Autors Tēma: alkoholisms-mans..  (Lasīts 12546 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: alkoholisms-mans..
« Atbilde #30 : 2017. gada 10. februāris, 13:00:00 »
Jā, un par to atzīšanu arī ir tā. Manos rados nav neviena alkāna. Tā viņi domā.

...šeit jau arī tikai Klārai problēmiņas... :D :D pārējiem viss vislabākajā kārtībā :)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #31 : 2017. gada 10. februāris, 13:02:06 »
Es ta lasu un maaju ar galvu. Katram no jums sava dalja taisniibas. Precizeeshanai..es dzeru reti, ik peec paaris meeneshiem, bet ja dzeru, tad man patiik ,ka tas reibums mani neatstaaj. Un reibstu esi aatri un pamatiigi. Un taa tas bijis vienmeer. Glaazi viina, manus vaigus taisa  rozhainus, otraa glaaze ir reaals paalis, kursh mieriigi turas liidz peecpusdienai . Man ir probleemas un to zinu. Man tuvs cilveeks nodzeeraas liidz klinkjim.. Tas bija baiss skats. Jaasaak -step by step. Jo kaa  iedomaajos, ka man pa visam jaaatmet dzershana, taa iedzert veel vairaak gribas :D Gribu izstraadaat sev principus. Nedzert otraa dienaa, dzert tikai jubilejaas , nedzert darba dienaas, nedzert no riita. Nu kaut kaa jau ir jaaciinas.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #32 : 2017. gada 10. februāris, 13:05:25 »
Interesanti, darbā tak jūt, ka brokastīs alko dzerts, nu nezinu..., varbūt kāda garlaicības
mākta mājsaimniece var tā no rīta līdz vakaram un trīs dienas...

Jaa, jaa..maajsaimnieces no garlaiciibas mirst kaa mushas. Sviests kaut kaads.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #33 : 2017. gada 10. februāris, 13:09:56 »
Un veel..Man alko negarsho..hi hi...Dzeru, lai nonjemtu milziigo spriedzi, kas manii seezh. Kad labi juutos, es nedzeru. M

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2017. gada 10. februāris, 13:16:52 »
tad jāmeklē,kāpēc spriedze.

un jāmēgina likvidēt spriedzes iemesli..maz ticams,ka iedzerot šamie pazūd...

daudzi zināmie dzērāji ir sākuši dzert tādēļ,ka........blablabla..... un laikā nepastājoties, jo dzerot problēmas piepluso, nevis atrisina tās,kas jau bija.

p.s man viens pazīstams draugs teica,ka jādzer no laimes, nevis no nelaimes(laimes ir mazāk,nedraud nodzeršanās)...:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2017. gada 10. februāris, 13:17:43 »
Nezinu gan, kurā darbā var darbalaikā atrasties iedzēris.
Tādēļ jau pārsvarā alko lieto vakarā nevis no rīta,lai pa nakti atskurbtu un
varētu darbā būt skaidrā.
Nav jau starpības cikos dzer,bet gan cik?,kā? un cik bieži?
Klāra, Tu dzer viena pati?

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #36 : 2017. gada 10. februāris, 13:18:47 »
tad jāmeklē,kāpēc spriedze.

un jāmēgina likvidēt spriedzes iemesli..maz ticams,ka iedzerot šamie pazūd...

daudzi zināmie dzērāji ir sākuši dzert tādēļ,ka........blablabla..... un laikā nepastājoties, jo dzerot problēmas piepluso, nevis atrisina tās,kas jau bija.

p.s man viens pazīstams draugs teica,ka jādzer no laimes, nevis no nelaimes(laimes ir mazāk,nedraud nodzeršanās)... :)

Jaa, es ar kaut kur lasiju, ka uz beedaam dzert nevajag. Iisteniibaa to spriedzi alko nonjem . Iestaajas viegls pofigisms, it kaa buutu lexotanilu paarijies :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2017. gada 10. februāris, 13:20:35 »
Un veel..Man alko negarsho..hi hi...Dzeru, lai nonjemtu milziigo spriedzi, kas manii seezh. Kad labi juutos, es nedzeru. M
Kā reiz, alko lietot spriedzes noņemšanai ir visbīstamāk (atkarīgajām personām). Jo drīz vien var pienākt brīdis, ka spriedze radīsies tikai no tā vien, ka nav iedzerts un aizies apburtais loks.
Un ja ir pastāvīga spriedze, tās ārstēšanai ārsts var nozīmēt attiecīgus medikamentus. Tikai nezin kāpēc, vairums no tādiem baidās kā velns no krusta, bet iedzert gan nē...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2017. gada 10. februāris, 13:28:01 »

Jaa, es ar kaut kur lasiju, ka uz beedaam dzert nevajag. Iisteniibaa to spriedzi alko nonjem . Iestaajas viegls pofigisms, it kaa buutu lexotanilu paarijies :)
Tak aizstāj ar ko citu - spa, vai pirts, peldēšana, vai skriešana vai dejas, kas nu tīkamāks...
Arī ļoti labi noņem spriedzi, par sex pat nerunājot .

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #39 : 2017. gada 10. februāris, 13:36:06 »
bet iedzert ir daudz  vieglak un ātrāk. viss cits jau prasa ņemšanos :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2017. gada 10. februāris, 13:39:57 »
Tak to visu var apvienot. Gan dejas, gan peldbaseinu, spa un dzeršanu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2017. gada 10. februāris, 13:47:24 »
bet iedzert ir daudz  vieglak un ātrāk. viss cits jau prasa ņemšanos :)

Ja vieglāk, tad nav ko kunkstēt, tā tik turpināt.
Bet pats vien sevi var apturēt, neviens cits. Ja vien patiesi grib.
Ir arī kas negrib, vien koķetē un iesaista citus savā dzīvesveidā.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #42 : 2017. gada 10. februāris, 14:13:17 »
Sports manaa dziivee ir paaerpaareem, hobiji arii, spa besii, masaazhas nepatiik. Ir shaadi taadi tarakaani, bet par to nav viegli runaat. Buus ok..jaaciinas..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2017. gada 10. februāris, 14:17:41 »
Jocīgi, manuprāt un pēc pieredzes, tieši otrādi - vairāk jādzer un daudz var turēt, jo organisms pierod. Ja sākumā reibst no glāzes, tad ar gadiem knapi no pudeles. Tā kā Klāra, manuprāt, ir iesācēja pilnīgā  :rofl:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #44 : 2017. gada 10. februāris, 14:35:12 »
Jocīgi, manuprāt un pēc pieredzes, tieši otrādi - vairāk jādzer un daudz var turēt, jo organisms pierod. Ja sākumā reibst no glāzes, tad ar gadiem knapi no pudeles. Tā kā Klāra, manuprāt, ir iesācēja pilnīgā  :rofl:
Nāra... (ok, labāk neizteikšos..)