Autors Tēma: alkoholisms-mans..  (Lasīts 12598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: alkoholisms-mans..
« Atbilde #90 : 2017. gada 11. februāris, 17:04:23 »
Tev paveicies dip ar saprotošiem cilvēkiem, bet Klāra rakstīja, ka viņas draudzenes nevēlēšanos dzert un problēmu ar alko neuztver nopietni.
:*
Viegli nav taa izklaaties kaa vecai lupatai. Bet jaaatziist juus esat vieniigie ar kuriem varu buut atklaata. Cik staastu par savu probleemu draudzeneem, taas zviedz..Ha ha haa..puspudele viina .., baigaa jau nu dzeeraaja ! Bet mans ieksheejais zvanijsh pilniigi dimd ..pietiek, suudi buus !!! Es vienmeer esmu reibusi no ljoti maza daudzuma alko..Bet iespejams pa gadiem arii akna ir nodzerta. Shodien jaabrauc uz tusinu, protams ka nedzershu..

Atslēdzies dip

« Atbilde #91 : 2017. gada 11. februāris, 17:07:38 »
Ā, par to nodzerto aknu. Skaidra lieta - arī es gāju pārbaudīt aknas (dzeršanas procesā), jo šķita, ka labi nevar būt. Bet nē, funkcionēja labi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #92 : 2017. gada 13. februāris, 09:15:27 »
Aizbildinājumi, lai viesībās nedzertu:
1)  šodien negribu
2) esmu pie stūres
3) iedzēru zāles, kas nav savienojamas ar alkoholu
4) domāju, ka esmu stāvokli

ja pateiktu 4. punktu, tad mani vienkārši nobeigtu ar jautājumiem :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #93 : 2017. gada 13. februāris, 09:34:24 »
Tu kļūtu par pasaules sensāciju! Slava, nauda... ;) :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #94 : 2017. gada 13. februāris, 10:04:29 »
Jā, tā jau pagātnē esot bijis! piem grieķu dievs Zevs piedzemdēja meitu Atēnu :) Tik dzemdēt nav īstais vārds, jo piedzima viņa no Zeva galvas :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #95 : 2017. gada 13. februāris, 10:23:38 »
Pat bail iedomāties ieņemšanu...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #96 : 2017. gada 13. februāris, 10:26:28 »
ja pateiktu 4. punktu, tad mani vienkārši nobeigtu ar jautājumiem :)

Ai, tak jautājumam jāpieiet radoši. Vari teikt, ka nevis Tu esi stāvoklī, bet ka Tev reibumā nestāv. ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #97 : 2017. gada 13. februāris, 12:32:09 »
Ai, tak jautājumam jāpieiet radoši. Vari teikt, ka nevis Tu esi stāvoklī, bet ka Tev reibumā nestāv. ;)

Labāk saki, ka 3 dienas nestāv. Citādi čomaki teiks -tev tak tagad jādzer, nevis jā&*^%$!

Atslēdzies gerards

« Atbilde #98 : 2017. gada 08. marts, 09:45:09 »
zinu vienu čali, kuram vispār nestāv, bet viņš jau kādu laiku arī neatlaiž(pāris gadus :shampis: )

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #99 : 2017. gada 08. marts, 10:18:48 »
Vispār jau nestāvēšana nav nekas tāds, ar ko kāds gribētu palielīties...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #100 : 2017. gada 08. marts, 11:55:44 »
Vispār jau nestāvēšana nav nekas tāds, ar ko kāds gribētu palielīties...

komunikācijas būtība rāda, ka ne tik svarīgs ir pats fakts, kā tā ietērpšana... piemēram, mana sieviete mani TĀ apmierina, ka...  :blushing:   

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #101 : 2017. gada 08. marts, 12:09:23 »
Nu jau par vēlu sarkt. :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #102 : 2017. gada 09. marts, 13:20:56 »
Es savukārt zinu vienu čali, nu veci, kam ar nestāv vairs. Viņš ir kaut kāds čiekurs vienā naktsklubā un ir iztrenkājis visus zaķus pa desmit lāgi, sabendējis nervu sistēmu šamiem un jeb kādu sajēgu par lietu kārtību sačakarējis galēji un neatgriezeniski. Viņam tik atsaki... . Atriebj viņš visu klanu viens pats un rēc vēderu turēdams. Man ir aizdomas, ka viņam patiesībā reāli stāv un ir katru vakaru.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #103 : 2017. gada 10. marts, 07:25:35 »
Pa manam alkohols nav probleema un narkologs nav risinaajums... taapat kaa visi shitie- nedzershu no riita, nedzershu shodien...

Jaastraadaa ar probleemas sakni... dalju gan jau pati zini, kas strjomu rada, dalju varbuut neapzinies... karoch mans iereikums kaa vnm- psihoterapeirs vai kaads analogs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #104 : 2017. gada 10. marts, 07:28:00 »
PS padoms pirkt daargu viinu ir muljkjiigs... kjeernaat naudu, lai pusi izlietu? Nu nevar pudeli atveertu nedeelju glabaat... nee nu var... tikai nauda veejaa...