gada 14. februāris, 14:26:23 »
SC, NRA, NSL nav pie varas Latvijā = "mazā alternatīva". Ir jauni politiskie spēki un gan jau uz nākamā Saeimas vēlēšanām būs savi 13 saraksti atkal. ;) Bet cik es saprotu, ka bez "Feldera partijas" Felders nebūs apmierināts, bet to patiesi var noorganizēt, tas ir atļauts. ;) Kad tiks nodibināta Feldera partijas domubiedru kopiena? :)
Tas, ka mans viedoklis nesakrīt ar tavējo nenozīmē, ka mani jāliek kastītē ar nosaukumu ''KPV fans''
Uz ko balstās tavs viedoklis, ka SC ir labāks par to pašu KPV?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #22 : 2017. gada 14. februāris, 22:31:47 »
Mīļais Felder, Tu mani konsekventi pārproti, un man patīk konsekventi cilvēki! :)
1) Mans viedoklis ar Tavu viedokli ir ļoti līdzīgs, es pa lielām "šaibām" Tev piekrītu!
2) Es neapgalvoju SC ir par ko labāks vai sliktāks, es apgalvoju tikai ka viņš nav bijis pie varas un mēs nevaram zināt kāds SC pie varas būs, bez subjektīvām prognozēm ar uzsvaru uz subjektīvs! Es apgalvoju, ka ir alternatīvas, nevis ka ir labāks vai sliktākas alternatīvas. :)
3) Es neesmu pret KPV, cik es esmu racionāli kritisks. Un pats KPV liecina par sevi slikti. Un mans secinājums uz šo bridi ir ka KPV ir populistisks (sliktā nozīmē) un ideoloģiski "tukšs trauks", kurā pasūtītājs var ieliet jebko ko vēlas. KPV politiski man šausmīgi atgādina Zatlera partiju - urā bija, bet vairāk nekā jau nebija. :) Tas sliktais, šai gadījuma, ir tas, ka ar šādām "klaunu kustībām" tiek norakta ideja par racionāls demokrātijas iespējamību, ko arī tu, mīļais Felder, apliecināji!   
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. februāris, 22:51:46 no tas_pats_lv »

Atslēdzies Felder

« Atbilde #23 : 2017. gada 14. februāris, 23:44:36 »
Mīļais Felder, Tu mani konsekventi pārproti, un man patīk konsekventi cilvēki! :)
1) Mans viedoklis ar Tavu viedokli ir ļoti līdzīgs, es pa lielām "šaibām" Tev piekrītu!
2) Es neapgalvoju SC ir par ko labāks vai sliktāks, es apgalvoju tikai ka viņš nav bijis pie varas un mēs nevaram zināt kāds SC pie varas būs, bez subjektīvām prognozēm ar uzsvaru uz subjektīvs! Es apgalvoju, ka ir alternatīvas, nevis ka ir labāks vai sliktākas alternatīvas. :) 
3) Es neesmu pret KPV, cik es esmu racionāli kritisks. Un pats KPV liecina par sevi slikti. Un mans secinājums uz šo bridi ir ka KPV ir populistisks (sliktā nozīmē) un ideoloģiski "tukšs trauks", kurā pasūtītājs var ieliet jebko ko vēlas. KPV politiski man šausmīgi atgādina Zatlera partiju - urā bija, bet vairāk nekā jau nebija. :) Tas sliktais, šai gadījuma, ir tas, ka ar šādām "klaunu kustībām" tiek norakta ideja par racionāls demokrātijas iespējamību, ko arī tu, mīļais Felder, apliecināji!

SC pastāv jau daudzus gadus, jā mēs varam minēt kādi viņi būs pie ''varas''. Tie paši uzblīdušie ZZS vai Vienotības lobētie biznesmeņu ego, tikai ar vairāk krievu uzvārdiem.

Tu neesi pret KPV, bet KPV par sevi liecina slikti un ir populistiska partija? Tad jau tev zemi standarti.
Kā KPV par sevi liecina slikti? Un kas tev liek domāt, ka KPV ir populistisks un, kad populsisms pastāv labā nozīmē?

