Autors Tēma: alkoholisms-mans..  (Lasīts 12593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Klāra

alkoholisms-mans..
« : 2017. gada 09. februāris, 10:45:48 »
Taada sajuta, ka nu iet paari meeram... Peedeejaas 3 dienas puss paalii biju..Tas noziimee, ka 0,5 pudeles viina tik izdzerts pa dienu. Man tas neder, darbi nedariiti, galvaa mutonis, sirdii paarmetumi . Taa arii taas dienas nobumbuleeju, Tv, dators, ik pa laikam kaads ciemos ienaak..Taa nav dziive. Mn darbiigam cilveekam taa ir degradaacija. Protams ne jau katru nedeelju shaadi izpildos, bet aizvien biezhaak..tas fakts.

Atslēdzies mellene88

Re: alkoholisms-mans..
« Atbilde #1 : 2017. gada 09. februāris, 13:30:02 »
oij...vietējie alkogõliķi lasa un naf ko teikt??? 35 skatījumi  :P bez reakcijas :)
es pagaidīšu..un tad kā izbijis iedzērājs tik muti virināšu.....

bet labā ziņa- ja pati to saproti,tad tas jau ir solis uz izkļūšanu laukā.
man starp citu daudzas prakses rados un tml.kur cilvēki netika laukā no šīs sõdības tikai tādēļ,ka paši noliedza,ka tā IRprobēma...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 09. februāris, 13:31:52 »
phe, 2 glāzes vīna dienā (puspudele) - tur jau pat apreibt nav no kā.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. februāris, 14:01:28 no Bob(i)s »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2017. gada 09. februāris, 13:53:04 »
Ja reiz pašai šķiet, ka ir pār mēru, tad padoms kaitinoši vienkāršs - dzert vajag mazāk! Ar mēru.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2017. gada 09. februāris, 13:58:26 »
kas nu kuram labāk iedarbojas...
- vari noteikt, ka līdz 18 ni ni, un pēc tam to puspudeli izdzert, gandrīz visa diena skaidrā
- vari nopirkt ko 10x dārgāku...skopums spiedīs mazāk dzert
:)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #5 : 2017. gada 09. februāris, 14:09:18 »
oij...vietējie alkogõliķi lasa un naf ko teikt??? 35 skatījumi  :P bez reakcijas :)
es pagaidīšu..un tad kā izbijis iedzērājs tik muti virināšu.....

bet labā ziņa- ja pati to saproti,tad tas jau ir solis uz izkļūšanu laukā.
man starp citu daudzas prakses rados un tml.kur cilvēki netika laukā no šīs sõdības tikai tādēļ,ka paši noliedza,ka tā IRprobēma...

Man ar ne mazums pljeeguru rados. Dies nedod...No taa arii baidos, jo pagaidaam jau viss taa zoliidi..tjipa zoliidi...

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #6 : 2017. gada 09. februāris, 14:10:02 »
phe, 2 glāzes vīna dienā (puspudele) - tur jau pat apreibt nav no kā.

Braukt ar auto nevaru..un ja man otraa diena iet, tad taas 2 glaazes taadu dumu galvu dara.. Man tas ir pa daudz.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #7 : 2017. gada 09. februāris, 14:11:04 »
kas nu kuram labāk iedarbojas...
- vari noteikt, ka līdz 18 ni ni, un pēc tam to puspudeli izdzert, gandrīz visa diena skaidrā
- vari nopirkt ko 10x dārgāku...skopums spiedīs mazāk dzert
 :)

Man patiik tas ieteikums..Jaasaak ir ar kaut kaadiem principiem. citaadi es no riita 9.00mierigi malkoju viinu un man liekas, ka es esmu tik forshinja..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2017. gada 09. februāris, 14:13:22 »
Man kā Bob(i)m arī puspudele dienā 3 dienas no vietas, ja dzert to nav sākts no rīta, nešķiet nekas baigs. Bet, ja sajūta, ka nevajag - tad vienkārši nevajag.
Patika Daddy ieteikums pirkt dārgāku, lai žēl tik daudz vienā reizē likvidēt.
Vēl var ieviest cūciņu, kurā atliek naudu, kas ietaupīta, vīnu nenopērkot.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #9 : 2017. gada 09. februāris, 14:17:52 »
Man kā Bob(i)m arī puspudele dienā 3 dienas no vietas, ja dzert to nav sākts no rīta, nešķiet nekas baigs. Bet, ja sajūta, ka nevajag - tad vienkārši nevajag.
Patika Daddy ieteikums pirkt dārgāku, lai žēl tik daudz vienā reizē likvidēt.
Vēl var ieviest cūciņu, kurā atliek naudu, kas ietaupīta, vīnu nenopērkot.

