Autors Tēma: Pastkartes  (Lasīts 14904 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Pastkartes
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. februāris, 16:24:25 »
Tādus blokus līdz šim nebiju manījusi. Tik vien kā zinu, ka ir mazi kredītkaršu blociņi. Kad būšu Rīgā, varēšu papētīt.

Par iesākumu postcrossing, nu, droši vien man vēl sākuma entuziasms, tāpēc pagaidām darbojos tā aktīvāk. Pirmajās reizēs varēju sūtīt tik pa 5 gab. pastkartītēm, un tā ir, ja ietrāpās Krievija un Ķīna, mēnesi gaidu un minu, kad un vai saņems. Tagad jau mans sūtīšanas limits 8 gab., un tas pieaug līdz ar aizsūtīto daudzumu. Tā, ka ja Reno postcrossingā gadu vai vairākus, tur varētu būt diezgan liels izsūtāmo gab. skaits un tikai dabiski, ka paliek arī šis tas neaizsūtīts.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. februāris, 16:29:52 no taj »

Atslēdzies taj

« Atbilde #17 : 2017. gada 11. februāris, 20:06:57 »
Tātad, prezentāciju mape A5 ar caurspīdīgām kabatām. Zināšu, ko jautāt, meklēt...

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 13. februāris, 13:05:29 »
Šodien saņēmu -jauks Pēterburgas akvarelis un baznīciņa...Vācijā,Gifhorn

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies taj

« Atbilde #19 : 2017. gada 13. februāris, 17:42:09 »
Akvarelis ļoti skaists! Patīk, kā tās krāsas rada dzīvespriecīgu ainavīgu noskaņu.

Atslēdzies taj

« Atbilde #20 : 2017. gada 13. februāris, 17:50:47 »
No veiksmīgāk telefonā ieskenētajām, kuras patīk, ir šīs. Protams, tā, kur takšelis, liekas visburvīgākā!  :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2017. gada 13. februāris, 20:49:39 »
Tava tēma dzīvnieki :)

• Es favorītos lieku tikai tās, kas man nav -citādi  grūti šķirot. Skatoties, ko sūtīt, vienmēr apskatos, kas cilvēkam patīk īpaši. 

Atslēdzies taj

« Atbilde #22 : 2017. gada 14. februāris, 09:09:27 »
Vēl tēma grāmatas, daba.

Jā, sūtīšana šim visam ir otra aizraujošā puse. Sagādāt un tad izvēlēties kartītes katram arī ir īpaši. Man ir mīļas arī tās, ko izsūtu. Piemiņai paliek ieskenētā bildīte.

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2017. gada 14. februāris, 09:45:40 »

Atslēdzies taj

« Atbilde #24 : 2017. gada 14. februāris, 10:02:04 »
Ak, tik skaista! Ak!
Visdažādākās variācijās, bērni un pieaugušie, Japāņu arī! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2017. gada 20. februāris, 10:11:31 »
Lasu jūsu tēmu un priecājos. Izrādās, ir tik daudz hobiju, par kuriem nav bijis ne jausmas, ka kas tāds eksistē :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2017. gada 20. februāris, 15:10:15 »
Uzzināju par šo projektu pilnīgi nejauši, sapriecājos un pievienojos uzreiz. Skolas gados man bija visādi vēstuļdraugi, ļoti patika tas process.Pie tam šī kolekcionēšana ir tik pozitīva, jo gandarījums gan sūtot, gan saņemot. Nupat tika reģistrēta 40 miljonā pastkarte
Atceros savu šoku -pirmo kartiņu saņēmu no Japānas!

Pamazām jau arī vēstuļdraugi sarodas, un tad, kā man, kartiņu sūtīšana pierimst
Bet nodarbe ļoti patīkama un skumīgam prātam varbūt noderīgāka par citām lietām

Atslēdzies taj

« Atbilde #27 : 2017. gada 20. februāris, 16:33:49 »
Vēstuļdraudzības angliski pagaidām vēl bīstos uzsākt, jo nejūtos tik ļoti spēcīga valodas ziņā (ir tāds kā pre-intermediate english), kaut gan vēlme pēc kāda vēstuļdrauga ir, jā, to gan atzīstu. Arī patīk pats process, ka tu tā mierīgi apsēdies un apdomīgi uzraksti. Vēl kaut ko uzzīmē vai uzlīmē kādu uzlīmi, kā citādi izdaiļo sūtījumu, personificē. To nevar ne salīdzināt ar rakstīšanu datorā, lai vai cik ērti un ātri, jo datorā tomēr tekstu var dzēst, labot, nav tā jāpiesaista domas, nav arī tik personiski. Nu, varbūt kādreiz kaut kad vēstuļdraudzēšos... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2017. gada 20. februāris, 16:46:57 »
vēl procesu paātrināšanāi daudzi lieto "swap" -apmainās kartiņām privāti. Tā sākās mana Japānas draudzība

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 20. februāris, 17:16:05 »
Es tieši par to anglisko padomāju - gan jau tie, kas uz pastkartītes tos pāris standarta teikumus uzraksta, ko minējāt sākumā, lāgā neprot angļu valodu. Bet projekts tik interesants, ka cilvēki kaut to minimumu raksta, sūta un priecājas