Autors Tēma: alkoholisms-mans..  (Lasīts 12630 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: alkoholisms-mans..
« Atbilde #15 : 2017. gada 09. februāris, 22:42:07 »
Cik novērots, tad darbojoties aizmirstās šādus tādus grēka gabalus izdarīt.
Pie augstākminētajiem ieteikumiem pielikšu vēl vienu - atliec glāzītes baudīšanu. Tipa - tagad nē, izdarīšu šo un šito -tad. Ā, izdarīju šo un šito, tad varu atlikt iedzeršanu līdz pusdienlaikam. Ā, pusdienas paēstas, vai man tagad ļoti gribās? Nē? Nu tad atlikšu līdz vakaram. Skat - diena bešā un skaidrā.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2017. gada 09. februāris, 22:51:28 »
Interesanti, darbā tak jūt, ka brokastīs alko dzerts, nu nezinu..., varbūt kāda garlaicības
mākta mājsaimniece var tā no rīta līdz vakaram un trīs dienas...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #17 : 2017. gada 09. februāris, 23:21:42 »
Aizej pie narkologa uz konsultāciju. NOPIETNI. Manas profesionālās zināšanas liek domāt, ka Tev varētu būt jau alkoholisma 2.stadija, par to liecina gan dzeršanas biežums, gan tolerances (alko izturības) mazināšanās.
Un Dieva dēļ, nespriediet taču pēc sevis pārējie, viss ir individuāli, ir cilvēki, kas nekad nenodzersies, bet konkr.gadījumā tāds risks ir pat ļoti iespējams (ja netiks meklēta palīdzība un meitene neapstāsies).
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. februāris, 23:31:29 no Narcise »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2017. gada 10. februāris, 01:35:49 »
Mana pirmā reakcija - cik lēnu un vispār kādā režīmā jādzer tās 2 glāzes (ja standarta pudele ir 0,7) - tātad 350ml kopā - ja sāk 9 no rīta, bet visu laiku (?) jūties apreibusi? Man kkas te neiet kopā, lai arī, kā te saka, katrs gadījums ir individuāls.

Bet es neticu, ka, sākot 9 no rīta, ar kārtīgas tējas kŗūzes tilpuma vīna daudzumu var justies nepārtrauktā pālī.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2017. gada 10. februāris, 08:52:27 »
JA es dzertu, es būtu pālī jau no pāris vīna glāzēm, tā ka tas ir individuāli.  Atkarīgs arī no tā, cik strauji alkohols tiek uzņemts.
Man ir vīns mājās. Varētu teikt, ka diezgan daudz, jo dēls pats brūvē, bet man sagribas iemalkot labi ja dažas reizes gadā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2017. gada 10. februāris, 08:55:46 »
JA es dzertu, es būtu pālī jau no pāris vīna glāzēm, tā ka tas ir individuāli.  Atkarīgs arī no tā, cik strauji alkohols tiek uzņemts.
Man ir vīns mājās. Varētu teikt, ka diezgan daudz, jo dēls pats brūvē, bet man sagribas iemalkot labi ja dažas reizes gadā.

to brūvēšanu viņiem 5. klasē mājturībā māca?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 10. februāris, 09:07:36 »
Cik novērots, tad darbojoties aizmirstās šādus tādus grēka gabalus izdarīt.
Pie augstākminētajiem ieteikumiem pielikšu vēl vienu - atliec glāzītes baudīšanu. Tipa - tagad nē, izdarīšu šo un šito -tad. Ā, izdarīju šo un šito, tad varu atlikt iedzeršanu līdz pusdienlaikam. Ā, pusdienas paēstas, vai man tagad ļoti gribās? Nē? Nu tad atlikšu līdz vakaram. Skat - diena bešā un skaidrā.

zinām šitās alkoholiķu štučkas...prahaģiļi :)
toties nākamajā dienā... OOO! kādu raksturu es vakar parādīju, nāču pie bāriņa, es Sev par to ieliešu kādu glāzīti, vai labāk 2, jo VAKAR tak biju pilnīgi sausā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 10. februāris, 09:14:11 »

Nu, bet neizdzer jau tās 2 glāzes, neatejot no kases, tātad pāļa kulminācija ir - kad (lai tiešām runa būtu par pāli)??

