Autors Tēma: Atvainošanās čatistiem  (Lasīts 1516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atvainošanās čatistiem
« : 2017. gada 09. februāris, 20:43:17 »
Atvainojos visiem tīši netīši/netīši tīši no čata izspiestajiem vakar vakarā un šodien (īpaši Bobim, jo viņš vienīgais (atklati) izrādīja nepatiku ;))!!

Bet! Man viss gāja šķērsām ar datoru (esmu čaiņiks, āmurs u.c.negudri priekšmeti), un Spārka ar Aģentu (daddy arī aktīvi pieslēdzās!) man soli pa solim palīdzēja tikt ar visu galā - milzīgs paldies!  :big_hug: Tas vilkās ilgi, tik ilgi, ka visi aizmuka.

Bet tagad esmu mazliet priecīgāka, jo bez datora vai ar kasti, kas nevelk, šobrīd esmu kā bez rokām

Atslēdzies Luīze

Re: Atvainošanās čatistiem
« Atbilde #1 : 2017. gada 09. februāris, 21:35:01 »
Viss taču ir labi, saulīt.  :big_hug:  Katram savu reizi var savajadzēties palīdzību.

Atslēdzies taj

« Atbilde #2 : 2017. gada 09. februāris, 21:51:23 »
Tieši tā! Pievienojos Luīzei. (Kaut gan mani tas neskāra, nebiju tobrīd, bet vienkārši doma...) Un tam jau domāti draugi. Pat čata draugi čata iespēju robežās. Sapratne un pieslēgšanās, kad var līdzēt.  :saule:
Save

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 10. februāris, 07:19:31 »
nu kādu gan nepatiku,, ja čo durak? Visu tak saprotu, draudzīgs  :faint:  jau nav nekāda nepatika :D
Ja man būtu jāuzcep trīsstāvu torte ar garnējumu, tad te viss uz nedēļu apstātos :D

Nu, vismaz rezultāts ir sasniegts? Pūles nebija veltas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2017. gada 10. februāris, 10:54:46 »
Es atvainojos, ka neizsekoju līdz galam, - aizskrēju savās lietās... Mani tēma interesēja un IMO bija visnotaļ risināma.
Kas par sērgu tad tā galu galā bija? Es tik tālu, cik izsekoju, lieku uz nelabu browsera addonu. Kuru atinstalējot, visai bēdai vajadzētu beigties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2017. gada 10. februāris, 11:03:23 »
tak viss bumbās.... tu tagad tā atvainojies,ka man bail sākt uzdot savu tehnisko jautājumu.... :blushing:
ak nee..es varu ievilkties tehniskajā sadaļā.... lap sarunats...

un Bobim taisniiba.... čats ir,lai risinātu -tūlīt un tagad jautājumus  :thumbsup:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega