Autors Tēma: Ko šodien piedarīji?  (Lasīts 3114 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Ko šodien piedarīji?
« : 2017. gada 12. februāris, 22:04:47 »
kkas līdzīgs tēmai-kas šodien vakariņās :D
 tā kā man ir vienalga ko apēst vakariņās, tad taisu citu plauktiņu,kur padalīties ar dienas gaitā paveiktu darbiņu..svarīgu,nozīmīgu,interesantu, nebijušu,sen atliktu utt.... par ko pašam prieks un vēlēšanās paplikšināt pa plecu...
sodība, ka pašai nav ar ko lepoties šodien... tik vien,kā cīņa ar vīrusu un iztīrītas kaķu tualetes  :sad_smiley:

ak nē!!!! sašķirojām zīmuļus,pildspalvas,otas un flomīšus....brokenos laukā, asināmos noasināt, un katrai sugai savu trauku iedalīt !!!! :go_go:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Afrora

Re: Ko šodien piedarīji?
« Atbilde #1 : 2017. gada 12. februāris, 22:20:08 »
Piereģistējos paypalī un airbnb. Segai top pēdējās 3 rindas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies taj

« Atbilde #2 : 2017. gada 12. februāris, 22:34:43 »
Turpināju uzturēt pie kārtības nesen sakārtoto virtuvi. Izgulējos kā pie brīvdienas. Noskatījos beidzot filmu, kuru jau sen gribēju, bet vienmēr iepriekš apstākļi nesalikās un nesanāca. TV arhīvā - "Es esmu šeit". Patika! Vienalga, ko un kā par LV filmām var spriest, man 100% patika. Diena vadīta labi!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #3 : 2017. gada 12. februāris, 22:56:53 »
Beidzot izgulējos normāli, norezervēju istabu Kubā (nevaru sagaidīt, kad tikšu tur), izvadāju suni pa parku, sagleznoju smukus burtus draudzenes piezīmju žurnālam, tagad dzeru vīnu.. viena pati.. hmm.. vai tik man ar' nav Klāras alko problēma.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2017. gada 13. februāris, 08:33:25 »
Masēju vienu jaunu, bet stipri sabeigtu muguru.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2017. gada 13. februāris, 23:57:20 »
šodien Afroras segai būtu jābūt nobeigtai?? :smile:

Ragana....ļõti gribētos aizvest pie Tevis vēl dažas sabeigtas muguras... bet Tu tik nesasniedzma,kā ais(z??)bergs okeānā  :smiley-love038:

Lilith - Kubā???? nopietni??? tas nu gan ķēriens  :thumbsup:

taj- uzmetīšu aci filmai..varbūt vīrusojot arī noskatos ..paldies  :yes:

es neko...pilnīgi neko... tikai kautiņš ar vīrusu  :evil:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2017. gada 14. februāris, 09:52:37 »
nav pabeigta. pabeigsies max aatraakais jaunnedeelj, ja buus laiks :(
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies taj

« Atbilde #7 : 2017. gada 14. februāris, 10:04:36 »
Mellene, Tev galvenais atveseļoties!  :m: Tas ar nav no vieglajiem uzdevumiem, organismam nepavēlēsi, vajag laiku, acīmredzot. Un sauli, vēlmei ātrāk doties laukā  :saule:
Save

Atslēdzies taj

« Atbilde #8 : 2017. gada 14. februāris, 10:06:47 »
Šodien darbs un Valentīndiena [kolektīvā vienošanās par picu, jo viens tik k-gs un daudz dāmu].  :party:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2017. gada 14. februāris, 15:18:15 »
Pabeidzu šalli garum garo. Dāvana. Kauns gan teikt cik ilgi adīju, plus mīnus 2,5 gadi....ar pārtraukumiem..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2017. gada 14. februāris, 16:50:22 »
tam kādam..nu gan ir pacietība :D (es domaju to,kurš gaida šalli)

bet, labs darbiņš,kurš padarīts :) :yes:
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2017. gada 14. februāris, 17:05:04 »
šodien neko īpašu, bet rīt iešu uz fizioterap. vingrošanu, 10x, kas katram pilsonim ar muguras vai taml. problēmām 1x gadā pienākas bez maksas.

Piedevām mana lielā ērtība -tepat Vaivaru NRC

Pēc tam būs jāatsāk baseins, ziemā riebjas tā ņemšanās ar ģerbšanos , viss līp klāt.
Vienu laiku braucu uz Jaundubultiem, likās ka vislabāk būtu halātā uzreiz lekt mašīnā un braukt mājās

Atslēdzies diddly

« Atbilde #12 : 2017. gada 14. februāris, 22:36:34 »
pastrādāju,paēdu,nosnaudos,pastrādāju,iedzēru,aizsnaudos,iešu gulēt. pie otrā "pastrādāju" iznāca ēst kūkas,koņčas,dzert šampi,jo tā meitenes bija sarunājušas.