Visu dienu pālī no augstākais 350ml 11% vīna? Nedzer taču stiprinātos? :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2017. gada 10. februāris, 09:33:31 »
Paskaties pati alko kalkulatorā:
ja 50kg resna sieviete izdzer 350ml vīna, tad pēc pusstundas viņai būs 1 promile, pēc stundas 0.85, pēc 2h 0.7, pēc 3 stundām 0.55.

Slaidam 120 kg vīrietim tāds pat noreibums iestājas no līdzīga daudzuma šņabja/viskija/konjaka :)

vidējiem vīriešu un sieviešu organismiem ir dažāda alkohola pārstrādājamība.   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2017. gada 10. februāris, 09:37:34 »

..un ja man otraa diena iet, tad taas 2 glaazes taadu dumu galvu dara.. Man tas ir pa daudz.

Iepriekšējās dienas alko vēl asinīs, loģiski, no rīta lielo krūzi vīna izdzerot būs pālis.
Vispār jau zelta likums, pēc ballītes otrā dienā nekādu alko, kur nu vēl no rīta.
Tā jau lāpīšanās. Tad drīz būs jādzer nonstopā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2017. gada 10. februāris, 09:37:46 »
Nu, aizvien jautājums, vai 350ml tiek izdzerti plkst 9. :)
Ja to daudzumu izstiepj visas dienas garumā, tad parēķini pats, cik promilles kādā laikā tiek izvadītas.
Ja izdzer uzreiz, tas pats jautājums - vai visu dienu var būt pālī?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 10. februāris, 10:09:11 »

to brūvēšanu viņiem 5. klasē mājturībā māca?

Lielais dēls brūvē nevis mazais.  :facepalm:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2017. gada 10. februāris, 11:31:10 »
Minne- tavs jautājums nav pēc būtības.
tas nav svarīgi, cik ilgā laikā ,cik daudz , kādas promilles utt.,tas viss ir individuāli no dažādiem apstākļiem atkarīgs
Man liekas,svarīgākais faktors ir regularitāte(pats vai apkartējie to sāk piefiksēt) nu, vismaz tik regulāri,ka kadam (jeb arī pašam) šis iedzeršanas process jau sācis traucēt. jeb arī, kā šajā gadījumā,kad pats jau ievēro,ka - ir par biežu. starp citu, :scratch: neraksturīgi(tātad problema baidos,ka var būt vēl dziļāka, nekā mēs te minam), jo iedzērājiem ir tendence netzīt to,ka ir problema pat uz nāves cisām guļot. :/
Klāra kur pazudi? mēs te ciitiigi ..kko atbildam  :*
lai gan baidos,ka SF nav nekāds labais padomdevējs..te drīzāk tev ielies pa vakariem nekā atturēs no ieliešanas :rofl: . Bet var jau mēģināt par visiem kko saturēt  :yes: svarīgi ir ka tu sāki sarunu, tātad risinajumu tu jau meklē,tas ir labi. un mēs priecājamies,ka esi atpaklaļ  :big_hug:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #28 : 2017. gada 10. februāris, 12:42:55 »
Minne, nu cik Tu ņemsies ap tiem 350 vai cik ml vīna, lai pierādītu kādam, var no tā būt visu dienu pālī vai nē ??!!  :confused:  Man rados ir 1 alkoholiķe, kura dzer intensīvi jau gadiem, vislaik viņa diezgan daudz varēja turēt un pat nezinātājs nevarēja pateikt, ka dzērusi, bet tagad jau viņai iestājusies stadija, ka ir šmigā no 1 pudeles alus. To viņa izdzer pamostoties, līdz vakaram šmiga pāriet, tad vēl vienu un "aiziet jūriņā" -diennakts reibums no 2 pudelēm alus...
Labi,ka autore VĒL pati apzinās, ka viņai ir problēmas (par to liecina arī virsraksts), jo drīz var pienākt brīdis, ka viņa ( dzerot vēl biežāk!)teiks, ka problēmu nav! (Alkoholiķu personības degradācijas pazīme ir noliegt problēmu vai pat nesaprast to). Piem.manis piemiinētā radiniece saka, ka viņai viss o.k un lai ārstēties iet pārējie, ja viņiem vajag... Tā ka autorei jāizmanto šis brīdis un jārisina problēma.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. februāris, 12:55:38 no Narcise »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2017. gada 10. februāris, 12:50:09 »
Īstie alkāni pat no smakas reibst.
Jā, un par to atzīšanu arī ir tā. Manos rados nav neviena alkāna. Tā viņi domā.