Autors Tēma: vakara muldoņa...  (Lasīts 2383 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

vakara muldoņa...
« : 2017. gada 07. februāris, 00:35:08 »
uz ātro...lai nepārdomāju.
tātad, dažu čata sarunu iespaidā aizdomājos tik tālu....tālu :)
karoč uzdevums : Doti  SF tēli... pieņemam,ka dzīvē tādi paši kā forumā
 Jāizvēlas kāds pārītis(var arī vairāk) ar kuriem ietu izlūkos. Te jau variācijas par tēmu,kādos izlūkos... var iet Murķeli klopēt, var kaiminjam zemenes zagt, var pēc 22iem mēģināt šņabi nopirkt utt.

tad nu es, pannu maisīdama izdomāju vien to,ka jebkuros izlūkos ietu pati ar sevi...un laba prāta gadījumā vai mega smaga uzdevuma gadījumā Mao pieaicinātu.
vairāk kandidātus netradu.... bet es apsolos vēl padomāt. varbūt ienāk kas prātā  :taunt:

kā ar jums???

p.s oij....nu nevajag jau tĀ pieres saraukt  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

Re: vakara muldoņa...
« Atbilde #1 : 2017. gada 07. februāris, 00:46:34 »
Ja par tēliem tikai jādomā, nezinot kādi dzīvē, tad tādu uzticamības iespaidu atstāj vairāki.
Mao nē, absolūti. Dzīvē varbūt ir kārtīgs puika, bet ar virtuālo tēlu neietu pat aiz stūra pačurāt, kur nu vēl izlūkos. Tad ar ko ietu? Nu Reno liekas uzticama, Minne, varbūt Pūka, Inešuks un gan jau vēl citi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2017. gada 07. februāris, 00:49:40 »
Broņ... es speciāl neprovocēju un nejautāju otro daļu... nu to, ar kuru kopistiski neietu aiz stūra čurāt :D
 a bet tu, redz nevari nociesties :)  :)

IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 07. februāris, 07:23:56 »
Nu, Murķeli klopēt pilnīgi noteikti ietu ar Cammu un lumbergu. Par izlūkošanu nezinu. Tas jau bezmaz kā precēt :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2017. gada 07. februāris, 07:35:31 »
jo es protu noslēpt līķus?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2017. gada 07. februāris, 07:55:01 »
..lai smukas formas un patīk sekss.
Tad pieķertu kniebjoties un varētu teikt, ka mēs nekādi izlūki un paši meklējam, kur paslēpties :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 07. februāris, 08:06:16 »
Te var baigais aplauziens sanākt, ja virtuālais tēls galīgi neatbilst skarbajai realitātei.

Es varētu pateikt, ar ko es ietu uz bibliotēku, ar ko makšķerēt un ar ko slidot. :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2017. gada 07. februāris, 08:29:57 »
Grāmatu klubiņu veidotu ar Lumbergu, Reno, LuīzI.  Aiz stūra iedzert nolīstu ar Lumbergu. Ceļojumā uz astes uzsēstos Emīlijai un svētdienās ietu pie viņas ēst. Dzīvībai bīstamas nodarbes veiktu ar Ineshuku un Cammu. Kādu no cietuma dotos atbrīvot ar Melleni. Ar Minni un Afroru smalki iedzertu zem liepām un papļāpātu un par dzīvi. Ar Broņu varētu visu ko darīt, viņa kā kaķis nokristu uz 4 un, ja vajadzētu, mani aizstāvētu. Ar Spārku ietu uz reprezentatīviem un ar tiesvedibu saistītiem notikumiem. Ar Diddly varetu iet kaut kādos izlūkos. Ar vīriešiem neielaistos. Nu tā pragmatiski.

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2017. gada 07. februāris, 09:51:55 »
Šņabi iedzert ietu ar visiem. Un tad jau konstatētu, ar kuru var iet izlūkos, ābolus zagt, bibliotēkā Ļeņinu konspektēt.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2017. gada 07. februāris, 12:54:46 »

Brom- tātad????? nu?

IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2017. gada 07. februāris, 13:11:14 »
Izmantojot izdevību, man beidzot jāuzdod jautājums Bobim:
Saki lūdzu, vai gadījumā Tu nebiji tas brūnais takšelis, kas man kādus 5 gadus atpakaļ vasarā, Ādažos, izlīda no kādas sētsapakšas, pieskrēja klāt un ne no šā ne no tā  stipri iekoda kājā?? Jo redzi, skatoties uz to Tavu avataru, līdzība 100 procentīga... :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2017. gada 07. februāris, 14:15:24 »
Izmantojot izdevību, man beidzot jāuzdod jautājums Bobim:
Saki lūdzu, vai gadījumā Tu nebiji tas brūnais takšelis, kas man kādus 5 gadus atpakaļ vasarā, Ādažos, izlīda no kādas sētsapakšas, pieskrēja klāt un ne no šā ne no tā  stipri iekoda kājā?? Jo redzi, skatoties uz to Tavu avataru, līdzība 100 procentīga... :D

Tu tagad rausties no manis? :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2017. gada 07. februāris, 14:23:13 »
ja godīgi...tad man arī, vienīgais sunc,kas ir iekodis, tad tas bija šāds pat bobjveidīgais.
3.klasē.... lecot tāllēkšanu.... pēc piezemēšanās, skolas direktores Bobis..man- hlidic un papēdī...
tātad velkot paralēles- Bob(j)a avatars neraisa uzticēšanos  :) vispār tas smaidiņš uzreiz pasaka,kas par putnu aiz tā Bobja...

p.s.... bet,tikko noveeroju...ka ampelējoties rakstu Bob(i)s, bet ja gribu nopietnu ko teikt tad Bobs.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #13 : 2017. gada 07. februāris, 14:25:15 »
Bobi, es neraustos no Tevis, bet man vienmēr galvenais - skaidrība ! Un kopš tā laika takšiem eju ar lielu līkumu, jo viņi ir neprognozējami! (to gan es šajā gadījumā neteicu par Tevi, bet kas to lai zin... ;) )

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 07. februāris, 14:25:39 »
ja godīgi...tad man arī, vienīgais sunc,kas ir iekodis, tad tas bija šāds pat bobjveidīgais.
3.klasē.... lecot tāllēkšanu.... pēc piezemēšanās, skolas direktores Bobis..man- hlidic un papēdī...
tātad velkot paralēles- Bob(j)a avatars neraisa uzticēšanos  :) vispār tas smaidiņš uzreiz pasaka,kas par putnu aiz tā Bobja...

p.s.... bet,tikko noveeroju...ka ampelējoties rakstu Bob(i)s, bet ja gribu nopietnu ko teikt tad Bobs.

piedod, papēdī sanāca nejauši, gribēju trāpīt lielākā mīkstumā :D