Autors Tēma: Pastkartes  (Lasīts 14914 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Pastkartes
« Atbilde #30 : 2017. gada 20. februāris, 17:40:22 »
Pieļauju, ka ir arī tādi, kas dažreiz lieto arī kādu mašīntulkotāju (kā google translate), lai pārliecinātos kaut vai par vārdu pareizrakstību. Es mēdzu lasīt angliski foto žurnālus un foto blogus, tur ir arī intervijas ar fotogrāfiem, šādas tādas frāzes esmu izrakstījusi kā piemēru, kā var izteikties, kā var pateikt par dabas skaistumu. Un ir šur tur arī par Latviju angliski, piemēram http://latvia.eu/. Bet tā kopumā sūtītāji neraksta sarežģītiem vārdiem un es arī izvēlos lielākoties pārbaudītus sviecienu izteicienus. Galvenā misija, lai vispār domu var saprast. Neuzceļot latiņu līdz frazeoloģismu augstumiem. Raksta un rakstu, kā māku. Dažreiz kāds kaut ko pajautā pastkartē, tad mazliet piedomāju pie atbildes, ko var ierakstīt postcrossing lodziņā, kad tiek reģistrēta saņemtā pastkarte vai arī var nosūtīt atbildes pastkarti.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #31 : 2017. gada 22. februāris, 00:11:49 »
Paldies par info. Nezinaaju par shaadu projektu. Mana draudzene, kurai ljoti patiik visaadas kartinjas, vareetu buut sajuusmaa. Jau padevu zinju  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2017. gada 01. marts, 14:38:41 »
šodien no Čehijas - mans īpaši favoritētais Lada. Bērnībā lasīju pati un vēlāk lasīju priekšā bērniem

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2017. gada 05. marts, 18:55:54 »
Saņēmēji ir dažādi, arī šādu kartīšu cienītāji. Jussim Somijā:

Atslēdzies taj

« Atbilde #34 : 2017. gada 05. marts, 19:05:09 »
Wow! Un kur tad šādas netipiskās kartītes var iegādāties, pasūtītas kādā https://www.bookdepository.com/? Vai arī kāds latvju mākslinieks...?
Un kurš te bij tas kautrīgais smaidiņš, šis laikam  :cool:
Save

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2017. gada 05. marts, 19:09:33 »
 Draugi atdeva kādus 5-6 dīvainus  komplektus, veikala pārpalikumus, šī ir vienīgā tāda.Pa laikam kāds tvīkstošs gejs uzrodas, tad nu saņem. Ja paskatās viņu kolekcijas, tādu kartiņu pasaulē netrūkst.

Atslēdzies taj

« Atbilde #36 : 2017. gada 05. marts, 19:17:35 »
Mjā, gaumes jau dažādas, khe khem...

Atslēdzies taj

« Atbilde #37 : 2017. gada 05. marts, 19:19:40 »
No melnbaltajām, kuras esmu izsūtījusi, dažas jaukas ir Typical Latvian - viņiem ir tikai Facebook lapa, tur sazinās, dabū katalogu un pasūta internetā: https://www.facebook.com/typicallatvian/

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2017. gada 05. marts, 19:37:36 »
Dažas tiešām interesantas, bet tik kaitinošu mājaslapu gan nebiju redzējusi -tikko to sāc skatīties, attēls aizrullējas un rāda kartiņas aizmuguri

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2017. gada 05. marts, 19:38:14 »
Mjā, gaumes jau dažādas, khe khem...

un novirzes...

Atslēdzies taj

« Atbilde #40 : 2017. gada 05. marts, 19:45:45 »
Saziņā Typical Latvian var uzjautāt arī kartiņu katalogu PDF formātā, izvēlēties, uzrakstīt vēlmes un saņemt pastā.

Atslēdzies taj

« Atbilde #41 : 2017. gada 05. marts, 19:48:11 »
Vēl no izsūtītajām patīk meža ceļš no skatkartes.lv

Atslēdzies taj

« Atbilde #42 : 2017. gada 05. marts, 19:49:05 »
Kopumā patīk arī kartīšu meklēšanas process, lai ir kaut kas skaists, kaut kas interesants, noskaņa!

Mazāk saista tūrisma objektu kartītes. OK, ja tās arī ir ar noskaņu. Bet, ja vienkārši kolāža ar namiem, tad, nu tā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2017. gada 05. marts, 20:39:57 »
šodien no Čehijas - mans īpaši favoritētais Lada. Bērnībā lasīju pati un vēlāk lasīju priekšā bērniem

Tātad šis ir tas čehu pasaku (par Honzu) ilustrators - atpazinu pēc stila. Tās pasakas par Honzu man bija mīļas, arī ilustrācijas varēju ilgi pētīt :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2017. gada 07. marts, 09:29:28 »
Te laikam mēs ar Taj visvairāk tērzēsim.Paldies par pastkaršu pirkšanas vietām, lielāko daļu nemaz nezināju, kaut gan kartiņas nosūtītajās no Latvijas biju redzējusi. Galerijā Istaba arī ir daudz interesantu.
Otra jaukā  lieta -pastmarkas. Tās es arī cenšos sakombinēt, lai interesanti, pati zinu, kā man patīk. Tādēļ jau lieku caurspīdīgajos vāciņos, lai otru pusi var redzēt. Nupat iznākusi jauna ziedu marka -frēzija, 0, 64 centi. Vēl man patīk kombinēt burinieku 0, 61 ar 0,10 un 0,03