Reformu partija man jau no paša sākuma izskatījās kā Zatlera bezvirziena cenšanās turpināt savu politisko veiksmi, kas izgaisa kā nodokļu nauda Rīgas mēra rokās.
Galu galā, ja tavs viedoklis par KPV ir izveidojies no Reformu partijas pieredzes ar skaļiem vārdiem un maz rezultātiem, tad nu, ko darīt jaunai partijai? Klusējot nedabūsi saķeri.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2017. gada 15. februāris, 01:10:20 »
SC pastāv jau daudzus gadus, jā mēs varam minēt kādi viņi būs pie ''varas''. Tie paši uzblīdušie ZZS vai Vienotības lobētie biznesmeņu ego, tikai ar vairāk krievu uzvārdiem.
Redz Tev, mīļais Felder, ir gatavs subjektīvs viedoklis par SC, un ja pats SC, pats par sevi, neliecinās pārsteidzoši un pozitīvi, šim viedoklim ir pilnīgas tiesības pastāvēt!
Tu neesi pret KPV, bet KPV par sevi liecina slikti un ir populistiska partija? Tad jau tev zemi standarti.
Man ir normāli standarti, bet es vēlos dzīvot modernā sabiedrībā, kas ir savstarpēji toleranta un tai pašā laikā brīva, kas ietver sevī  cieņu pret citu brīvībām t.s. brīvību izpausties t.s. politiskās biedrošanās ceļā). Man nav pretenzijas pret KVP kā pret sabiedrisku veidojumu, man ļoti patīk ceļš kā KPV ir izveidots, gandrīz vai kā no mācību grāmatas par demokrātiskām kustībām. No otras puses, banku oligarhu politiskā organizācija - "Vienotība" sabrūk acīmredzami. Vai banku oligarhi tāpēc paliks bez politiskas pārstāvniecības? Banku oligarhiem viens no variantiem viennozīmīgi ir mēģināt izveidot jaunas politiskas organizācijas. Kuras tās būs - mēs nezinām, bet gana objektīvi varam pieņemt ka tādas būs. Līdz ar to šāda bezideoloģiska KPV var būt viena no banku oligarhijas ruporiem (kas nodrošinātu viņiem banku oligarhijas atbalstu un finansējumu). Bet šeit uz šobrīd ir vēl pārāk daudz varbūt un iespējams. ;)

Kā KPV par sevi liecina slikti?

Piemēŗam: Cenzūra uzstāties KPV LV partijas kongresā Uģis Āva
10.02.2017.
Citāts
Vai netiks pazemoti cilvēki, apsaukājot un noniecinot otru? Vai skaņa un mikrofons darbosies visas uzstāšanās laikā? Brīvā valstī taču dzīvojam, un vārda brīvība pieder ikkatram no mums.
Sākšu jau ar to, ka esmu Artusam vienu atbildi parādā - nē, Artus, Uģis Āva nav idiots, bet, vai tu neesi, par to, lai spriež Latvijas tauta.
Šī nedrīkst kļūt par viena cilvēka partiju, kā to pašlaik iedomājas Kaimiņa kungs, kurš, manuprāt, ir absolūts diletants attiecībās ar cilvēkiem, vai tie būtu partijas biedri, paziņas vai vienkārši līdzcilvēki viņam apkārt, kurus prot tikai pazemot un pazemināt sev līdzās, nevis iedrošināt, pacelt un kopā doties uz mērķi.
Bet pagaidiet, kur tad ir mērķis? Kur, Kaimiņ? Lembergs? Jā, ļoti uzkrītoši, pat smieklīgi, ja godīgi. Pie visām Latvijas un arī tavām problēmām ir vainīgs Lembergs. To jau šodien zina visa Latvija.
Un kas tev liek domāt, ka KPV ir populistisks un, kad populisms pastāv labā nozīmē?
Nu partijas līderis ir aktieris Kaimiņš, viņa uzvedība ir provocējoša un uzmanību piesaistoša, visi KPV paziņojumi ir līdzīga gara, kaut gan ļoti bieži nav tematiski saistīti, bet popularitāti veicinoši. starp citu ar šādu stratēģiju tika ievēlēts ASV prezidents Trumpis. Populisms labā nozīmē ir tas, kas trūkst Vienotībai - interese par Latvijas tautu - populus (latīniski), nevis ciniski Makjavellisti.     

