Autors Tēma: Pastkartes  (Lasīts 14885 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Pastkartes
« Atbilde #45 : 2017. gada 07. marts, 09:52:10 »
Jā, ir tā ļoti skaisti saņemt arī interesantas pastmarkas! Bet pati laikam pagaidām neesmu piegājusi tam tā ieinteresētāk. Mazpilsētā, kurā dzīvoju, ir pārsvarā viena veida pastmarkas. Rīgā esmu retāk, un tad tā ar konkrētiem mērķiem. Paspējot pa vidam ieskriet, lai aši paķertu pastkartes. Manējie jau zina, ka bez tā nu nekādi. Bet pasta nodaļās mēdz būt rindas, un tagad tā numuriņu sistēma paildzina visu (mazpilsētā vēl nav numuriņi jāņem un jāgaida).

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2017. gada 18. marts, 11:28:11 »
Bet, redzot savu (tālo) numuriņu, vēl var paspēt kādu riņķi apskriet un kādas lietas sadarīt ;)

Atslēdzies taj

« Atbilde #47 : 2017. gada 18. marts, 13:34:44 »
To nevar paredzēt, cik ilgi ies rinda, jo dažreiz ir, kas neiztur un pamet laukumu, tad straujāk pavirzās uz priekšu... Tāpēc vienkārši lūkoju, cik iespejams, izvairīties no nīkšanas ar numuriņiem. Medicīnas iestādēs to nevar, tur jāgaida, jo nepieciešams, bankā arī, bet pasts nav bez variantu gadījums, ja mazpilsētā ir pašiem sava mierīgā, mazā pasta iestādīte.

Atslēdzies reno

« Atbilde #48 : 2017. gada 18. marts, 23:53:24 »
Dīvaini -parasti tieši mazpilsētās ir liela pastmarku izvēle. Vai arī uzmundrini pasta dāmas, jo viņas var pasūtīt un var nepasūtīt. Ja netaisa nekādas īpašas kombinācijas -piem burinieks 0.60 + 0. 10+ 0.04, tad arī ir skaistas 0, 71 ar putniem un jaunā 0, 64 frēzijas pastmarka

Atslēdzies taj

« Atbilde #49 : 2017. gada 19. marts, 08:58:30 »
Droši vien esmu pagalam mazrunīga tādās situācijās, kad kaut kas, kas nav galēja nepieciešamība, jāpamudina un jāpaprasa. Ar to arī patīk rakstīšana. Uzrakstīt šeit kaut ko, iekomentēt, uzrakstīt pastkartīti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #50 : 2017. gada 13. aprīlis, 22:56:10 »
Šodien angliete, kas saņēma manu kartiņu, kur pieminēts arī mans hobijs sēņošana, raksta, ka bijusi sēņot ar "treneri"' , kas mācījis atpazīt ēdamās sēnes.
nu gan palīgteikumu virkne :)

Atslēdzies taj

« Atbilde #51 : 2017. gada 13. aprīlis, 23:48:49 »
Kārtīgs latviešu teikums (skat. "Straumēnus") :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #52 : 2017. gada 19. aprīlis, 11:49:17 »
Zinu, ka Somijā organizē speciālus kursus, kur ar "treneri" iet dabā un viņš māca, kas no savvaļā sastopamiem augiem ir ēdams  - sënes, ogas, pumpuri, skābenes, visādi zaļumi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2017. gada 19. aprīlis, 17:28:27 »
Es ar neatteiktos aizstaigāt uz mežu ar tādu "treneri". Nē, neesmu jau galīgi tizla, zināmākās sēnes pazīstu, mušmires un žultsbekas nelasu, bet ir jau vēl pulka sēņu, par kurām man gribētos, ka kāds pastāsta, ir ņemamas vai nav. Visādas celmenes, piemēram, un "suņsēnīga" paskata lapiņsēnes. Un kādas vēl zālītes ēdamas, izņemot lakšus, skābenes un zaķkāpostus. Interesanti takš. Var jau, protams, grāmatas pētīt, bet dabā tomēr uzskatāmāk.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #54 : 2017. gada 19. aprīlis, 21:29:59 »
Ar tiem treneriem daudz laika jāpavada, citādi no vienas-divām reizēm neko gudrāks vis netapsi. Sevišķi, ja runa par augiem vai sēnēm, par kurām dzirdi pirmo reizi un pieejami vien īsu brīdi - pa gadu aizmirsīsies viss stāstītais un rādītais.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #55 : 2017. gada 29. aprīlis, 11:39:04 »
Nu ļoti piestāv šodienas lietavām

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2017. gada 28. jūnijs, 21:34:59 »
Man dators izmeta adresi -agresīva vegāne un dzīvnieku aizstāve Francijā. Varbūt aizsūtīt ar kūpinātām butēm -man ir viena smuka :taunt:

Atslēdzies taj

« Atbilde #57 : 2017. gada 29. jūnijs, 07:53:53 »
Vai! Nu nē tak!  :) Kā ar toleranci... Kaut ko ar ēdienu nesaistītu vislabāk  :saule:

Atslēdzies reno

« Atbilde #58 : 2017. gada 29. jūnijs, 09:11:29 »
Ar baraviku grozu -tas tak derēs

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2017. gada 29. jūnijs, 09:23:18 »
Ar baraviku grozu -tas tak derēs

Ar sēnēm bija tā neskaidrība, pie kā tās pieskaitīt - dzīvniekiem vai augiem? Galva tukša, neatceros