Es reibstu kaa musha..Man 4 alinji piem. nu bundzinjas ne milziigaas pudeles, ir paalis kaa muuris. Cuucinja..neder, jo man pilna maaja ar viiniem, tur vareetu puss gadu triept uz nebeedu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2017. gada 09. februāris, 14:23:54 »
zini,kas ir pagaidām no dzirdētā vissūdīgākais,- ka dzer jau no rīta un ka :
es no riita 9.00mierigi malkoju viinu un man liekas, ka es esmu tik forshinja..

uz šito pliiz vērs uzmanību !!! nopietni .. šitas jau ir sasodīts signāls  :smile:

nujā un pagaidām neesmu redzējusiun dzirdējusi,labāku ieteikumu,kā AA izstrādāto principu- šodien nedzeršu! un katru dienu sākt ar šo domu.
itkā viegli un reizē grūti...jo pats sev saki,ka nedzersi tikai šodien... riit,jauna diena....par ritdienu domāsi riit..
un pavēro,cik tev viegli vai gruuti šo dienu pavadiit  bez....
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2017. gada 09. februāris, 15:17:03 »
Man arī liekas, ka 0.5 vīna tas vispār nav nekas, jo no tā pat apreibt nevar. Neizklausās nekas traks. Es kādreiz regulāri pa vakariem tik daudz vīna izdzēru vakara noskaņai un stresa atlaišanai. Ja Tev ir tā, ka gribu - dzeru, negribu - nedzeru, tad viss kārtībā.
Esmu gana daudz lietojusi, bet NEKAD pa dienu, kaut kā nav sanācis, tas gan man liekas interesanti :)
Vājais punkts Tavā lietā - ka māja pilna ar vīniem. Lūk, tad es arī nevarētu noturēties. Man, piemēram,  var stāvēt visāds alkohols neskarts, bet vīni - nē. Likvidē :)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #12 : 2017. gada 09. februāris, 15:46:43 »
zini,kas ir pagaidām no dzirdētā vissūdīgākais,- ka dzer jau no rīta un ka :
es no riita 9.00mierigi malkoju viinu un man liekas, ka es esmu tik forshinja..

uz šito pliiz vērs uzmanību !!! nopietni .. šitas jau ir sasodīts signāls  :smile:

nujā un pagaidām neesmu redzējusiun dzirdējusi,labāku ieteikumu,kā AA izstrādāto principu- šodien nedzeršu! un katru dienu sākt ar šo domu.
itkā viegli un reizē grūti...jo pats sev saki,ka nedzersi tikai šodien... riit,jauna diena....par ritdienu domāsi riit..
un pavēro,cik tev viegli vai gruuti šo dienu pavadiit  bez....

Jaa, tieshi tas, ka man no riita iedzert ir taa ljoti ok ! Es sev patiiku, apkaarteejie patiik..Tik peec laika man iestaajas..eu..STOP..Tu tak dzeries nost. Jaastraadaa ar sevi, nu nav labi vairs..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2017. gada 09. februāris, 16:00:04 »
zini izklausīsies mazliet pēc klačošanās..bet lai nu buutu, jo pie lietas, vēl vairāk ,ka darbojošās personas es tāpat neatceros...
Vienreiz panesās saruna par nozudušaiem forumbiedriem... tad atceroties tevi... bija komentārs- aij Klāra vainu nodzērusies vai kkas tur vēl... :confused: tātad  arī šejienieši bija pamanījuši,ka ir kkāda problēmiņa  :talking:
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2017. gada 09. februāris, 16:02:49 »
starp citu cālī(daudzu gānītajā) ir slēgtā grupa un tur diezgan bieži meitenes palīdz viena otrai šajā sakarā....
es gan neesmu tajā grupā :D un nezinu kas tur iekšā notiek bet maniiju,ka organizējās un patiešām viena otru atbalstiija...
IG- mellenessniega