Galu galā, ja tavs viedoklis par KPV ir izveidojies no Reformu partijas pieredzes ar skaļiem vārdiem un maz rezultātiem, tad nu, ko darīt jaunai partijai? Klusējot nedabūsi saķeri.
Ar reformu partiju bija ka šī "zivs auga no galvas", bet tā nemēdz būt. Ar KPV ir līdzīgi, nav šī te vajadzīgā grassroot pamata, KPV jau nav iesakņojusies Latvijas tautā, kā piemēram NA vai SC. Un tas nav noticis ideoloģijas trūkuma dēļ, tu nevari apvienot cilvēkus uz elementāru neapmierinātību ar visu. Tev ir kaut kas jāpiedāvā! KPV nepiedāvā neko, izņemot neapmierinātību. Tā droši vien arī ir atbilde, ir jāmeklē racionāls atbalsts no tautas - cilvēkiem, kuru ar meliem un zaņķiem nevarēs izmainīt.   
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 15. februāris, 01:15:37 no tas_pats_lv »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2017. gada 15. februāris, 09:11:46 »
2) Es neapgalvoju SC ir par ko labāks vai sliktāks, es apgalvoju tikai ka viņš nav bijis pie varas un mēs nevaram zināt kāds SC pie varas būs, bez subjektīvām prognozēm ar uzsvaru uz subjektīvs!

Mīļais TPLV, Tu apgalvo pilnīgākās blēņas. SC ir pie varas!! Pakasi pakausi un padomā, kur! Pareizi - RĪGĀ!
Un vienīgais, ko es varu secināt, ka lai viņi Rīgā arī paliek, varas dalīšanas principam ir jābūt.

Ja SC (vai jebkurai citai partijai/blokam) izdosies "ņemt" varu gan Latvijā, gan Rīgā, tas tautai un valstij par labu nenāks! 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 15. februāris, 09:39:31 »
Cik mīļi jūs te dudināt... :D

Pilnīgs  :in-love:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2017. gada 15. februāris, 11:05:45 »
Stūri jau var iedot, ij taurē iepūst ne tikai kaimiņam, sētas krancim vai kādam sarkanpakaļu fašistam. Tikai - ko ta šamie īsti māk? Neļaut, pieskatīt un bļaut, ja neļauj pieskatīt? Stūrēt? A papīrs ir? Un no dispansera?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2017. gada 15. februāris, 11:40:51 »
Stūri jau var iedot, ij taurē iepūst ne tikai kaimiņam, sētas krancim vai kādam sarkanpakaļu fašistam. Tikai - ko ta šamie īsti māk? Neļaut, pieskatīt un bļaut, ja neļauj pieskatīt? Stūrēt? A papīrs ir? Un no dispansera?

Latvijā 10-15% balsu var "sazvejot" ar to pašu "Neļaut, pieskatīt un bļaut, ja neļauj pieskatīt", jo to vairums tautas saprot. Savukārt kautkādas alternatīvas (lieli nodokļi/liels valsts atbalsts vai mazi nodokļi/mazs valsts atbalsts) var nemaz nepiedāvāt, jo tauta to nesaprot, negrib saprast, ir divkosīga, jo grib neiespējamas lietas - nemaksāt nodokļus, bet saņemt no valsts visādus labumus...       

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2017. gada 15. februāris, 11:49:20 »
tauta to nesaprot, negrib saprast, ir divkosīga, jo grib neiespējamas lietas - nemaksāt nodokļus, bet saņemt no valsts visādus labumus...       
Man ir smagas aizdomas, ka partijas ne visai saprot LV nodokļu sistēmu, vismaz pēc iepriekšējo vēlēšanu programmām spriežot.